Tsikkli rentimine välismaal

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Tsikkli rentimine välismaal

Lugemata postitus Postitas puhh »

On's keegi sellise "rumaluse" :oops: peale mõtelnud, et pakib Eestis oma asjad kotti ning põrutab välismaale (näit Inglismaale) ja seal rendib endale tsikkli? Kumma kasuks hinnavahe on, kas sinnasõidu või rendikulu kasuks? Ja mis võiks seal üldse hinnad olla?

Tony
Tsikkel: 2001 Yamaha Fazer 1000

Lugemata postitus Postitas Tony »

nagu kuskilt meelde jäänud et autorent pidi küll odav olema... tsiklite kohta ei oska öelda
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

mul on moningane kogemus, tosi kyll, USAst. moodunud aastal kaalusin seal paariks paevaks tsiklirenti.

hind: KIRVES. koige odavam adekvaatse tsikli rent yheks paevaks oli min. ~$100/paev (autot saad rentida umbes alates $20-25/paev odavamates kohtades). selle hinna sees oli ka kiiver, aga mitte kindlustus, mis oli umbes sama suur voi natuke vaiksem summa otsa. lisaks olid seal mingid meeletud trahvid, kui tsiklil tehniliselt midagi viga oli tagastades (loe: kukkunud olid).

kattesaadavus: andis ikka otsida kohta, kus renditaks. ma leidsin veebist paar pakkujat, ka moned tsiklipoed (loe:HD esindused) pakkusid voimalust. aga yldiselt oli neid kohti vahe: Texases oli paar kohta suuremate linnade lahedal (linnast valjas, raske leida), Washington DC kandis leidsin yhe, mis asus kah linnast valjas.

kindlasti (loodetavasti :) )on kuskil olemas vaiksemaid ja odavamaid pakkujaid, aga mina neid ei leidnud.

lopuks jaigi mul HDga (vaheste) juuste lehvides mooda Highway 66 kihutamata.

yks link, pakub renti ka euroopas: www.eaglerider.com
Kasutaja avatar

Tim
Tsikkel: KX250F

Lugemata postitus Postitas Tim »

Tais rendid endale baigi 200 eeku päev :D
Kasutaja avatar

tsiklonaut
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

?!

Lugemata postitus Postitas tsiklonaut »

Mis Sa jamad. Inglismaa on siit ju kiviga visata - lenda oma rattaga peale, säästad raha ja tõstad reisiromantika astet oluliselt.
Kasutaja avatar

Tim
Tsikkel: KX250F

Lugemata postitus Postitas Tim »

vali välja oma sihtkoht ja seejärel otsi mõni selle maa tsiklifoorum või kasuta mõnda suurt siklifoorumit, et saada infi tsiklirentide kohta. vastuseid saad üsna palju.

näit. San Fransiscos sellised hinnad http://www.dubbelju.com/ratesineng.htm
Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

"Valgetes riikides" tundub suht lootusetu üritus olema - Sang leidis siis isegi hea pakkumise, mina leidsin kevadel usas minimaalselt $150/päev ja siis ka Harley :D

Samas lõunapool on elu hoopis teine. Möödunud sügisel Küprosel sai ratta (95% osas endurod tüupi DR650, Africa Twin, jne) ca 12-15 kohaliku ühiku eest päevas, 30 kanti kursiga siis 350-450 krooni/päev.

Pooleteist nädala pärast Maltale, seal pidi kuuldavasti sama soodne seis olema, eks ma pärast raporteerin. :)
TransAlp '02
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Mis rentimine, tsikkel pannakse rekka peale ja ise lennukiga järgi :D. Kunagi irvitasin sellise meetodi kasutajate üle aga nüüd enam mitte - no palju kordi võib Poola või Rootsi kaudu Euroopasse sõita, tõeliselt üle viskab. Mitu päeva täiesti mõttetut nühkimist!!! Teen seda ainult seetõttu et rahaliselt on niimoodi odavam, mingisugust sõidumõnu see küll ei paku.
Ei oska hindu täpselt öelda, võin uurida, aga Venture listi USA-kad tegid sellel suvel koos Euroopa semudega Eurotuuri - lendasid Inglismaale, istusid seal rendirataste selga ja siis tiirutasid 3 nädalat Euroopas ringi.
Kui jutt Inglismaast siis siit saab infot HD rendi kohta http://www.warrs.co.uk/pages2/rentals.shtml . Hinnad muidugi müstilised :evil: USA-s sisuliselt samad http://www.rentcycles.com/custompage.as ... JPMQ1051R0
Ise olen rentinud Küprosel näiteks. Päris omapärane kogemus, endal siis veel ratast ei olnud ... ja kohe valele poole teed sõitma :D . Vähemast sain tsiklisõidu tõttu selgeks mis vahe on petrolil ja gasoline'l aga see on juba hoopis teine lugu ;-)

terv
Kris.
XVZ 13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”