Kauba tellimine internetipoodidest ntx. www.intobikes.co.uk → Re: Mure!
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Mure!
jaup kirjutas:tere!
Olen suht värske ratta omanik ja tekkis vajadus soetada oma rattale uued rehvid. Sai tuuseldatud veidi neti avarustes ning leidsin sellise aadressi http://www.intobikes.co.uk/products?st=pt&pt=0067 .Sai tehtud telimus, tuli ka mail vastu nende poolsete panga andmetega ja tellimuse kinnitus mis sai makstud 19 märtsi õhtul. Kuid siiani on vaikus. Saatsin neile ka maili ,et teada saada mis toimub kuid ei midagi. Oskab keegi öelda kas olen saanud külma või on vara veel rehve oodata.Ette tänades
Priit
mina veel väga ei pabistaks. kui maksid pangaülekandega siis see juba võtab sajand aega, et nad selle kätte saaksid. jama ainult siis kui panid ülekandesse märke, et nemad (või kahepeale) ülekande kulud maksaksid - siis ilmselt varsti hakkavad kraaksuma kuna summast jääb puudu. kui maksid krediitkaardiga (nagu üldjuhul tavaks rohkem) siis võiks vaikselt juba uurida küll - mingi võimalus ka see, et kuller on sul juba paar korda ukse taga käinud aga pole kedagi kodus olnud (mõned kullerfirmad põhimõtteliselt ei helista ega jäta ka teadet ukse taha).
proovi sinna helistada ja tüüta neid teemaga, emailidele paljud netipoed seal suurt ei viitsi vastata
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.