Tähelepanu Rollerdajad ja mopeedijuhid
-
Tsikkelröövel
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Re: Tähelepanu Rollerdajad ja mopeedijuhid
Ütleks nii, et rollumehed on mõningate mitte eriti seaduskuulekate kaasvõitlejate läbi ise oma asja p...sse keeranud. Nüüd nutavad, aga siiamaani kõik kõvad tuunijad jne. Krt, ma ei saa aru, kui mingi numbrita, kindlustuseta, lubadeta jne-ta vend paneb linnas ringi 80-ga, samas nt teine mees oma 1000 kubase bikega veereb 50-ga - kumb siis ohtlikum on? Mille eest siis sellel vaikselt veereval tsiklil kõik tehtud peab olema? Mingi rollumees paneb autole küljelt sisse ja tõmbab jee - see sodiks sõidetud mahajäetud roller maksab vaid veerandi kahjust, mis ta autole tegi - ja kõik?
Ärge saage valesti aru, mul on tsikli ja auto kõrval ka mopeed majapidamises ja neid tuleb juurdegi. Ja mul on tõesti kahju, et nüüd peab ka mopeedile registreeringud-kindlustused-load jmt raha maksvad asjad tegema. Aga sõbrad - ise süüdi, paraku.
See jutt siis ka neile, kes selle tsiklimeeste "maine" üle ilguvad. Põrgusse see maine, aga kui selle ära rikume, mida me imestame, kui siis ühel hetkel kamm turja lüüakse?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.