"Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
Re: "Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
hannes kirjutas:See jutt läheb nüüd teemast kõrvale, aga...
türi ma ei või mehed, mida te plõksite EMFi kallal? On teist kasvõi mõnigi vaevunud endale selgeks tegema, mislaadne organisatsioon see on? On keegi lugenud põhikirja või viimase aastakoosoleku protokolli? Mida te halisete nagu kuradi eided?
Kui te - suuga suure linna tegijad - tõesti nii kõvad mehed olete, võtke oma punt kokku, astuge EMFi liikmeks, minge aastakoosolekule ja valige juhatusse sellised mehed, nagu teile meeldib. Akki teie pandud mehed siis teevad uued ja paremad tingimused motospordi harrastamiseks. A la et kui keegi praegustest halisejatest otsustab võistlusest osa võtta, saab juba tonni sulas peopeale ja iga võistlusel läbitud ringi eest saab veel tonni...
Võtke Biene ja Aavasalu ja veel mõned mehed ja naised maha ning ma võin teile garanteerida, et väga mitme järgmise aasta jooksul ei juhtu Eesti motospordis üleüldse mitte midagi.
Ah jaa, vahelduseks võiksite oma halisejate pundi kokku võtta ja ise ühe võistluse korraldada. Ilma litsentsita sõitjatele ilma osavõtutasuta. Sest see võistluse korraldamine on ju nagu lumme kusta...
kahjuks või õnneks olen ma suhteliselt küljeall ja näen/kuulen mis klounaad emf-is käib,keskerakond II,ja seoses aastakoosolekuga toon sulle väljavõtte protokollist ja muud seal ei arutatud:
3) Föderatsiooni liikmemaksu ning sisseastumistasu määra ja tasumise tähtpäeva kinnitamine
Föderatsiooni juhatus tegi ettepaneku kehtestada 2009 aasta liikmemaksuks 2500.- (kaks tuhat viisada) krooni ja sisseastumistasu määraks samuti 3000.- (kolm tuhat ) krooni. Ja määrata tasumise tähtajaks 31. jaanuar 2009. Juhatus vastab küsimusele sisseastumistasu määra vajalikkuse ja tähtaja kohta. Aastakonverents kinnitab ühehäälselt tasude määrad ning tasumise tähtaja vastavalt ettepanekule.
sellega koosolek lõppes,valiti ka juhatus jne..blablablabla,siit võid lisa lugeda http://www.msport.ee/shared/File/EMF_no ... .01(1).doc
ok eks igal inimesel on vaba valik,kahjuks mitte siis kui tahad kärnatada,
lärm:poisile litsens olemas,endale ei osta põhimõtteliselt,aga metsas näeme raisk !
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.