Vulcan VN750

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

mattias
Tsikkel: Honda XL1000 Varadero

Re: Vulcan VN750

Lugemata postitus Postitas mattias »

Alar11 kirjutas:

Raviks pidavat sobima alumised(esiputkede külge kinnituvad) tuulesuunajad.Poodides kui: lower wind deflector.
Endal sama mure ja lowersid tellimisel, eks kevadel saab katsetada, kuis mõjub

Ma sain ka nüüd pildi selgeks,need krt. kallimad kui mul tuuleklaas maksis!
Mis hinnaga said tellida?

Viimati muutis mattias, 27 Jaan 2009, 21:27, muudetud 1 kord kokku.

ATS.T

Lugemata postitus Postitas ATS.T »

Teema siit juba läbi läinud, aga küsin ikka:

1) et kas on kellelgi üle VULKAN 1500, alates 1999.a. ja edasi, esimesi kukkumisraudu? võib ka tagumisi.
2) heameelega võtan mõõdud, kui keegi on nii lahke ja näitab oma ratta kukkumisraudu
3) kas on kellelgI ludejatest "DRIFTER" garaazis?

TERVITUS
Ats

Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis
Tsikkel: Kawasaki Vulcan VN750 ('94)

Lugemata postitus Postitas Aldis »

mux2hot kirjutas:
mattias kirjutas:

Aga miks sa omale ette ei jäta? Ei sobi või?

Ei tea kuidas lugu VN750ga kuid VN900l koos originaalklaasiga see häda, et klaasi poolt tekitatav tuulepööris hakkab vastu pealage taguma. On selline tunne nagu keegi taoks haamriga pähe. Vihmaga on ka huvitav sõita, piisad hakkavad tagant ettepoole sadama. Klaasi ülemine serv jäi täpselt silmade kõrgusele ja segas vaadet, kui oli vaja midagi selgemalt vaadata, siis tuli ennast kas hästi sirgu ajada või kössu tõmmata. Kokkuvõttes mulle meeldis ilma klaasita rohkem.

Mul ka täpselt sama jama et klaasi ülemine serv jäi täpselt silmade kõrgusele ja hakkas pikapeale häirima- muidu oli muidugi sõita hea- nagu vanajumala seljataga, kuid ''tuuleklaasiga'' sõiduk mul juba on (nimega auto), seepärast kiskusingi ikkagi siklilt selle maha. Tuulepöörise kohta ei oska aga midagi kosta- mind küll ei hakanud miski kuskile taguma aga ütleme kui on tugev küljetuul siis küll veitsa sikutab lenksu. Lisaks veel ka see, et minuarust nii suur klaas lihtsalt ei sobi 750Vulcanile, mis on ju tegelt suht tagasihoidlike mõõtmetega ratas, küll aga istuks see päris kenasti juba näit 1500Vulcani küljes- aga eks see ole eelkõige ka maitse asi muidugi. Igaüks disainigu oma ratast kuidas aga soovib- peaasi on et endale meeldiks.

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

Leidsin louis.de 'st sellised crashbarid aga kahjuks on kogu juuresolev tekst saksakeelne muidugi... Kas keegi oskaks ära tõlkida või teaks täpselt öelda kas need laibakad ka vn750'le sobiksid?
http://www.louis.de/_409ab0a82a9a366a8c ... &anzeige=0

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

borx
Tsikkel: Midnight Star 1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas borx »

mattias kirjutas:
Alar11 kirjutas:

Raviks pidavat sobima alumised(esiputkede külge kinnituvad) tuulesuunajad.Poodides kui: lower wind deflector.
Endal sama mure ja lowersid tellimisel, eks kevadel saab katsetada, kuis mõjub

Ma sain ka nüüd pildi selgeks,need krt. kallimad kui mul tuuleklaas maksis!
Mis hinnaga said tellida?

160$ pluss kulud. Kui asi töötab, ei ole kulu suur

Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959

sid750

Lugemata postitus Postitas sid750 »

http://www.ebay.com on igasugu juppe saadaval. 1500 VULCANI crashbarid hetkel 115 taala + posti kulud umbes 60 taala.

Kasutaja avatar

goal
Tsikkel: Kawa VN 1500 Mean Streak

Lugemata postitus Postitas goal »

Tervitus vulcanistidele!

Märtsis 2008 astusin vulcani omanike hulka ja siis kohe A-katti tegema, augusti alguses õnnestus ka load saada. Hooajaga kärutasin ca 5000 km maha, täitsa lahe oli. Ratas 1994 a väljalase ja midagi kurta veel ei ole :bsmile:
Peale ostu tegin hoolduse ise tarkade inimeste näpunäidete järgi:)
Terv,

Jawa, Voshod, Kawa VN 750, Kawa Mean Streak
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

Tere kõigile! Ons keegi ka juba proovinud oma siklit käima saada? Mina veel mitte, aga arvan et kaugel see aeg ka enam pole. Vaja veel aku ära laadida ja põhimõtteliselt valmis ta peaksi olema. Brauerist sai ka tellitud uued õhufiltrid, mis peaksid reedeks kohal olema. Jääb üle vaid loota, et käivitub ilma komplikatsioonideta. Seejärel on veel tarvis pidurivedelik ära vahetada, mootoriketti pingutada ja ülevaatusel ära käia.

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

goal

Tervitus,

Olen korra kuus talvel ikka käima pannud ja mootori soojaks ajanud, et hülsid ja muu staff ikka õline oleks.
Samas pakun ka Vulcanile kasutatud rehve kui kellelgi peaks huvi olema siis lähemalt näeb siit:http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=35&t=47053

Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

goal kirjutas:

Tervitus,

Olen korra kuus talvel ikka käima pannud ja mootori soojaks ajanud, et hülsid ja muu staff ikka õline oleks.
Samas pakun ka Vulcanile kasutatud rehve kui kellelgi peaks huvi olema siis lähemalt näeb siit:http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=35&t=47053

Kas sul oma garaaž kus teda hoiad?

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

goal

Aldis kirjutas:
goal kirjutas:

Tervitus,

Jh kodus, soe garaaz :D

Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

goal kirjutas:
Aldis kirjutas:
goal kirjutas:

Tervitus,

Jh kodus, soe garaaz :D

No mis siis viga- ei pea akut mahagi võtma... Aga mina üürisin talveks ja ei mingit kütet, sestap pidingi aku maha võtma ikka.

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

goal

Ega see aku mahavõtmine nüüd väga keeruline ka pole ju :D võrreldes geneka kättesaamisega :(

Terv,

Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

goal kirjutas:

Ega see aku mahavõtmine nüüd väga keeruline ka pole ju :D võrreldes geneka kättesaamisega :(

Terv,

No mul on üldse eriteema oma tsikli akuga, kui huvitab võin kunagi rääkida aga geneka kohta olen kuulnud jah selliseid asju et mootori peab maha võtma selleks et teda kätte saada. Motodepoos olevat kellegile tehtud nii et lõigatud relakaga raamist tükk välja!!!

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

geneka kohta olen kuulnud jah selliseid asju et mootori peab maha võtma selleks et teda kätte saada

Kui nüüd natuke VN-i manuali sirvida, siis selgub selle mootori juures tõsiasi, et enamike asjade jaoks tuleb mootor maha võtta. Näiteks karburaatori maha võtmiseks tuleb samuti mootor maha võtta manuali kohaselt. No reaalselt saab peenemate sõrmedega vend ikka selle karpa sealt silindrite vahelt kätte - tagasipanek on veelgi aeganõudvam aga saab kuidagi hakkama. Ja kõikidele VN750 omanikele paneks südamele, et ärge üritage sellega sõita nagu sportrattaga - saate õhtale mootoriga kiirelt, sest selle mootori olematu nukaketipingutus laseb nukaketil suht lihtsalt üle visata ja ongi klapid peas :-)

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

StreetMoto kirjutas:

geneka kohta olen kuulnud jah selliseid asju et mootori peab maha võtma selleks et teda kätte saada

Kui nüüd natuke VN-i manuali sirvida, siis selgub selle mootori juures tõsiasi, et enamike asjade jaoks tuleb mootor maha võtta. Näiteks karburaatori maha võtmiseks tuleb samuti mootor maha võtta manuali kohaselt. No reaalselt saab peenemate sõrmedega vend ikka selle karpa sealt silindrite vahelt kätte - tagasipanek on veelgi aeganõudvam aga saab kuidagi hakkama. Ja kõikidele VN750 omanikele paneks südamele, et ärge üritage sellega sõita nagu sportrattaga - saate õhtale mootoriga kiirelt, sest selle mootori olematu nukaketipingutus laseb nukaketil suht lihtsalt üle visata ja ongi klapid peas :-)

Ja mida peaks tähendama ''..sõita nagu sportrattaga...''?

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Aldis kirjutas:

Ei lase liialt pöördesse :roll:

V-MAX
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

Hans kirjutas:
Aldis kirjutas:

Ei lase liialt pöördesse :roll:

Millistel pööretel siis on juba ''liiga pöördes''? 4-5 tuhat pööret on ju täitsa normaalne veel ma arvan ja kes sooviks rohkem gaasi keerata see vast ka ostab midagi teistsugust endale. Usun, et seda on ka vulcani väljanägemisest juba näha , et tegu pole sportrattaga.

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

nelisilm
Tsikkel: FAT BOY

Lugemata postitus Postitas nelisilm »

Sirutan käe üles, veel üks vn750 omanik, hetkel ootab mootor kokkupanemist, genekas andis saba.
Ringi liigun Tallinnas.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

nelisilm kirjutas:

Sirutan käe üles, veel üks vn750 omanik, hetkel ootab mootor kokkupanemist, genekas andis saba.
Ringi liigun Tallinnas.

Tere tulemast! Loodan, et saad mootori peatselt kokku ilma viperusteta.

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

Soovib keegi minuga kahasse (kahe peale) üürida garaaži Tartus Riiamäel? 300.- kuu.

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

No kas kõigil juba oma Vulcanid teele aetud? Minu oma küll. Ja kohe ka käes esimesed viperused. Nimelt kadusid kaigud kusagile. Seisin foori taga vabakäiguga ja kui roheline tuluke süttis ei olnud olemas enam ei 1. ega ka teisi käike. Kas keegi on kokku puutunud taolise probleemiga?

HAIL TO THE HAMMER!

mattias
Tsikkel: Honda XL1000 Varadero

Lugemata postitus Postitas mattias »

Aldis kirjutas:

No kas kõigil juba oma Vulcanid teele aetud? Minu oma küll. Ja kohe ka käes esimesed viperused. Nimelt kadusid kaigud kusagile. Seisin foori taga vabakäiguga ja kui roheline tuluke süttis ei olnud olemas enam ei 1. ega ka teisi käike. Kas keegi on kokku puutunud taolise probleemiga?

Terv!Esimesed paarsada km see kevade sõidetud.Ülevaatusel veel käia ja siis on hooaeg alanud.Aldis,lase mootorist õli välja ja kruvi maha väike kaan kus on õlitaseme kontrollaken,sealt näed osaliselt käiguvahetusmehhanismi.Kui seal kõik liigub ja on korras siis ilmselt ei pääse mootoriploki pooleksvõtmisest.Edu!

Kasutaja avatar

marko750
Tsikkel: VN750, Suzuki GSX1100G
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas marko750 »

Järjekordsel paraadil siis käidud. Mul oli see kolmas. Vihm tegi igatahes asja päris huvitavaks. Kuidas vulcanistidel siis ka läheb? Äkki võiks peale foorumis kriblamise ka vulcanid ka kusagil kokku ajada ja nö laivis muljeid ja kogemusi vahetada?

Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly! www.rockweld.ee
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

mattias kirjutas:
Aldis kirjutas:

Terv!Esimesed paarsada km see kevade sõidetud.Ülevaatusel veel käia ja siis on hooaeg alanud.Aldis,lase mootorist õli välja ja kruvi maha väike kaan kus on õlitaseme kontrollaken,sealt näed osaliselt käiguvahetusmehhanismi.Kui seal kõik liigub ja on korras siis ilmselt ei pääse mootoriploki pooleksvõtmisest.Edu!

Jah, seal see viga oligi- kahvel mis viisnurka pöörab, oli oma tifti või piiritsa pealt lihtsalt kuidagi ära nihkunud. Aru ei saa kuidas selline asi juhtuda võis. Aga nüüd on korras ja täna sai laussajus isegi Mootorratturite Kevadpäevade paraadist osa võetud. Märjaks võttis küll! :)

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

marko750 kirjutas:

Järjekordsel paraadil siis käidud. Mul oli see kolmas. Vihm tegi igatahes asja päris huvitavaks. Kuidas vulcanistidel siis ka läheb? Äkki võiks peale foorumis kriblamise ka vulcanid ka kusagil kokku ajada ja nö laivis muljeid ja kogemusi vahetada?

No muidugi võiks ka laivis kokku saada ja oma kogemusi jagada, kuid sellega on alati üks ja seesama probla- kui ühel on aega siis teisel seda pole, kui ühel on tahtmist siis teisel ei jätku viitsimist jne. :)

HAIL TO THE HAMMER!

1 mats
Tsikkel: vn 750

Lugemata postitus Postitas 1 mats »

Aldis kirjutas:

o muidugi võiks ka laivis kokku saada ja oma kogemusi jagada, kuid sellega on alati üks ja seesama probla- kui ühel on aega siis teisel seda pole, kui ühel on tahtmist siis teisel ei jätku viitsimist jne. :)

keegi võiks miskit aega pakkuda, kasvõi mõne suurema ürituse raames. enda kandidatuuri võtan maha, sest ei saa enda aja planeerimisegagi hakkama.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Aldis

Kes on PokerRun'ile tulemas????

HAIL TO THE HAMMER!
Kasutaja avatar

marko750
Tsikkel: VN750, Suzuki GSX1100G
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas marko750 »

Igatahes minek.

Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly! www.rockweld.ee

silicoid

Lugemata postitus Postitas silicoid »

Kõikseepealt Tervist siinne pere! Vaatasin, et tuleb ikka end ka siia ära regada - kaua sa ikka teiste poste sirvid. Eks muidugi häda ajas ka takka...

Täna ilmnes ma vulcanil järgnev viga: lambist lõi tsiklil ühe poti tagant ära (sõidu ajal) ning kui gaasi andsin siis võttis takka nigu pöörded maha lasin nii jälle tagant ära. Uputas karbaka ka täiega üle, niiet bens jooksis sirinal üle mootori - aru ka ei saanud kust lekib (lõdvikud kõik ok) Kraani keskasendisse keerates siiski lakkas lekkimine. Käima ei lasknud panna - oli justkui starteri hammakal mingi asi ees (klõk, klõk, klõk kostus aind). Proovisin II käiguga liigutada - ei miskit
Hakkasin juba tuttava pool tsiklit garaaži sisse ajama kui arvasin et proovin veel. Järsku võttis starteri taha. Kerisin oma pool minutit gaasi mitte keerates, et bensu välja ajaks, võttis ühe poti taha. Pöörete peal töötas ka teine. Vaatasin, et kui lubab sõidan vaikselt koju ära. Pärast poolt kilomeetrit sõitu hakkas aga täiesti normaalselt tiksuma ja koju jõudes ei osanud mingeid kommentaare anda - kõik toimis kui kellavärk. Ei olnud mootoris ka kõrvalisi hääli...

Oskab keegi teine asjale kommentaari lisada?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”