K: uut tagarehvi bikele??
Re: K: uut tagarehvi bikele??
Credo kirjutas:väga meeldiv kompromiss kulumise ja pehme olemise vahel Tuonole on Pirelli Diablo Rosso. Ei ole küll nii kõva nagu Metzeler nagu standardis alla pannakse, kuid oluliselt paremate sõidu/pidamis/jms omadustega. 2000 km Taanis ja Rootsis tõestas piisavalt.
Olen seni Pirellilt vaid ühe jooksu Diablo Corsa III-esid läbi sõitnud oma Tuonoga ja mulle jätsid need rehvid küllaltki negatiivse mulje. Eesti sirgevõitu teedel ja tänavakasutuses need igatahes õigesti tööle ei hakanud, kuigi mu sõidustiil on vast piisavalt agressiivne, et rehve soojaks saada. Polnud nagu õiget pidamist (tegelikult reklaamiti neid isegi kui Roadtec Z6 analooge, ehk siis hea vastupidavusega touringu rehve, aga võta näpust->) ega ka vastupidavust (tagurehv alla 4000 km) ja ümara profiili tõttu ei tekkinud ka head tagumikutunnetust.
On Sul juhust olnud D. Corsa III-e proovida ja kas oskad võrrelda Diablo Rossoga? Et kas Diablo Rosso "is something completely different"
Omalt poolt julgen soovitada Michelini rehve, Pilot Sport E näitas ennast igati heast küljest - profiil mõnus järsk, läks kiirelt soojaks, pidamine ja tunnetus väga head. Vastupidavust oli kaa, ls 6000km. Ma arvan, et Pilot Power (2CT) on kaa väga hea valik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.