Hooaeg on alanud!
Moderaator: Moded
Re: Hooaeg on alanud!
Sai 100 km ring tehtud ja päeva lõpetas Kuusalu vahel enduro,kes kiirelt politseile tagatuld näitas ja kadunuks ta jäigi.Tervitusi sulle kui loed.Tuleb ikka load ära teha on vähe rahulikum...
Sai ka eile ots lahti tehtud.Km ei vaadanud aga mingi 50 peaks ikka olema vast.
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Alles teete otsasid lahti?
Hooaeg juba mõnda aega peal!
Ai - ai - ai ! Tahaks sadulasse! Äkki leidub siin mõni lahke, kes tlns paariks päevaks, nädalavahetuseks näiteks, akulaadijat saaks laenata? Vää-ääga tänulik oleks selle eest! tlfn 59 00 59 35
-
- Kontakt:
Mul on selline vanematsorti laadija, mis oma töö 5+ ära teeb. See aga liiga raske et ringi jalutada, ehk kui mulle oma aku tood siis nati laadimist ja oleks täis
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Kena oli kaeda kui üks RC8 mööda Pirita teed veeres
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
ma 10 km sõitsin täna:)
Oleks rohkem sõitnud, aga läksin koju kusele ja enam ei viitsinud välja minna.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Minu arust oli täna peale lõunat Tallinnas rohkem motikaid liikumas, kui eelmise suve kõige soojemal päeval, jätkake samas vaimus
HannesN kirjutas:Mul on selline vanematsorti laadija, mis oma töö 5+ ära teeb. See aga liiga raske et ringi jalutada, ehk kui mulle oma aku tood siis nati laadimist ja oleks täis
Tänud, ma oleks tahtnud laadija ratta juurde vedada. Aga vaatame, äkki ei jäägi muud üle, kui akule 150 km kaugusle järgi minna
-
- Kontakt:
Eks ise otsustad. Kuna ma igapäev ei pruugi bikeris käia siis võid helistada - 56750934
100 km täis juba...
Täna oli Tallinnas juba oluliselt param ku eile. Tolmu vähem. Pidamine hakkab ka tulema ja sai isegi rehvid soojaks....
Gnat kirjutas:HannesN kirjutas:Mul on selline vanematsorti laadija, mis oma töö 5+ ära teeb. See aga liiga raske et ringi jalutada, ehk kui mulle oma aku tood siis nati laadimist ja oleks täis
Tänud, ma oleks tahtnud laadija ratta juurde vedada. Aga vaatame, äkki ei jäägi muud üle, kui akule 150 km kaugusle järgi minna
jukerdasin siin enda masin käivitamisega millalgi, kui paak sai maha võetud. soovitati aku täis laadida ja saigi siis see imeasi ära ostetud. tegelik viga oli hoopis kahe ühesuguse pistiku vales ühendamises. mul see motopoe imevidin olemas ja ei kasuta igapäevaselt!
Nii palju siis minu plaanidest täna sõitma minna .
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
nii, nüüd siis hooaeg alanud, täna 3-se kambaga sõitma
-
- Tsikkel: Yamaha fazer1000
Eile 03.04 esimesed 150km espoo,vantaa,klaukala ja tagasi espoo.Terviseid Soomemaalt
Hannes Porkkala neem? See ju puhas kuld tee
Kui ise veel Helsingis elaks, siis Porkkala oleks kindel laks.
Sügisel tegin load, ostsin ratta ja varustuse, talve läbi kannatasin ja täna sai lõpuks ära proovitud. Esimesed 60km tehtud ja kurat hea meel on
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Selle aasta esimesed 120 km-i sõidetud Mõnus!
Pärnus oli päeval mõnusalt palju rattureid näha!
22.03 sai ka siis hooaeg alustatud , kolm korda juba sõitmas käidud, kaiff , 320 km seljataga , päikest ja pikka hooaega kõigile
sain siis eile par tiiru tehtud , ratas turtsub paugub ja ´üldse möliseb, eks veel seadistamist on vaja
aga sõita oli hea üle pika talve
teisi on pidevalt näha nii tapal kui rakveres sõitmas, tapal jäi eriti silma üks kena sinine baik, ei taha valetada aga oli vist suzu või miskit, igastahes sinise valge oli.
kõigile head kevade algust siis!
ja kas keegi oskaks mulle vastata , et olen kuulnud kuulujutte et nüüd peavad mootorratturid kollastes vestides sõitma?!! või on see mingi loll jutt? Tuli kolvile
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Jawarider kirjutas:ja kas keegi oskaks mulle vastata , et olen kuulnud kuulujutte et nüüd peavad mootorratturid kollastes vestides sõitma?!! või on see mingi loll jutt? Tuli kolvile
sinise vilkuri peab kiivri otsa monteerima hoopis
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
sai siis ka täna lõpuks ratas kokku ja mõnigi tiir linnas tehtud. üllatavalt palju rattureid sai nähtud aga vihma hakatis hakkas lõpus segama.tagaotsa võttis veits liputama enne kui kummid soojaks said.PÄIKEST KÕIGILE
triplekix kirjutas:Jawarider kirjutas:ja kas keegi oskaks mulle vastata , et olen kuulnud kuulujutte et nüüd peavad mootorratturid kollastes vestides sõitma?!! või on see mingi loll jutt? Tuli kolvile
![]()
![]()
Kõige turvalisem on kulgeda valgel rattal, sinises ehitaja kombinesoonis, kollane vest seljas
̿̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ 8‰ - 1%
Hooaeg on tõesti alanud. Aina rohkem tsikleid liikumas näinud.
Ise juba pea 1000km maha sõidetud.
Reedel ma Pärnus nägin küll vähe tsikleid liikumas, kõigest 2.
Siller kirjutas:Hooaeg on tõesti alanud. Aina rohkem tsikleid liikumas näinud.
![]()
Ise juba pea 1000km maha sõidetud.Reedel ma Pärnus nägin küll vähe tsikleid liikumas, kõigest 2.
siis nägid vähe! ma sõitsin läbi linna ja peale kesklinna nägin suisa 4 pluss quadracer!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
triplekix kirjutas:ma 10 km sõitsin täna:)
Oleks rohkem sõitnud, aga läksin koju kusele ja enam ei viitsinud välja minna.
Psaiko kirjutas:Siller kirjutas:Hooaeg on tõesti alanud. Aina rohkem tsikleid liikumas näinud.
![]()
Ise juba pea 1000km maha sõidetud.Reedel ma Pärnus nägin küll vähe tsikleid liikumas, kõigest 2.
siis nägid vähe! ma sõitsin läbi linna ja peale kesklinna nägin suisa 4 pluss quadracer!
Muidugi ma jõudsin ka Pärnusse alles nii 8 ajal õhtul.
Koll kirjutas:triplekix kirjutas:Jawarider kirjutas:ja kas keegi oskaks mulle vastata , et olen kuulnud kuulujutte et nüüd peavad mootorratturid kollastes vestides sõitma?!! või on see mingi loll jutt? Tuli kolvile
![]()
![]()
Kõige turvalisem on kulgeda valgel rattal, sinises ehitaja kombinesoonis, kollane vest seljas
no mul polnud paremat kohta kust küsida:D aga sinine vilkur on tegelt väga hea mõte. ehk hakkavad autojuhid rohkem nägema
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.