õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
õhtust.kas gruppisõidud pole enam see aasta moes,või mis.keegi ei algata.ilusad ilmad ju.panin siin mingi päev aja ja koha.kedagi ei ilmunud kohale. .või kippuvad veel enamus omaette sõitma.
oxide kirjutas:õhtust.kas gruppisõidud pole enam see aasta moes,või mis.keegi ei algata.ilusad ilmad ju.panin siin mingi päev aja ja koha.kedagi ei ilmunud kohale.
.või kippuvad veel enamus omaette sõitma.
Jah, kahe käega selle poolt, et võiks ühe kevadise sõidu ette võtta. Kahjuks jäi see sinu poolt märgitud kuupäev minu poolt tähelepanuta. olen enamuse ajast sel kevadel üksi sõitnud, aga seltsis oleks kindlasti etem. Miks mittte homme?
-
Teema algataja
Romeo kirjutas:Isegi võiks ühineda....
Aga alles õhtul hiljem...peale 20.00....
mullegi vist kuskil 20, ehk
nii hilja küll ei viitsi.ise kasutaks ära vaba päeva ja sõidaks keset päeva.hea soe.
-
Teema algataja
oxide kirjutas:nii hilja küll ei viitsi.ise kasutaks ära vaba päeva ja sõidaks keset päeva.hea soe.
Suvi ju ees. Pole kuskile kiiret. Neid päevi tuleb veel
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Pärnu kandis lasi täna küll üks suurem seltskond mööda, mingi 10 kandis ratast vast oli...
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
oxide kirjutas:nii hilja küll ei viitsi.ise kasutaks ära vaba päeva ja sõidaks keset päeva.hea soe.
Ah teid virisejaid küll.
Korraliku varustusega ei hakka külm.
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
kuidagi soiku jäänud see teema ma vaatan !!!
mis toimub ilm juba ilus ja peaaegu soe ka
kontakt nr. +372 52 58 244
Seda minagi olen vaadanud , esimesed sõidud tehtud ja tsikkel uesti seina äärde .
praegugi mõtlen , et peaks minema väikse tiiru tegema .
tel.56 452 700
-
Teema algataja
nii, sain jälle arvuti ligi korraks , hakkan assakult liikuma kuhugi , tunnikese saab sõita siis tööle , tel 56 452 700 , kui huvi tekkib.
tel.56 452 700
õhtust.praeguseks vist peaks kõigil motikad juba kuuri alt välja aetud olema.kui äkki teeks homme õhtul väikse sõidu.kas oleks huvilisi ka.
-
- Tsikkel: vfr
ilm peaks hea olema.teeks näiteks kogunemise18,45-19,00 paiku laagri statoilis.
19 laagri statoilis, üritan ka kohale tulla. kui kusagil kesklinnale lähemal, siis sobiks enam. Kas Magistraali statoil ei sobiks?
Jätaks ikka koha ja aja endiseks (18.45-19.00 paiku laagri statoilis). Ilm ju ilus ja ootaks aktiivset osavõttu! Ise olen kohal!
oxide kirjutas:Jätaks ikka koha ja aja endiseks (18.45-19.00 paiku laagri statoilis). Ilm ju ilus ja ootaks aktiivset osavõttu!
Ise olen kohal!
Ilmun kohale
olen ka kohal
Tere kõigile!
Ega pole plaani lähipäevadel koguneda ja natuke sõidelda? Kolisin Tallinnasse hiljuti ja veel ei tunne eriti linna, ratta tõin Tallinnasse alles eile, seega pole veel ka jõudnud eriti palju ringi sõidelda. Vahepeal koguneti Mustamäel Magistraali kandis. Kui kusagil Mustamäe kandis veel ikka kogunetakse, oleksin ka väga huvitatud

ma mai lõpupoole tulen sulle linna näitama, nõu problem
Väga tore. Loodetavasti saan ka ennem juba linnast rohkem aimu, aga kui ei saa, siis karjun taaskord appi

mul täna vaba päev ja ilm ka ilus. kui sul sobib natuke kroomisema rattaga koos sõita siis ütle kellaaeg ja võib veits tiirutada linnapeal
-
Teema algataja
Kui aja ja koha välja pakute, siis vbl liitun ka mina koos sõbraga.
kroomide vastu pole mul kunagi midagi olnud Kas ntks sobiks siis Magistraali Statoil? mingi kell 19? Hea meelega tiirutaks natuke
Jään põnevusega ootama

mulle sobib