Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

marti252
Tsikkel: used to be Blackbird

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas marti252 »

vilosius kirjutas:

Mis meil siin Keila Statoili juures siis täna õhtul juhtus?

Kahjuks pean selle laksu omaks võtma. Loll lugu, buss oli ees, vastassuund tühi ja hakkasin mööda kiirendama, aga oh õudust, kui nägin, et bussi ees oli maastur, mis hakkas stati sisse keerama. Kuna hoog oli natuke suur, siis sai liiga rabatud pidurit ja nii see esiratas alt läks. Ratas libises oma 20 meetrit ja auto tahanurka, ise olin poolest kerest maasturi all, nii et jalad ainult välja paistsid. Maastur sai sellise paugu, et viskas tagu otsa praktiliselt ette ja mina lohisesin maasturi all kaasa ise maasturi põhja lähemalt uurides. Õnneks see löök peatas maasturi edasiliikumise, sest vastasel juhuloleks tagaratas mu rindkerest üle sõitnud. Kui kõik seisma jäi siis sain tunda mis tähendab kui su rindkerele mõnisada kilo pressitakse. Kaaskodanikud proovisid mind sealt kätte saada, aga see õnnestus alles siis kui piisav hulk rammumehi ühte maasturi külge piisavalt kõrgele jõudsid tõsta. Maasturis olnud vanapaar oli muidugi shokis ja mammile tehti kaks rahustavat süsti, et süda otsa ei annaks. Minu vigastused on tegelt tühised võrreldes sellega,mis oleks võinud olla. Vasak õlg, kuhu kukkusin, on liiga valus et liigutada, rindkere muljutud, parem põlv nats marraskil ja pool ühe kannika nahka jäi sündmuskohale, mis näitab, et ühestükis kombed on hädavajalikud.

Mis ma kokkuvõtteks oskan öelda, tänutunne et evo varustus säästis mind halvimast ja et liiklusreeglid on mõldud asjapärast välja! Ah jaa, kuna seal oli möödasõit keelatud, siis jäin ka süüdi, nii et ilusat hooaega kõigile :bsmile:

Kõige suuremad tänud ka inimesele, kes mu tsikli oma peugeot pirukasse suutis lükata :shock: ja mu koju tõi ! (w)
Pilte ka nats

Hetk peale pauku, kui mind proovitakse auto alt kätte saada.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Viimati muutis marti252, 08 Mai 2009, 10:57, muudetud 2 korda kokku.
Kui kellelgi vedeleb juturaamatuid, mida ta tahaks ära anda, siis ma hea meelega vahetaks mõne meelepärase asja vastu :)

Mine “Vaba teema”