MOTO HOTELL müük,hoiustamine, remont ,hooldus ,aastaringne
Re: MOTO HOTELL müük,hoiustamine, remont ,hooldus ,aastaringne
Eelmise aasta juulis otustas motikas ära laguneda ja kuna koht on suht lähedal elamisele käisin küsimas, et kas mees oskab seda remontida. Vastus oli jah. Vea leidmiseks läks napilt kuu (ajapuudus nagu ikka), aga kui lõpuks viga käes, siis tundus, et asi hakkab kiiremini edasi arenema ja septembriks on raudsuksu jälle teel. Ise käin tööl ja selle koha lahtiolekuajad olid mureteemad ka mõnele eelmisele postitajale siis ei saanud selle remondimehe kõrval istuda ja vaadata kuidas asjad arenevad. Kui ükskord sinna vaatama trehvasin oli motor laiali võetud ja kogu lugu, sealt maalt on ainult lubadused, et järgmine nädal saab kokku nii kui tihendid tulevad ja siis, et homme homme kui klapid lihvitud jne. Ma ei ole muidugi spetsialist mootorite alal aga kui jupid olemas siis kaua läheb Vulkani mootori kokkupanekuks aega? 9 kuud? Aja nappuse ja töö rohkuse üle võib alati kurta, aga kui midagi lubatakse siis vähemalt mina üritan lubadusi pidada või ma parem ei anna neid.
Mõnel on kindlasti selle kohaga ja teema postitanud mehega parem kogemus olnud, kuid mina küll kirun seda päeva, kui ma sinna läksin ja selle mehe juttu uskusin. Eks igaüks otsustab ise mis teeb, aga minu jaoks see koht ei tundu eriti usaldusväärne olema kus oma asju lasta remontida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.