beta roller
Moderaator: Moded
jahh... tõesti kahjuks mul see kataloog on jube aeglane, miski sakslaste leiutis, lubasid mulle varsti orgunnida EXEL formaadis hinnakirja, seda hea meelega siis jagan laiali
a millal nad selle mulle annavad see juba aja küsimus!
& transpordis tulid pisikesed edusammud, kui läheb hästi siis ma saan vähe odavamalt tuua seda kõike eestisse (seda ma ütlen umbes esmaspäeva õhtul) aga pole ka ju kuigi hull see transport, sest näiteks teadagi see Leovinci sumps maksab eestis 3100 eeki ja ma suudan teile hankida 2160 eeki siis ei tasuks väga mõelda et transport kõik ära rikub
& transpordis tulid pisikesed edusammud, kui läheb hästi siis ma saan vähe odavamalt tuua seda kõike eestisse (seda ma ütlen umbes esmaspäeva õhtul) aga pole ka ju kuigi hull see transport, sest näiteks teadagi see Leovinci sumps maksab eestis 3100 eeki ja ma suudan teile hankida 2160 eeki siis ei tasuks väga mõelda et transport kõik ära rikub
kui saa saad mingi hinnakirja exeli varjandis siis pliiz anna teada!justhmike kirjutas:jahh... tõesti kahjuks mul see kataloog on jube aeglane, miski sakslaste leiutis, lubasid mulle varsti orgunnida EXEL formaadis hinnakirja, seda hea meelega siis jagan laialia millal nad selle mulle annavad see juba aja küsimus!
30cccmine Yamaha Aerox
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.