Yamaha 125 tdr?
Re: Yamaha 125 tdr?
Juhtusin kah teie arutelule peale.
Mul on samuti tdr 125. Pole kunagi julgenud talle suurt sisemusse nokkima minna. Pisimured mul on, aga need midagi suurt pole. näiteks kõrgetel pööretel tossab mis hirmus, külmastpeast rääkimata. Olen ikka maanteesõitudeks vähem õli sisse pannud ja nii, aga ikka tossab, võib seal mingi muu abinõu olla karburaatori regullimisel?
Minul 6. käiguga pöörded võivad ka punaseni joosta kui ma seda tahtma peaks ja siis läheb millimeeter üle 120kmh. üldine maanteekiirus kõrgete pöörete tõttu püüan nii 90-100 hoida, siis pöörded 8000. Mootorile see vast mingi meelakkumine pole vahel tundaega niimoodi rügada.
Enamjaolt on 125 tsikkel ikkagi üleminek suurematele kubatuuridele vaid paariks aastaks nooruses ja seega ma pole ka väga püüdnud enda ratast mingil moel tuunima hakata. Maanteel vähe madalamatel pööretel optimaalse kiiruse hoidmisest olen mõelnud eelkõige kõige lihtsama hammakate numbrite muutmisest aga siis kannatab pöördemoment, mida linnas ja metsaradadel vaja. On keegi veohammakaid muutnud ja mis sellekohta ütlete?
Isend hetkel ka müügis.