algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Reinuvader sattusid valede meeste otsa tookord. Teema jätkuks algajatele paneks ka oma tähelepanekud kirja äkki on abiks. Alustasin ise ka väga hilja 38 kui esimene proov sai tehtud. Eelnev kogemus null. Õnneks sattusin kohe esimesel korral fantastilisse seltskonda, puurisime terve päeva ümber Võrtsu. Pele seda esimest korda marineerisin terve aasta. Kuskil hinges oli see enduro pisik mis kasvama hakkas ja ma arvan, et just tänu positiivsele kriitikale ja toetusele. Ise nägin küll, et välja ei tule aga kõvad vennad kiitsid takka, et päris hea tuleb, tuleb. Mõtlesin tükk aega kas puhas krossikas või enduro ratas. Lõpuks otsustasin enduroka kasuks. Krossikat ei julgenud just selle sama asja pärast osta, et mida ma tolgendan seal jalus. Nüüd olles kokku puutunud mitmete selle ala tegijatega siis oli see tegelikult asjatu kartus. Olen käinud ikka vaikselt ka krossirajal proovimas sest ega kross on kõige alus. Kestvustega on asi parem rada pikem ja sõitjad rajal pikemate vahedega. Saab oma tempot teha ja kui kiiremad tagant ringiga tulevad siis korraks kõrvale ja jälle edasi. Eelmine suvi soetasin siis omale ratta ära ja selle ajaga on tekkinud päris palju tuttavaid enduro meeste seas kes kõik kõvemad sõitjad aga toetus on fantastiline keegi ei vaata pahasti. Positiivne kriitika tuleb muidugi aga see paneb rohkem pingutama. Negatiivne kriitika on rohkem selline sõbralik nöök millest tuleb üle olla ja ega ise ei tohi ka suupeale kukkunud olla. Mis ma siis tahan selle jutuga öelda kõigile kes vanemas eas alustavad. Vahet ei ole mis see väljalaske aasta seal passis on põhiline, et hing oleks noor ja kriitika taluvus paigas. Küsige kõvematelt nõu ja proovige ikka oma vigu analüüsida just selles stiilis ma arvan, et see element ei ole mul paigas kui ma teeks niimoodi, mis sa arvad ma ise tunnen, et nii tuleb paremini välja. Elu on seiklus. Julget pealehakkamist kõigile.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.