Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
-
Vapsik
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 20 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Ma ei kujuta ette.. 5a max
on keegi kursis - mis arenenud riikide seadused lubavad? Kas mulle üksi tundub et see sellise juhtumi kohta selgelt liiga vähe?
Ma ei usu, et seal on olulist vahet kas 3, 5 või 8 aastat. Inimene selle ajaga kas muutub või ei muutu. Pidasin silmas liiklusohtlikkust edaspidises elus, mitte mõnda muud muutumist.
-
Vapsik
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 20 korda
See kas ta muutub või mitte on täiesti teisejärguline. Ilmselt muidugi ei muutu.
Oluline on minu arust et karistus pakuks mingitki ..lohutus on vist vale sõna.. vms lähedastele. Kujutad ette mida tunneks selle lapse vanem kui killer sai tingimisi ja tuleb toidupoes sulle vastu kuu aja pärast. Ja seisab su ees järjekorras, viin näppus.
Ja muidugi see ka et mida kauem on ta kinni, seda kauem ei ole teda tänaval lihtsalt.
OK, selgitan veidi lähemalt oma seisukohta...
Eestis rakendatakse kahetsusväärselt palju lühikesi, tingimisi jt leebeid karistusi tõsiselt ohtlike kuritegude eest. Inimestes, kellele ei jõua nende tegevuse ühiskonnaohtlikkus kohale, tekitab see kergesti karistamatuse tunde. "Ega ma vahele ei jää, noh ja kui jään siis mis nad minuga ikka teevad" jne jne jne. See ongi seda tüüpi tegelane kes sulle järgmine nädal poes vastu tuleb ja näkku irvitab. Neid ei distsiplineeri mitte arusaamine, et ta on värdjas vaid hoopis hirm suure karistuse ees. Hälvik Dmitri kuulubki kahtlemata sellesse gruppi.
Kuigi karistamisel puhul on oluline ühiskonnale ja kannatanutele suunatud sõnum, on suur osa karistusest suunatud siiski karistatavale. Kuni teatud piirini on karistus nagu hane selga vesi, siis mingi maani on karistuse suurus korrellatsioonis tulemusega ja seejärel efektiivsus langeb.
Minu väide ongi, jättes kõrvale nii ühiskonna kui kannatanute poole, et pole mingit vahet kas liiklusmõrvarit karistada 3, 5, 8 aasta või eluaegse vangistusega, tema paremaks saamist see ei mõjuta. Pigem mõjutab karistuse pikkus sel juhul ühiskonna õiglustunnet ja ehk ka potentsiaalsete liiklusmõrvarite mõtteviisi.
Näiteks ei ole sul tõenäoliselt mingit vahet kas saad mingi rikkumise eest trahvi 30 või 120 krooni. Arvatavasti on sinu jaoks suur vahe kas sulle tehakse 3000 või 12 000 krooni, aga vaevalt tunneksid sa tegelikult mingit vahet kui sult nõutaks 30 või 120 miljoni hüvitamist.
"tänud" hälvik vene blondile kes "aitas" mul stoci ristil külje maha panna, minnes ristmikule punasega ja n.ö.otsustas veel kiiresti pööret lõpetada..mul nagu ikka tuli kallates kogematta esipiduriga külg maha..no kuna midagi katki polnud jätsin asja sinna paika, vaidle siis nende georgia lintidega ehitud hulludega..ikka jääd ise süüdi..tegelt vist ristmiku kaameralt oleks jäänud linti ka fooride tuled..kes teab
-
baltroon
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
scryth kirjutas:Kuigi karistamisel puhul on oluline ühiskonnale ja kannatanutele suunatud sõnum, on suur osa karistusest suunatud siiski karistatavale. Kuni teatud piirini on karistus nagu hane selga vesi, siis mingi maani on karistuse suurus korrellatsioonis tulemusega ja seejärel efektiivsus langeb.
Minu väide ongi, jättes kõrvale nii ühiskonna kui kannatanute poole, et pole mingit vahet kas liiklusmõrvarit karistada 3, 5, 8 aasta või eluaegse vangistusega, tema paremaks saamist see ei mõjuta. Pigem mõjutab karistuse pikkus sel juhul ühiskonna õiglustunnet ja ehk ka potentsiaalsete liiklusmõrvarite mõtteviisi.
Arvatavasti on sinu jaoks suur vahe kas sulle tehakse 3000 või 12 000 krooni, aga vaevalt tunneksid sa tegelikult mingit vahet kui sult nõutaks 30 või 120 miljoni hüvitamist.
Nii on, Scryth 
Tahaksin omalt poolt lisada, et pole mõtet plikadena kisada lihtsalt, oh kus tegi, nii loll! Pigem, kui juba arutada, siis teemal, miks tegi. Fakt on see, et ta ei istunud rooli sooviga kedagi ära tappa. Mis iseenesest ei vähenda loomulikult ka minu iha tal panniga morda siledaks taguda. Aga see on lihtsalt inimlik.
![]()
Ma pean tänu sellele tiblale
väikse sugulase matusele minema.
Krt sihuke viha on selle idika vastu, nagu 1 venelane kanal kahe saates ütles et oleks vaja olnud kohapeal maha lüüa raisk.
Yamaha XJ600S
-
e-thug
Teema algataja
^ tunnen kaasa, õudne on kui selline inimene ei suuda mõelda mida teeb, olgu venelane, eestlane või kuradi azerbadjaan.
-
ishijupp
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
redhott kirjutas:Ma pean tänu sellele tiblale
Krt sihuke viha on selle idika vastu, nagu 1 venelane kanal kahe saates ütles et oleks vaja olnud kohapeal maha lüüa raisk.
Idioot ei ole rahvus! Kaastunne sulle!
-
pahadeplaneet
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
ishijupp kirjutas:redhott kirjutas:Ma pean tänu sellele tiblale
Krt sihuke viha on selle idika vastu, nagu 1 venelane kanal kahe saates ütles et oleks vaja olnud kohapeal maha lüüa raisk.Idioot ei ole rahvus! Kaastunne sulle!
Selles on Sul küll õigusarva ära mis ma mõtlen
Sügav kaastunne ja kindlasti viin pärna tn 10 juurde küünla kui Tartu jõuan pühapäeva õhtul.
Samas kutsun ka teisi samamoodi tegutsema
Ja kimage rohkem busside tagant ja muud moodi,siis saab rohkem leinata.
www.facebook.com/realbikerid
minu arvates karistus ei peaks olema see asi mis inimesi mõtlema paneb vaid asi mis rakendatakse vastavalt kordasaadetule sama karmilt.
Roolijoodikute vastu ma tõesti ei tea mis aitaks:S kuidagi peaks saama nad mõtlema panna...
Karistus on ainus asi, mis mõtlema paneb. Kui ma ei eksi, siis Soomes on nad väga ranged, mis muud hirmutab roolijoodiku sõitma asumisest kui teadmine, et nad näevad päikest vaid läbi trellide.
kaastunne ka minu poolt.
-
Rein
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Sellel vennal ei aidanud ju kergem karistus. Kui teistkorda joobes ja veel lubadeta ka veel.
119 MCR
Selle numbriga sõidab hälvikust rullnokk sinise suure pikap tüüp käruga - 70ga kurvist väljudes keeras mulle külmalt ette Pärnu mnt-Tondi ristmikul. Pidurdasin tagaratta lohisedes, seejärel viskasin käe õhku näitamaks pahameelt, midagi vehkis ta aknast vastu, ju saatis mind kuhugi (ei usu, et vabandas). Seejärel ei lasknud mööda ka sõita kummaltki poolt, vänderdas teel, äkki kartis peeglitest ilma jääda.
Overkilla kirjutas:119 MCR
Selle numbriga sõidab hälvikust rullnokk sinise suure pikap tüüp käruga - 70ga kurvist väljudes keeras mulle külmalt ette Pärnu mnt-Tondi ristmikul. Pidurdasin tagaratta lohisedes, seejärel viskasin käe õhku näitamaks pahameelt, midagi vehkis ta aknast vastu, ju saatis mind kuhugi (ei usu, et vabandas). Seejärel ei lasknud mööda ka sõita kummaltki poolt, vänderdas teel, äkki kartis peeglitest ilma jääda.
Endale keeras ka täna üks v*rdjas autojuht ette
. Mul ei juhtunud õnneks midagi, aga kuna ta mulle ette keeras ja ma kõrvale põikasin, siis ma tõmbasin saapaga kriimu autole peale. Autojuht sõitis kohe minema (ei tea mille pärast) ja mul oli ka suht pohhui, ning taga ei hakkanud ajama.
-
pahadeplaneet
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Overkilla kirjutas:Endale keeras ka täna üks v*rdjas autojuht ette
. Mul ei juhtunud õnneks midagi, aga kuna ta mulle ette keeras ja ma kõrvale põikasin, siis ma tõmbasin saapaga kriimu autole peale. Autojuht sõitis kohe minema (ei tea mille pärast) ja mul oli ka suht pohhui, ning taga ei hakkanud ajama.
TUBLI MINU RESPEKT JÄRGMINE KORD LÖÖ KÜLG MÕLKI
![]()
www.facebook.com/realbikerid
-
renXx
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Steelrider kirjutas:Ehk on sobiv aeg ka enda süvakogemus kirja panna, olgugi et midagi eriti ohtliku selles situatsionis ei leidunud.
Ehitajate tee tõus Nõmmele on minu jaoks üks nauditav koht- kaks laia ja mõnust kurvi, kolmas järsem mäe otsas, silla all. Kui liiklust vähe, siis mäest üles minnes keeran alati peale ning naudin neid kurve.
Esmaspäeva õhtul olin taas seda teed tulemas. Üliõpilaste tänavale oli paar autot minu ees keeramas, muidu oli tee täiesti tühi. Kui paremale pöörajatest mööda olin saanud, siis andsin minna, kiirust võis esimeses kurvis olla ca 100 ringis. Enne kui teise kurvi jõudsin, lähenes tagant madallennul roheline Audi A4. Kuna ma eravärvides politseiautosid peast ei tea, siis lasin gaasi maha ja jälgisin peeglit. Audi sõitis mulle kõrvale ning juht keskendus mulle nägude tegemisele ja kätega vehkimisele, enne silla alla jõudmist vajutas gaasi põhja ning kimas nõmme keskuse punase tule taha passima. Omaarust ma kellelegi läbi linna sõites varbale ei astunud, TTÜ juures kedagi taga ei olnud ning üliõpilaste tänavalt keegi parempööret ka ei oodanud.
Lugesin seda ja mõtlesin et on ikka teemasse läinud küll. Umbes et "kiirust võis esimeses kurvis olla ca 100 ringis"
Äkki oleks aeg ennast põlema panna???
50 alas kuskil linnaliikluses täiega laines(pikiroopad) ja sajaga.... ja siis on autojuhid hälvikud?? Ilmselt oligi, lihtsalt kaks ühesugust sattusid ühel ajal ühte kohta. Nõme!!!
"Steelrider", ära seda nüüd südamesse võta, ei tahtnud kedagi siin isiklikult solvata, kuid see lõik tundus tõesti nõme. Ei ole ju ainult autojuhid hälvikud, vaid ka paljud ratturid.
Täna Tartu laululava juures otsustas purupurjus Golf 3´ega noormees, et temale liiklusreeglid ei kehti. Oleks ma minut varem all olevast parklast liikuma hakanud, oleks see tore noormees nii mind, mu ratast ja ka mu naise konkreetselt manalateed saatnud. Tema nö. kasutada oli terve tee ja kiiruseületamisega ta sellel kitsal teel ka kitsi polnud. Sain ise pidama ja tema oma trikitamistega ka kuidagi, jäädes seisma minust umb. mõnekümne cm. kaugusele. Lasi akna alla, küsisin, et mis toimub segaseks joonud end (ise olin suht šokis). Tema tõi vabanduseks sellise lausejoru, "Mis teha, kui närvid on läbi ja elu on perses ja et ega mina ja mu naine polegi milleski süüdi, meid ta ei tahtnudki surnuks sõita!" Keris akna üles ja lasi samamoodi edasi. Otsisin kõige lähema ristmiku ja sõitsin antud kandist nii kaugele kui vähegi võimalik. Ilmselt oli mõneti ka süüdi antud kohas toimunud Summerjam 2009.
-
boob
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
RD kirjutas:Täna Tartu laululava juures otsustas purupurjus Golf 3´ega noormees, et temale liiklusreeglid ei kehti. Oleks ma minut varem all olevast parklast liikuma hakanud, oleks see tore noormees nii mind, mu ratast ja ka mu naise konkreetselt manalateed saatnud. Tema nö. kasutada oli terve tee ja kiiruseületamisega ta sellel kitsal teel ka kitsi polnud. Sain ise pidama ja tema oma trikitamistega ka kuidagi, jäädes seisma minust umb. mõnekümne cm. kaugusele. Lasi akna alla, küsisin, et mis toimub segaseks joonud end (ise olin suht šokis). Tema tõi vabanduseks sellise lausejoru, "Mis teha, kui närvid on läbi ja elu on perses ja et ega mina ja mu naine polegi milleski süüdi, meid ta ei tahtnudki surnuks sõita!" Keris akna üles ja lasi samamoodi edasi. Otsisin kõige lähema ristmiku ja sõitsin antud kandist nii kaugele kui vähegi võimalik. Ilmselt oli mõneti ka süüdi antud kohas toimunud Summerjam 2009.
Ja sa lasid lihtsalt niisama purjus inimese liiklusesse? Ja ise sõitsid antud kandist nii kaugele kui vähegi võimalik?
Vat selliste jobude pärast ongi meil neid roolijoodikuid ja igasugu muid värde niipalju, et kõigil on poogen. Peaasi, et minust mööda läheks ja minusse ei puutuks, et mul ometigi jama ei tuleks... ![]()
boob kirjutas:RD kirjutas:Täna Tartu laululava juures otsustas purupurjus Golf 3´ega noormees, et temale liiklusreeglid ei kehti. Oleks ma minut varem all olevast parklast liikuma hakanud, oleks see tore noormees nii mind, mu ratast ja ka mu naise konkreetselt manalateed saatnud. Tema nö. kasutada oli terve tee ja kiiruseületamisega ta sellel kitsal teel ka kitsi polnud. Sain ise pidama ja tema oma trikitamistega ka kuidagi, jäädes seisma minust umb. mõnekümne cm. kaugusele. Lasi akna alla, küsisin, et mis toimub segaseks joonud end (ise olin suht šokis). Tema tõi vabanduseks sellise lausejoru, "Mis teha, kui närvid on läbi ja elu on perses ja et ega mina ja mu naine polegi milleski süüdi, meid ta ei tahtnudki surnuks sõita!" Keris akna üles ja lasi samamoodi edasi. Otsisin kõige lähema ristmiku ja sõitsin antud kandist nii kaugele kui vähegi võimalik. Ilmselt oli mõneti ka süüdi antud kohas toimunud Summerjam 2009.
Ja sa lasid lihtsalt niisama purjus inimese liiklusesse? Ja ise sõitsid antud kandist nii kaugele kui vähegi võimalik?
Vat selliste jobude pärast ongi meil neid roolijoodikuid ja igasugu muid värde niipalju, et kõigil on poogen. Peaasi, et minust mööda läheks ja minusse ei puutuks, et mul ometigi jama ei tuleks...
Jobude?! Kas ma oleks pidanud talle sinna parklasse järgi sõitma v ja mida siis? Või äkki helistama härra politseile, et vaadake seal sõitis üks golf mille roolis oli üks noormees ja tegi nii. Sorri, aga sellised, oli terve see laululava tagune parkla täis ja nii need asjad ei lahene kahjuks kuskile poole. Ja Sinule teadmiseks, et minujaoks on mu pere siiski esmatähtis.
-
Rein
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Ikka järgi sõitma ja helistama ka.
Kui järgmisel ristil jääb keegi sinu tuttavatest sellele autole ett, siis on kohe kisa lahti, et miks keegi ei takistanud, miks keegi ei helistanud ja miks politsei oma tööd ei tee. ![]()
-
boob
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
RD kirjutas:Jobude?! Kas ma oleks pidanud talle sinna parklasse järgi sõitma v ja mida siis? Või äkki helistama härra politseile, et vaadake seal sõitis üks golf mille roolis oli üks noormees ja tegi nii. Sorri, aga sellised, oli terve see laululava tagune parkla täis ja nii need asjad ei lahene kahjuks kuskile poole. Ja Sinule teadmiseks, et minujaoks on mu pere siiski esmatähtis.
Jah, kui ei ole julgust seda joobes juhti ise kinni pidada, siis oleks võinud kasvõi politseisse helistada ja auto numbri neile teada anda. Sulle oleks ta peaaegu otsa sõitnud, aga kui ta kellegile sõitiski...
Või on see mingi kartus, et kui ma nüüd räägin, et sa tegid pahandust, siis olen koputaja ja kits? Kui naabrimees akna all tänaval peksa saab, siis tõmbad kardina ette ja keerad teleka kõvemaks, et jumala eest mitte sekkuda möllu tänaval, muidu pärast pätid tulevad mulle ka peksa andma ![]()
Anna tõesti andeks, aga just selline hoolimatus ajab minul isiklikult kopsu üle maksa. Ja siis halisetakse kogu aeg, et hälvikuid on palju...
-
tnusepp
- Tsikkel: Aprilia RSV1000Mille
RD kirjutas:boob kirjutas:RD kirjutas:Täna Tartu laululava juures otsustas purupurjus Golf 3´ega noormees, et temale liiklusreeglid ei kehti. Oleks ma minut varem all olevast parklast liikuma hakanud, oleks see tore noormees nii mind, mu ratast ja ka mu naise konkreetselt manalateed saatnud. Tema nö. kasutada oli terve tee ja kiiruseületamisega ta sellel kitsal teel ka kitsi polnud. Sain ise pidama ja tema oma trikitamistega ka kuidagi, jäädes seisma minust umb. mõnekümne cm. kaugusele. Lasi akna alla, küsisin, et mis toimub segaseks joonud end (ise olin suht šokis). Tema tõi vabanduseks sellise lausejoru, "Mis teha, kui närvid on läbi ja elu on perses ja et ega mina ja mu naine polegi milleski süüdi, meid ta ei tahtnudki surnuks sõita!" Keris akna üles ja lasi samamoodi edasi. Otsisin kõige lähema ristmiku ja sõitsin antud kandist nii kaugele kui vähegi võimalik. Ilmselt oli mõneti ka süüdi antud kohas toimunud Summerjam 2009.
Vat selliste jobude pärast ongi meil neid roolijoodikuid ja igasugu muid värde niipalju, et kõigil on poogen. Peaasi, et minust mööda läheks ja minusse ei puutuks, et mul ometigi jama ei tuleks...
Jobude?! Kas ma oleks pidanud talle sinna parklasse järgi sõitma v ja mida siis? Või äkki helistama härra politseile, et vaadake seal sõitis üks golf mille roolis oli üks noormees ja tegi nii. Sorri, aga sellised, oli terve see laululava tagune parkla täis ja nii need asjad ei lahene kahjuks kuskile poole. Ja Sinule teadmiseks, et minujaoks on mu pere siiski esmatähtis.
Jah sa oleks pidanud järgi sõitma kinni võtma ta siis helistama politseise oleks politsei kohale tulnud ja poiss oleks joobes juhtimise eest laksu ära saanud kuna sina ja naine olid tunnistajad oleks teilt tunnistaja ülekuulamis protokoll tehtud ja asi vask. Nii lihtne see ongi. Mina oleks vähemalt nii käitunud ja ma arvan et ma ei oleks ainus olnud.
Kahjuks olen ma liikluses nii roheline veel ja ei oska iseenesestmõistetavalt selliseid asju teha. Küll aga sain õppetunni ja järgmine kord talitlen nii. ![]()
Edith: Ja autonumbrit ma ka otseloomulikult ei vaadanud
, küll aga loodan, et see seitmene bmw millest ta veidi kaugemal vastassuunast paraja manöövriga möödus ja talle järgi pani, tegi minust siis paremaid otsuseid.
Tahaks ka siin jagada oma elu sheffimat kogemust autodega. Sõitsin mina siis oma uhke punase Pegasoga Kadaka teel. Kõik tore, ilm ilus ja puha, kulgen siis kenasti Nõmme poole. Järsku tagant antakse signaali..no kes ei ehmataks, mõtlesin et äkki jäin uimerdama, pilk spidokale näitas 63. Vaatan siis paremasse peeglisse, ei kedagi..teine pilk vasakule aga ehmatas olematud seljakarvad ka püsti, nimelt üritas mind miski mertsedess konkreetselt äärekivisse suruda. Seal on äärekivi natuke väiksem kui 5 meetrit aga mitte alla meetri mu arust, igatahes diagonaalis sealt üle ei sõida.
Selle lühikese pilguga ma suutsin fikseerida paljud oma elu helgemad hetked ja ka ca 35 kg kulda, mis nende meeste suurte naeratuste tagant helkisid. Reflektoorselt kõik pidurid peale ja noh suur ja uhke mertedess kimas ikka mööda, eks ma pidasin paremaks kinni pidada ja adrenaliinist paukuvat südant jahutada. Mertsedess võttis teed ca 10 cm kauguselt sellest kuramuse hiina müürist mis kadaka kannu pubi juures on.
Et noh loo moraal taaskord, isegi kui arvame, et oleme nähtamatud..siis mõni mees näeb meta all vaime kah. Tsiklimehe silmad peavad olema seljapeal, lagipeas ja üldse tsikliga tuleb arvestada, et absoluutselt igalt poolt saad litaka.
lisavarustuseks GSR600
Peeglid on suht naljapärast, see oleks võinud vabalt rattur olla: http://www.totallyupyours.com/4a252cfc2 ... _hard.html
-
Lioncub
Teema algataja
Juhtus täna selline asi, et keerasin oma autoga Pärnu mnt. ja Hiiu tn. ristis ühele punasele baikerile ette. Tõesti ei näinud teda. Seega kui juhtud seda kirja siin lugema siis veelkord sorry ja Sinu käemärgid erinevatel viisidel olid täiesti õigustatud. Kuna sõidan ise ka tsikliga, siis tean kui närviliseks võib ajada nn. hälvik-autojuht (mida ma mitte kohe ei ole) kes lihtsalt ette keerab.
Edu ja kõigil juhtub...
Lioncub kirjutas:Juhtus täna selline asi, et keerasin oma autoga Pärnu mnt. ja Hiiu tn. ristis ühele punasele baikerile ette. Tõesti ei näinud teda. Seega kui juhtud seda kirja siin lugema siis veelkord sorry ja Sinu käemärgid erinevatel viisidel olid täiesti õigustatud. Kuna sõidan ise ka tsikliga, siis tean kui närviliseks võib ajada nn. hälvik-autojuht (mida ma mitte kohe ei ole) kes lihtsalt ette keerab.
Edu ja kõigil juhtub...
Valdeku-Õie ristis (mis asub Hiiul ning Pärnu mnt-st 10m eemal) ei andnud üks valge masin mulle küll teed, täiesti külmalt lasi edasi. Mina, punane rattur, viskasin selle peale pöidla püsti, et hästi paned, kift poiss. Sain vastu ka mingi käemärgi, eeldasin, et sellise "mine sa ka õige 'kukele', mina olen tee kunn". Kui räägime ühest ja samast intsidendist, siis tore lugeda, et tegelikult juhtus see kogemata; samas täna keerati veel mitu korda ning palju suurematel kiirustel ka ette, närvi ma katsun mitte minna iga tõmbleja pärast, ei viitsi südamerabandust saada 20ndates. Peaks vist vilkuri kiivri külge panema.
-
Lioncub
Teema algataja
Minu poolt ettekeeramine toimus täpsemalt Pärnu mnt. - Vääna tn - Hiiu tn raudteeülesõitude rägastikus. Seega me vist ikka ei kohtunud. ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.