Väike koer kotti (kasti) ja tsiklile...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Väike koer kotti (kasti) ja tsiklile...
franz125 kirjutas:pulsar kirjutas:Pole küll õige foorum, aga küsiks tarkust. Miks koer igal hommikul peale ärkamist oma kuudist oma küljealuse (mida iganes sinna alla paned) kuudist väljatirib ja puruks kisub .Kas peab talle selgeks tegema , et see pole viie tärni hotell, kus iga päev voodipesu vahetatakse
Ära pane talle midagi alla.Sai kunagi foorumitest loetud igasugu tarkust üks oli selline,et kõige parem on puhas laudpõrand.
Pehmemat küljealust on vaja raskel ja vanemal koeral, kellel muidu maha toetuvad liigesed nt küünarnukid kõval alusel valusaks lähevad (ja liigse surve tagajärjel tekivad igatsugu lisaprobleemid liigestega). Selleks ei pea muidugi koeralt küsima, kas küünarnukk valutab ja millist alust täna soovitakse. Nooremad koerad vist enamuses väldivad sooja ilmaga igatsugu vaipade peale ronimist, et vaip oleks neile pigem nagu surnuksrebimise harjutamise kalts.
Oma penist (vanust 1,5 aastat) võiks veel ime asju rääkida, kuidas ta järjekindlalt purskkaevu basseini põhjast välja tõstab ja eelmise aasta lõpuks ta lihtsalt puruks näris. Siis oma esimesel jooksuajal äsja remondi tehtud koridoris( kus ta siis kinni oli) küproki seinast ära sõi. Sinna järgi läks puhtast puidust tehtud ilus väliisuks, mille sisemine pool lihtsalt muutus saepuruks. Kõigi asjade lõpuks, tahaksin et te näeksite ta nägu, milliseks lipitsevaks see muutub , kui tema pahategu avastatakse.
Ps. Ta võib istuda järjest tunde ja vaadata kuidas kopp maad kaevab.
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida, vaid tahtsin hoopis selle kavasaki mehest, kes koertega matkab. Huvitav kas ta seob koerad ööseks välja valvesse ja magab ise seal kärus ( loe haagissuvilas)
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
pulsar kirjutas:Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida, vaid tahtsin hoopis selle kavasaki mehest, kes koertega matkab. Huvitav kas ta seob koerad ööseks välja valvesse ja magab ise seal kärus ( loe haagissuvilas)
Esimesel pildil on haagise küljel kleepekas: SEKALAVA. Ma soome keelt ei puhu ent kas see ei tähenda maakeeli "segavoodi"?
-
Teema algataja
bigdog kirjutas:pulsar kirjutas:Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida, vaid tahtsin hoopis selle kavasaki mehest, kes koertega matkab. Huvitav kas ta seob koerad ööseks välja valvesse ja magab ise seal kärus ( loe haagissuvilas)
Esimesel pildil on haagise küljel kleepekas: SEKALAVA. Ma soome keelt ei puhu ent kas see ei tähenda maakeeli "segavoodi"?
Sekalava on eesti keeles vist segaalus või segakonteiner, kuhu näiteks ehitusjäätmeid või sorteerimata prügi visatakse
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Miklos kirjutas:Sekalava on eesti keeles vist segaalus või segakonteiner, kuhu näiteks ehitusjäätmeid või sorteerimata prügi visatakse
Google translator annab vaste inglise keelde "mixed pallet", saksa keelde "gemischte Palette",eesti keelde "ühiskomitee madelhaagis". Et ju ta siis põõnab koos koertega (vaevalt et ta ehitusjäätmeid või sorteerimata prügi kaasa veaks)?
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ma viisin kunagi Jawaga oma kassi maale, mingi 45 km.
Kassi seljakotti saamine polnud probleem. Ise läks raamiga Jermaki kotti. Nöörisin koti kinni ja sadulasse. Niikui ratta käima lõin läks madinaks. Vaevalt sain hoo sisse, kui vend oli juba pea läbi kotiriide välja saanud. Niimoodi sõitsime siis - tema ei julgenud välja hüpata hoo pealt, mina ei julgenud seisma jääda, et muidu paneb putku. Tuul puhus kõrvad ligipead, selline hale nägu. Sellised dünaamilised ajaviited pole ikka kassidele. Koer jälle oli sihuke, et oli nõus end kasvõi ühest kõrvast tõsta laskma, peaasi, et vankrile pääses.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.