Trahvid.....
Ma ennast pururullnokaks ei pea, a aasta jooksul oli see laupäevane nüüd neljas kord 21-40 vahemikus vahele jääda. Eranditult kusjuures kõik "sama valemiga" - 90 alas 105-110 sõites 70 märgi juures või sutsu enne olen cruise maha korjanud, aga kiirus pole napilt peale märki veel alla +20 jõudnud kukkuda. Eelmised 3 korda andestati eelnevate rikkumiste puudumise tõttu, seekord ei pakutud mingeid alternatiive.ollo kirjutas:Selleks, et aasta jooksul 4 korda rikkumisega vahele jääda, peab a) kas pururullnokk olema või b)lihtsalt kõvasti vaeva nägema. Vali omale sobiv. Millist inimlikkust sa paadunud rullnoka suhtes siis ootaksid? Naahui meil üldse need seadused siis on, kui kõik tuleks andeks anda ka neljanda kehtiva rikkumise korral?
Kusjuures, lõbus vahejuhtum - protokolli vormistanud politseiautos oli ka see uus edev e-politsei terminal, aga inspektor otsustas mu isikuandmeid ikkagi raadio teel kontrollida. Puht inimlikust huvist ajendatud küsimuse peale, et kas see e-terminal ei tööta veel neil, vastati et "töötab küll, aga see on nii keeruline, raadio teel on lihtsam".

TransAlp '02