Enduro Eesti MV 2009 > Paikuse 1, Tallinn 2

Kasutaja avatar

Kangru
Tsikkel: Gas Gas 250 EC

Re: Enduro Eesti MV 2009 > Paikuse 1, Tallinn 2

Lugemata postitus Postitas Kangru »

Ägedad pildid ja peab ütlema, et sellel aastal on klõpsutatud päris palju.
Aga natuke muljeid ka siis. Võimas kogemus kuigi eriti hästi ei läinud mis mitte mingil juhul ei tähenda seda, et järgmine kord ei proovi. Hommik algas ilusti ratas teh. läbi, enduro manuaal (w) pihku ja tarkuseteri ammutama. Kui aga sardiks läks oli vahepeal taga rehv otsustanud, et tema täna sõita ei taha, jummala toss. Egas midagi ratas stardist läbi ja auto juurde nuputama mis edasi. Esimene päev oli tegelikult sisuliselt läbi. Krt ajas ikka vihale küll. Tagavara lohvi kaasas ei olnud ja padrunikomplekti olin ka suure tuhinaga koju unustanud. Aga mis teha see ongi enduro, kunagi ei tea mis juhtub. Pika pusimise ja kombineerimise peale oli ratas jälle töökorras, siinkohal suured tänud Mehisele kelle käest õnnestus lohv saada ja muidugi kohtunikele kes lubasid ikkagi rajale minna. Rada oli väga lahe, minu lemmikud olid turbalõigud ja raja lõpus see sooosa, lasketiir. Hätta ei jäänud kusagil ja ühe korra pidin sikutama puht oma lollusest. Kiiruses jäi siiski nats puudu, kõige suurem kaotus endurokatse. No ei saa liivakurvidega veel hästi hakkama. Pole viga, treenime. Jäi siis jah algatuseks üks ring järgmisel päeval oleks mulle juba liiast läinud. Enesetunne oli väga hea. Tutvus tehtud, reeglid teada ja mis siin salata näpp on antud ja ega siis läheb käsi ka juba. Kes kahtlevad siis tulge julgelt Tallinna proovima ega see ei ole häbiasi kui lõpuni välja ei vea. Kogemus on seda väärt ja sõnadega on raske kirjeldada, seda peab ise kogema.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”