Kauba tellimine internetipoodidest ntx. www.intobikes.co.uk
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 51
- Tsikkel: FZ1-SA 08
Kauba tellimine internetipoodidest ntx. www.intobikes.co.uk
tere!
Olen suht värske ratta omanik ja tekkis vajadus soetada oma rattale uued rehvid. Sai tuuseldatud veidi neti avarustes ning leidsin sellise aadressi http://www.intobikes.co.uk/products?st=pt&pt=0067 .Sai tehtud telimus, tuli ka mail vastu nende poolsete panga andmetega ja tellimuse kinnitus mis sai makstud 19 märtsi õhtul. Kuid siiani on vaikus. Saatsin neile ka maili ,et teada saada mis toimub kuid ei midagi. Oskab keegi öelda kas olen saanud külma või on vara veel rehve oodata.
Ette tänades
Priit
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Mure!
jaup kirjutas:tere!
Olen suht värske ratta omanik ja tekkis vajadus soetada oma rattale uued rehvid. Sai tuuseldatud veidi neti avarustes ning leidsin sellise aadressi http://www.intobikes.co.uk/products?st=pt&pt=0067 .Sai tehtud telimus, tuli ka mail vastu nende poolsete panga andmetega ja tellimuse kinnitus mis sai makstud 19 märtsi õhtul. Kuid siiani on vaikus. Saatsin neile ka maili ,et teada saada mis toimub kuid ei midagi. Oskab keegi öelda kas olen saanud külma või on vara veel rehve oodata.Ette tänades
Priit
mina veel väga ei pabistaks. kui maksid pangaülekandega siis see juba võtab sajand aega, et nad selle kätte saaksid. jama ainult siis kui panid ülekandesse märke, et nemad (või kahepeale) ülekande kulud maksaksid - siis ilmselt varsti hakkavad kraaksuma kuna summast jääb puudu. kui maksid krediitkaardiga (nagu üldjuhul tavaks rohkem) siis võiks vaikselt juba uurida küll - mingi võimalus ka see, et kuller on sul juba paar korda ukse taga käinud aga pole kedagi kodus olnud (mõned kullerfirmad põhimõtteliselt ei helista ega jäta ka teadet ukse taha).
proovi sinna helistada ja tüüta neid teemaga, emailidele paljud netipoed seal suurt ei viitsi vastata
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Teise müügisaidi jutt, aga reifendirektiga just esimene ja väga hea kogemus: 4 päevaga rehvid kohal ja veebis korralik ülevaade terve teekonna vältel. Väga mõnus oli näha, kuidas eelmisel õhtul kell 20 olid rehvid veel Kaunases, kell 2 Riias ja kell 11 anti juba mulle Tartus üle.
Jaup, sa võiks teema pealkirja vähe täpsemaks kohendada, muidu hakkavad siia teemasse küik oma muresid kirjutama
Reifendirektiga on mul kogemus, kuis 2 päevaga tuli Tallinna ja siis 2 päeva marineeriti neid siinsamas laos, kuniks mul üle viskas ja ise järele sõitsin.
mul oli eelmisel sügisel tallinnas reifenist kättesaamisega ka natuke muret, nad käisid ilma ette helistamata kontori ukse taga, kui kedagi polnud... kuni käisin ise ka nende laos järel lõpuks.
nüüd aga olen kevadel tellinud kahel korral, ja seda oma talu juurde.
kiirelt kohal ja els-iga käes, igatahes kiidan ja olen rahul.
-
[
mina veel väga ei pabistaks. kui maksid pangaülekandega siis see juba võtab sajand aega, et nad selle kätte saaksid. jama ainult siis kui panid ülekandesse märke, et nemad (või kahepeale) ülekande kulud maksaksid - siis ilmselt varsti hakkavad kraaksuma kuna summast jääb puudu. kui maksid krediitkaardiga (nagu üldjuhul tavaks rohkem) siis võiks vaikselt juba uurida küll - mingi võimalus ka see, et kuller on sul juba paar korda ukse taga käinud aga pole kedagi kodus olnud (mõned kullerfirmad põhimõtteliselt ei helista ega jäta ka teadet ukse taha).
proovi sinna helistada ja tüüta neid teemaga, emailidele paljud netipoed seal suurt ei viitsi vastata[/quote]
Kahjuks maksin pangaülekandega ja automaatselt läks läbi internetipanga ka kulud kahepeale. Üritan sinna helistada ja vaatame mis saab.
Tänud !
Priit
hatman kirjutas:mul oli eelmisel sügisel tallinnas reifenist kättesaamisega ka natuke muret, nad käisid ilma ette helistamata kontori ukse taga, kui kedagi polnud... kuni käisin ise ka nende laos järel lõpuks.
Neil oli kunagi mingi selline probleem, et saksa andmekaitseseadus ei luba kullerifirmale tellija telefoninumbrit anda, seega ei jäänud kulleril muud üle, kui uksele koputada ja/või pärast oodata, kuni ise nendega ühendust võtad. Praegu helistavad ilusti, ju siis on aru saadud, et Eestis Saksa seadus ei kehti.
Re: Kui kaua tulevad rehvid tavaliselt läbi internetipoe ostes
p.s.
täna tõi ühed reifeni rehvid kohale jälle DPD enda kuller. (saksast teele panekust täpselt nädal, nagu ka prognoosis lubatud.)
eks neil sõltub väiksemate kohtade puhul, kas on mõtet viia ise ja ühildada muude asjadega, või kasiutada els-i.
pezz kirjutas:Teise müügisaidi jutt, aga reifendirektiga just esimene ja väga hea kogemus...
Mul nendega 1 hea ja 1 jubesitt kogemus....
jubesitt oli siis selline....
~ 15.11.08 tellisin neilt 4XPirelli naastrehvid... ~ nädala pärast olid rehvid kohal aga ILMA naastudeta... siis läks jälle nädal ja viidi need naastudeta rehvid minema ja nädal hiljem toodi uued rehvid ja jälle ILMA naastudeta... PLJAAA ja sedasi 4x järjest.... ja siis 01.02.09 Eesti esindus teatab, et naastrehve ei saagi ja saadavad raha tagasi... Kuna makstud oli krediitkaardiga siis raha laekus ~ kuu jooksul... vot ja sõitsin talveperioodi siis suva m/s juustudega
jaup kirjutas:tere!
Olen suht värske ratta omanik ja tekkis vajadus soetada oma rattale uued rehvid. Sai tuuseldatud veidi neti avarustes ning leidsin sellise aadressi http://www.intobikes.co.uk/products?st=pt&pt=0067 .Sai tehtud telimus, tuli ka mail vastu nende poolsete panga andmetega ja tellimuse kinnitus mis sai makstud 19 märtsi õhtul. Kuid siiani on vaikus. Saatsin neile ka maili ,et teada saada mis toimub kuid ei midagi. Oskab keegi öelda kas olen saanud külma või on vara veel rehve oodata.Ette tänades
Priit
Tegin samast keskkonnast 23.03 ostu, nädal hiljem saatsin kinnituse saamiseks, et rahad laekunud ja pakk teele pandud vastavasisuliste küsimustega meili. Nädal aega ei vastatud midagi. Eile saatsin uuesti, nüüd juba pisut teravamas toonis järelpäringu, milles nõudsin oma meilile vastust. Poole tunni pärast peale saatmist laekus vastus, kus kinnitati et rahad käes ja pakk teel. Maksin kahasse, mõne naela viskasin ülekandekulude katteks juurde. Saaja ei piuksunud ja ise säästsin paarsada krooni.
Pikk kirjutas:jaup kirjutas:tere!
Priit
Tegin samast keskkonnast 23.03 ostu, nädal hiljem saatsin kinnituse saamiseks, et rahad laekunud ja pakk teele pandud vastavasisuliste küsimustega meili. Nädal aega ei vastatud midagi. Eile saatsin uuesti, nüüd juba pisut teravamas toonis järelpäringu, milles nõudsin oma meilile vastust. Poole tunni pärast peale saatmist laekus vastus, kus kinnitati et rahad käes ja pakk teel. Maksin kahasse, mõne naela viskasin ülekandekulude katteks juurde. Saaja ei piuksunud ja ise säästsin paarsada krooni.
MEHED Kas olete oma tellimused kätte saanud? Leidsin samuti paar huvipakkuvat asjam, kas koht on usaldusväärne?
-
MEHED Kas olete oma tellimused kätte saanud? Leidsin samuti paar huvipakkuvat asjam, kas koht on usaldusväärne?[/quote]
Siiani pole veel kaupa kätte saanud. Sain oma mailile vastuseks, et üks rehvidest mille tellisin pole neil laos ja ootavad millal nendeni see jõuab. Minu arvates on see suht nigel koht asjade ostmiseks kuna mailile eriti keegi ei vasta ja telefoni nr on ka kõnepostis.Saad jätta vaid teate. Mul hakkab varsti juba kuu täis saama raha lähetamisest neile. Kui võimalik otsi mõni teine koht.
Priit
-
Re: Kauba tellimine internetipoodidest ntx. www.intobikes.co.uk
Tere !
Täna jõudsid siis lõpuks mu rehvid ka kohale. Saan ka alustada järgmine nädal oma hooaega.
Terv
Priit
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.