liisitud mootorratas ja liikluskindlustus
-
Vidget
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: liisitud mootorratas ja liikluskindlustus
egonr kirjutas:veider, ma olen parexi klient ja tegin endale EI kindluste hooaeg sai läbi keegi midagi pole kunagi kobisenud see minu probleem ju kui kindlustust pole??? mina saan traffi...kui keegi mulle sisse sõidab ja süüdi jääb maksab tema kindlustus ju mitte minu oma...
Teisest küljest: Kui sul kindlustust ei ole ja põjustad avarii, siis lisaks sellele, et maksta enda kahjud, pead tasuma ka teise osapoole kahjud. Ehk siis pank sulle liisingut väljastades ei näinud ette, et sinu väljaminekud võiksid suureneda x korda, mis võib põhjustada liisingu maksmisel raskusi.
Lisaks peab iga mats aru saama, et liisingus olev sõiduk on senikaua liisngfirma omand, kuni pole ümbervormistatud liisingvõtja nimele. Ehk siis kuni sinnnani on liisingfirmal voli teha oma varaga täpselt seda, mida liisingleping ei sätesta. Seega tasub võtta oma liisingleping kätte ja läbi lugeda see korralikult enne kui minnakse targemate käest abi küsima. Tihtipeale ollakse lepingut sõlmides nii "äksi täis", et andke need paberid ma kirjutan igale poole alla, et saaks kohe sõiduki kätte, süübimata lepingu sisusse ja pärast tullakse targutama, et mulle ikka nii ei sobi ja tahaks naa. Lepingutingimused tuleb ikka enne lepingu allkirjastamist läbi rääkida!
Let the good times roll.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.