Järvevana raudteeülesõidul kukkunutele!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

mart211

Re: Järvevana raudteeülesõidul kukkunutele!

Lugemata postitus Postitas mart211 »

sepp kirjutas:

Mida suurema kiirusega sealt yle lennata,seda parem tulemus on.. 150ga sealt yle lennates ei tunne yldse midagi.
30kmh on tunne,nagu see ylesõit kestaks 2 tundi.

Ja kui 300 üle lennata ja juhtubki , et veab rööpasse, siis oled siuhti Kohilas.

Mina olen kõik variandid seal ära proovinud. Käe kõrval lükates oli ikka liiga raske. Vaikselt risti oleks auto alla jäänud, sest kui vasemale poole tõmban, siis hakatakse paremalt mööda sõitma. Minule tundus kõige ohutum kiiresti ja peale väänates üle hüpata.

Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

sepp kirjutas:
justcraizy kirjutas:

Oluline on see, et ülesõidu ajal ei hakka lollusi tegema, nagu keeramine, pidurdamine ja kiirendamine. Ülesõit tuleb teha ühtlase kiirusega

VALE.
ma ei nimetaks seda lolluseks kui alati keeran enne ylesõitu rulli,et nina oleks kerge.. see on väga oluline järvevanal.. muidu veab kitsa rehviga võrride esiratta rööpasse.
Mida suurema kiirusega sealt yle lennata,seda parem tulemus on.. 150ga sealt yle lennates ei tunne yldse midagi.

Minuarvates väga väga vale tegevus, mis võib väga halvasti lõppeda.
Millele ma üritasin tähelepanu juhtida on see, et kui sinu tagaratas on tugeva gaasi andmise hetkel libedal pinnal, siis oled sa samamoodi küllili maas, eriti arvestades toda konkreetset kohta. Libedaga sõidu juures on ALATI KÕIGE olulisem vältida äkilisi tegevusi, sealhulgas äkiline gaasi lisamine ja pidurdamine. Rööpasse saab seal ratta vedada ainult siis, kui ületamise kiirus on väga väike ja/või minnakse ülesõidule täiesti vale nurga all.

Sellega olen nõus, et suure kiirusega seal tõepoolest midagi ei tunne ehk sama mida enne ütlesin, suurel kiirusel teevad füüsika reeglid kenasti oma tööd.

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)
Kasutaja avatar

Teema algataja
mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

franz125 kirjutas:

Minnakse krampi kuna foorumis karjutakse,et see on kindel känakoht,statistiliselt käib seal külili kõik võimalikke kroome kõige rohkem(V-mootori silindripauk käib nt.relsi peal)

Äkki mõni mõtleb väliskülaliste peale ka?

Eriti lahe, kui alustad Soomest läbi Eesti Eurotuuri, ning kerge vihmaga tõmmatakse sul tsikkel Järvevana peal alt. Jah, OTSE sõites ja legaalse kiirusega. Lähed käru peal koju tagasi ;)
Ei loe ju enamus välismaalasi seda foorumit ja kust nemad peaks teadma, et banaanivabariigis on üks ülesõit, mis käitub teistest sootuks erinevalt ning mida meie ametimehed loevad täiesti normaalseks pinnavormiks.

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

ei saa meie maailma muuta nii lihtsalt midagi. kes vähegi metsasõitu või endurot harjutanud see ei muretse selliste ülesõitude pärast.
kui keegi tunneb et on hädas seal pidevalt siis ongi tema mure seda olukorda lahendada. kodanikualgatus on ju iseeenesest tervitatav ja loomulikult kahe käega toetan ideed. endal ei teki seal mingit probleemi kui just keegi eesssõitja ei otsusta seal äkkpidurdust samal ajal ette võtta kui ma tema taga hetkel sujuvalt kiirendan...
olengi tähele pannud et enamus autosid võtavad seal täiega hoo maha mis teeb sellise rdt ülesõidu eriti tuntavaks. lased seal tsikli või autoga kergelt kiirendades üle ei saa arugi et midagi erilist oleks.
teema arendajale neleskile soovitan rohkem liivasõitu ja rööpaid harjutada pehmemal pinnasel ja vaiksema kiiruse juures. sellised sõiduvõtted kuluvad marjaks kus iganes ära kui on soov kodulinnast ka kuhugi kaugemale sõita. tsiklisõit on ju pidev ellujäämisõpe ja -treening. enamuse tavakodanike jaoks on tsiklisõit niigi hullumeelsus ja enesehävituslik. ilma enda arendamise ja treeniguta oled ohuks endale ja teistele.

edu tuuleveskitega võitlemisel ja edukat turvalist hooaega! :bsmile:

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

justcraizy kirjutas:
sepp kirjutas:
justcraizy kirjutas:

Oluline on see, et ülesõidu ajal ei hakka lollusi tegema, nagu keeramine, pidurdamine ja kiirendamine. Ülesõit tuleb teha ühtlase kiirusega

keeran enne ylesõitu rulli,et nina oleks kerge

Millele ma üritasin tähelepanu juhtida on see, et kui sinu tagaratas on tugeva gaasi andmise hetkel libedal pinnal, siis oled sa samamoodi küllili maas.

Sellega olen nõus, et suure kiirusega seal tõepoolest midagi ei tunne ehk sama mida enne ütlesin, suurel kiirusel teevad füüsika reeglid kenasti oma tööd.

ma ei öelnud,et siis keera kui tagaratas on rööpal... kirjutasin "ENNNE ÜLESÕITU"
kukuvad seal kõik kuna esiratas läheb alt, asja mõte selles,et gaasi andes nina läheb kergemaks ja raskus tagarattale. Sellega vähendad seda võimalust,et esiratas vajuks sinna rööpasse.
tagarehv on suur ja lai ja sellele ei tee see vahe seal ylesõidul midagi

Kasutaja avatar

creativ

justcraizy kirjutas:
sepp kirjutas:
justcraizy kirjutas:

VALE.
ma ei nimetaks seda lolluseks kui alati keeran enne ylesõitu rulli,et nina oleks kerge.. see on väga oluline järvevanal.. muidu veab kitsa rehviga võrride esiratta rööpasse.

Millele ma üritasin tähelepanu juhtida on see, et kui sinu tagaratas on tugeva gaasi andmise hetkel libedal pinnal, siis oled sa samamoodi küllili maas, eriti arvestades toda konkreetset kohta.

kes see hull siis täiega gaasi annab kui on libe tee või mainitud ülesõit? gaasi tuleb anda sujuvalt ja kergelt, mitte nii et tagaratas on kohe kohe haakumist lõpetamas...See oleks sama kui kurvis keerad rutska põhja. Kas tõesti siis osadele lubadeomanikel ei ole muud varianti kui ainult gaas põhja või siis täiega maha keerata??? :wack: mõelge ka kui siia midagi kirja panete, et mis on selle lause tähendus mida teised loevad. Eesti keeles on keeleliselt palju võimalusi kirjeldada kuidas käib gaasi andmine sujuvalt või mitte...
selline fa fa teksti loopimine tekitabki teineteise mittemõistmist ja teemaga metsaminemist.
PEACE! kaasratturid! :bsmile:

Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

Sepp, ära nüüd ärritud siis kohe :)

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

justcraizy kirjutas:

Sepp, ära nüüd ärritud siis kohe :)

ma vana rahu ise :mrgreen:

nors

Lugemata postitus Postitas nors »

Mina jätan enne ülesõitu eessõitjaga pikema pikivahe ja siis kergelt kiirendades 60-70-ga hopsti üle.
Igasuguste võimalikult risti ülesõitmiste ja muude imenippidega pole vaeva hakanud nägema. Ja pole veel kordagi miskit äraminemise tunnet tekkinud. Pigem on see võimalikult risti ületamine minu meelest isegi ohtlik, kuna ruumi on vähe, liiklus tihe ja võib juhtuda et ei jõua pööret enne rööpaid ära lõpetada. Siis oledki nagu lehm libedal jääl.

Oluline on just pikem pikivahe kui tavaliselt, et oleks ruumi kiirendada, kui mõni auto otsustab ees koperdama hakata.
Algajatele märksõnadeks: rahu, ainult rahu ja endale vaba ruumi tekitamine.

Kasutaja avatar

creativ

nors kirjutas:

Mina jätan enne ülesõitu eessõitjaga pikema pikivahe ja siis kergelt kiirendades 60-70-ga hopsti üle.
Igasuguste võimalikult risti ülesõitmiste ja muude imenippidega pole vaeva hakanud nägema. Ja pole veel kordagi miskit äraminemise tunnet tekkinud. Pigem on see võimalikult risti ületamine minu meelest isegi ohtlik, kuna ruumi on vähe, liiklus tihe ja võib juhtuda et ei jõua pööret enne rööpaid ära lõpetada. Siis oledki nagu lehm libedal jääl.

Oluline on just pikem pikivahe kui tavaliselt, et oleks ruumi kiirendada, kui mõni auto otsustab ees koperdama hakata.
Algajatele märksõnadeks: rahu, ainult rahu ja endale vaba ruumi tekitamine.

see risti sõitmine tähendabki seda et selle asemel et kiirendada läheb hoog hoopis maha ja käsi ka ehk kisub pingesse, tsikkel ka veidi kaldes kui seal sinkavokatad....ja sealt need kukkumised kipuvad tulemagi
nats gaasi. keharaskus ka sadulas veits tahapoole ja täiega otsejoones üle! täpselt nagu liivas sõit. hakkad mökutama , hullult püüdma ja oledki äkki käpuli maas. lased hooga, keha lõdvaks ja pilk kaugusesse suunatud. ja mis siis kui perse teeb sinkavonka. las teeb! peaasi et ise rahulikuks jääd ja gaasi äkki maha ei võta sellepeale.

Kasutaja avatar

qwerin
Tsikkel: 1190
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas qwerin »

Tahes tahtma tööl käies pean seda kirutud ülesõitu ületama. Njahh, kunagi, kui roller oli, siis oli küll probleeme. Nüüd, tsiklitega ei mäleta, et oleks probleemi olnud (ptüi, ptüi, ptüi). Ja saan sealt sõita just siis, kui kipub suht tihe liiklus olema, eriti töölt ära sõites.

Järvevanale sõidan reeglina parempoolsest reast (tulen Pärnu mntl-t, eks sellepärast lihtsam), tagasitulles aga reeglina vasakult, kuna see on kuidagi parem seni tundunud.

Enne ülesõitu jätan pisikese vahe eessõitjaga, et oleks kiirendamiseks ruumi (rahulikuks kiirendamiseks siis :P ) ja hops, möödas ta ongi. Mõnikord jah, kui ikka lauspadukat on tulnud, olen Järvevana ülesõitu vältinud, sest seal rööbastes enne ülesõitu on lihtsalt vihma ja vett täis tööbaste tõttu raskem manööverdada.

Samas jah, kodanikualgatusena on antud kohale tähelepanu pööramine siiski vajalik. Pole mõistlik, et kuskil on mingi koht, mis ei allu mõistlikule teedeehituse praktikale ja sõidukijuhi (eriti veel kuskilt kaugemalt pärit, kes ei tea selle koha eripärasid) ettekujutusele normaalsest raudteeülesõidust.

FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S

racer

Lugemata postitus Postitas racer »

Selle teema enamus postitusi juab ikka sinna, et kukkuvad algajad või mitte teadlikud bikerid ja kukkuvad valede sõiduvõttete pärast. Ja mõni biker üritab siis selletada(täpselt nagu politikud, riigi ametnikkud, kõik on ok ja korras), et valed sõiduvõtted,kiirus või mis iganes :wack: Aga fakt on see , et seal kukkutakse ja võiks natukenegi toeteda neid kes üritavad midagi ette võtta !!! :bsmile: Rohkem austus üksteisele, küll siis ülejanud hakkavad ka austama. (w)

Maybe crazy!!!
Kasutaja avatar

creativ

racer kirjutas:

Selle teema enamus postitusi juab ikka sinna, et kukkuvad algajad või mitte teadlikud bikerid ja kukkuvad valede sõiduvõttete pärast. Ja mõni biker üritab siis selletada(täpselt nagu politikud, riigi ametnikkud, kõik on ok ja korras), et valed sõiduvõtted,kiirus või mis iganes :wack: Aga fakt on see , et seal kukkutakse ja võiks natukenegi toeteda neid kes üritavad midagi ette võtta !!! :bsmile: Rohkem austus üksteisele, küll siis ülejanud hakkavad ka austama. (w)

nimeta kogenenud baikereid poliitikuks või kelleks iganes, aga kui algajale sõiduvõtteid lahti ei seleta siis jäävad õnnetused toimuma tulevikuski. ja võid uskuda et kõik baikerid on kord sama äpud olnud ja omal nahal paljugi järgi katsetanud. foorum on mega tänuväärne asi kus on kõige kiirem ja lihtsam viis vajalikku infi kätte saada. tuleb vaid näidata soovi ja huvi asja vastu. kõigest ei räägita sõidukoolis ja ega meelde jääkski.
küsimustele adekvaatseid vastuseid saab just sel moel kuidas oskad küsida ja kuidas selle formuleerid. mingi äää ööö kes teab ja soovitab ei vii kuhugi.

Kasutaja avatar

mofomofo

Lugemata postitus Postitas mofomofo »

Tervist,

Mina kui algaja tsiklist (motokoolis õpin veel) olen seal käna pannud ühe korra ja korralikult, aga seda jalgrattaga.

Tulin Ülemiste poolt suunaga Pärnu mnt. jalgratta rajalt. Kiirus võis olla oma 35-40 km/h.
Eks ma olin selle väntamisega ka päris ametis, kui äkki lenks täiega vasakule kiskus ja ise otse ees üle jalgratta lenksu lendasin (crash).
No tõesti ei osanud seda ette näha. Ja just kõrval esimeses reas sõitis auto ka, aga läks õnneks et auto alla ei kukknud ja jalgratas ei jõudnud auto rataste alla. Peale kukkumist lohistasin jalgratta ropendades ja longates õnnetuskohalt eemale puude varju, kus ma oma haavasid lakkusin oma 20 minutit.
Jalgrattaga õnneks ei juhtunud suurt midagi vä. sadul sai paar kriimu. Kõige rohkem sain mina kannatada, aga õnnelik õnetus :?

Edit: Ja see õnnetus leidis aset oma 3 aastat tagasi. Sellel ajal polnud sinna seda "spetsiaalset ülesõitu" jalgratastele tehtud.

sesi

Lugemata postitus Postitas sesi »

Kas keegi on teinud kukkujatest ka mõne avalduse või kaebuse raudtee või tee hooldajale ja kaugele ta sellega jõudnud on ?

Kasutaja avatar

Teema algataja
mella

Lugemata postitus Postitas mella »

sesi kirjutas:

Kas keegi on teinud kukkujatest ka mõne avalduse või kaebuse raudtee või tee hooldajale ja kaugele ta sellega jõudnud on ?

Äkki sa loed teemat algusest ka, mitte paari viimast posti?

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

mofomofo kirjutas:

Tervist,

Jalgrattaga õnneks ei juhtunud suurt midagi vä. sadul sai paar kriimu. Kõige rohkem sain mina kannatada, aga õnnelik õnetus :?

Õnnelik õnnetus muidugi, ise paraned ju tasuta :bsmile:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Tallinn sulgeb Järvevana teel kaheks päevaks liikluse

09:24, 9. juuni 2009
TALLINN, 09. juuni, BNS - Tallinna transpordiametil on plaanis juuni keskel sulgeda kaheks päevaks liiklus üheks pealinna tuiksooneks oleval Järvevana teel, et renoveerida sealne raudteeülesõidukoht.

Transpordiameti liiklusteenistuse juhi Mati Songisepa sõnul suletakse liiklus Järvevana tee mõlemal suunal 19. juuni õhtul kell 20 ning tee jääb kinni kuni 21. juuni südaööni. "Kahe ööpäeva jooksul teeb linn korda Järvevana tee raudteeülesõidu, et see oleks edaspidi ohutu ka kaherattalistele sõidukitele. Paraku ei saa seda teha ilma liiklust sulgemata," ütles Songisepp BNS-ile.

Tema sõnul saavad suured sõidukid kasutada ümbersõiduks Tallinna ringteed, väiksemad autod saavad aga näiteks Tartu maantee poolt tulles keerata Veerenni tänavale ja sealt liikuda Tehnika tänavale, Mustamäe poolt tulles tuleks aga keerata Tammsaare tee pikenduse viadukti juurest Pärnu maanteele.

Ühissõidukid pääsevad Järvevana teelt läbi kuni 19. juuni hilisõhtuni, järgneval kahel päeval teevad aga väikese ümbersõidu.

"Loodame, et 19. juuni õhtuks, mis on reedene päev, on liikluskoormus juba vähenenud ning nädalavahetusel on samuti liiklus hõredam," selgitas Songisepp, miks valiti teetöödeks nädala lõpupäevad.

Kaherattaliste sõidukite juhid on aastaid kurtnud, et Järvevana tee raudteeülesõit on väga ohtlik, kuna mootorrattad võivad raudteerööpaid ületades juhitavuse kaotada või sinna sootuks kinni jääda.

cagiglioni

Lugemata postitus Postitas cagiglioni »

Linna ametlik pressiteade

Raepress

1. juuni 2009

Järvevana tee raudteeülesõidule pannakse mootorratastele ohutud rööpad

Tallinna Transpordiameti liiklusteenistuse teatel suletakse Järvevana tee raudteeülesõit liikluseks 19. juunil kella 20.00-st kuni 21. juuni kell 24.00-ni.

Liiklusteenistuse direktori Mati Songissepa sõnul asendab AS Edelaraudtee kaherattalistele sõidukitele ohtlikud rööpad Järvevana tee raudteeülesõidul uute rööbastega, mis muudab ülesõidu mootorratturitele ohtuks.

Järvena teel saab liikluse sulgemise ajal sõita Ülemiste poolt kuni Veerenni ristmikuni ja Mustamäe poolt kuni Pärnu maanteeni. Parim ümbersõidu tee liikluse sulgemise ajal on Tehnika tänava uus lõik Veerenni tänavast kuni Pärnu maanteeni või vajadusel Endla ristmikuni.

Eesti motosõitjad korraldasid 2007. aastal Tallinna linnavalitsuse ees piketi, millega juhiti tähelepanu liiklusohtlikule Järvevana tee raudteeülesõidule. Piketeerijatega kohtunud abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on meeldiv tõdeda, et pikkade läbirääkimiste tulemusena nüüd ka konkreetsete tegudeni jõutakse. „Kuna remonditav ülesõit asub Tallinna territooriumil on linna eelarvest Järvevana tee raudteeülesõidu remondiks eraldatud miljon krooni, mis kulub ristmiku piirkonna asfalteerimiseks, teekatte märgistustöödeks ja ristmiku piirkonna viimistlustöödeks,“ ütles Boroditš.

mart211

Aega läks aga asja sai (w) (w) (w) (w) (w) :bsmile:

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

„Kuna remonditav ülesõit asub Tallinna territooriumil on linna eelarvest Järvevana tee raudteeülesõidu remondiks eraldatud miljon krooni, mis kulub ristmiku piirkonna asfalteerimiseks, teekatte märgistustöödeks ja ristmiku piirkonna viimistlustöödeks,“ ütles Boroditš.

alguses sokkisid kõik osapooled, et nende haldusalasse see ülesõit ei kuulu. Nüüd on nagu selgelt linna oma.

Aga hea, et ära tehakse.

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Enne ei usu kui oma silmaga näinud pole, et asi on tõepoolest korralikult tehtud, mitte üle t*ra nagu see tihti olema kipub.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

mart211

Pihelgas kirjutas:

„Kuna remonditav ülesõit asub Tallinna territooriumil on linna eelarvest Järvevana tee raudteeülesõidu remondiks eraldatud miljon krooni, mis kulub ristmiku piirkonna asfalteerimiseks, teekatte märgistustöödeks ja ristmiku piirkonna viimistlustöödeks,“ ütles Boroditš.

alguses sokkisid kõik osapooled, et nende haldusalasse see ülesõit ei kuulu. Nüüd on nagu selgelt linna oma.

Aga hea, et ära tehakse.

Aga kas ristmiku asflateerimine, märgistamine ja viimistlustööd on seotud ka kuidagi liiprite vahetuse, või mootorrattale ohutumaks muutmisega, seda saab siis jaanipäeval näha :)

Kasutaja avatar

creativ

mart211 kirjutas:

Aega läks aga asja sai (w) (w) (w) (w) (w) :bsmile:

sama siin aga enne ootaks tulemuse ära. karu veel laskmata :wink:

Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Lugemata postitus Postitas Antik »

mart211 kirjutas:
Pihelgas kirjutas:

Aga hea, et ära tehakse.

Aga kas ristmiku asflateerimine, märgistamine ja viimistlustööd on seotud ka kuidagi liiprite vahetuse, või mootorrattale ohutumaks muutmisega, seda saab siis jaanipäeval näha :)

"Liiklusteenistuse direktori Mati Songissepa sõnul asendab AS Edelaraudtee kaherattalistele sõidukitele ohtlikud rööpad Järvevana tee raudteeülesõidul uute rööbastega"

eks tuleb ju ka viimistlus teha, mitte plärts vanad rööpad üles, uued maha, ja las ümberringi olla kuumaastik :)

Igatahes hea lugeda ka midagi positiivset üle pika aja.

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

nojah teil tegelt õigus - linn ja raudtee jagasid tööd omavahel ära :) ma ei süvenenud kogu teksti enne piisavalt :wink:

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 371 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

(w) (w) (w) väga hea uudis :)

Kasutaja avatar

VincentX

Lugemata postitus Postitas VincentX »

Väga viis et korda saab. Ehk kunagi saab uuesti sealt kaudu mustamäe poole sõita :D, ilma et peaks asfaldiga taaskord tuttavaks saama

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

kas keegi on siis kunagi valinud mõne muu marsruudi, et mitte seda ülesõitu ületada?

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S

Lugemata postitus Postitas hannes »

Kui ma seda ( http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=23828191 ) uudist raadiost kuulsin, mõtlesin, et see ei saa olla tõsi. Aga näe on. Tundub, et kui asi ikka korralikult ette võtta, siis ükskord saab ka vilju nautida. Suzumen ja kõik kes selle püha ürituse eest seisid, (w) (w) (w) !

Panen uudise siia juurde ka:

Delfi, 09. juuni 2009 11:03
Järvevana tee raudteeülesõit suletakse liikluseks 19. juunil kella 20-st kuni 21. juuni kell 24-ni, sest seal hakatakse panema mootorratastele ohutuid rööpaid.
Liiklusteenistuse direktori Mati Songissepa sõnul asendab Edelaraudtee kaherattalistele sõidukitele ohtlikud rööpad Järvevana tee raudteeülesõidul uute rööbastega, mis muudab ülesõidu mootorratturitele ohtuks.
Järvevana teel saab liikluse sulgemise ajal sõita Ülemiste poolt kuni Veerenni ristmikuni ja Mustamäe poolt kuni Pärnu maanteeni. Parim ümbersõidu tee liikluse sulgemise ajal on Tehnika tänava uus lõik Veerenni tänavast kuni Pärnu maanteeni või vajadusel Endla ristmikuni.
Eesti motosõitjad korraldasid 2007. aastal Tallinna linnavalitsuse ees piketi, millega juhiti tähelepanu liiklusohtlikule Järvevana tee raudteeülesõidule.

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”