krossirattast tänavasõiduratas
Moderaator: Moded
Re: krossirattast tänavasõiduratas
no ikkagi ma ei jäta jonni , võtame nt. KTM EXC 125 need on ka 30kw ja lõugavad samamoodi nagu ehtsad krossirattad ja töötavad . jätame selleelektrisüsteemi värgi kõrvale ja räägime mootorist, et mida muuta ja kas hakkab tööle .
-
- Tsikkel: IZ
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 6 korda
crazy teema tõesti, 2t krossika võlu peitubki selles kui mootor korralikult lahti keerata ja laulma lasta ,mitte ,et mingi mõtetu kohitsemisega mootori jõudu kahandada ma sinu asemel ostaks planeta 16 kw.
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
- Tänatud: 1 kord
Sõida krossitsikliga endurot ja pane teibiga taskulamp ette
Sul pole mõtet tulesi ja vilesi külge panna ,kuna registrisse sa seda niikuinii ei saa,vahet pole,kas ment võtab sind tuledega vahele,või ilma,eest sõidad ära niivõinaa(sorri,kui valesti arvan)
Mootori koha pealt: karpa muutmisest ei piisa,mootor tahab siiski niipalju bena,kui tal korralikuks töötamiseks vaja,väiksema karpa,düüsiga nuzzid süsteemi üldse ära.Btw,kes nõela asendi muutmist pakkus,sellega muudab segu ära ainult ,see pole ka hea lahendus.
Aga mul on sulle hea lahendus pakkuda,osta see "uus" minski mootor peale oma masinale,sellele saab tuled ka panna.
Roby kirjutas:70cc rollerid sõidavad nii 12mm karburaatoriga kui ka 21mm karburaatoriga ..vahe 9mm
70cc ei tööta 12mm karpaga korralikult,see ei lase masinast niipalju välja võtta,kui 21'sega on võimalik.Võid ju 24'se ka peale panna,aga sellel pole ju mõtet.
Korralik paariampriline aku ja pistik otse plastiku sisse, et saaks laadimise kergelt järele panna, ees 50w-60w pirn ja taga 5w ja kestab ligi 30min+ täisvõimsusel.
Saab 300-... krooniga hakkama, eeldusel, et akulaadija sul on olemas.
uljasvaluvelg kirjutas:Roby kirjutas:karburaator on olemas pms , aga ratas ootab ostmist
Ole normaalne!! Osta omale ratas, mis vastab sinu nõuetele, mitte poolpidune ja kohe on vaja ümber ehitada. See läheb tunduvalt kallimaks ja tulemus on ka küsitav!! Ratas on selleks,et sellest rõõmu tunda ja sõita. Kui oled aretaja ja meeldib sellega tegelda, siis osta omale teine nn. "projektiratas", mida aretada ja sealjuures ennast arendada. Kui koguaeg remondid ja päris täpselt ei tea ka, mida ehitad (sealjuures sõita ei saa), võib huvi kaherattaliste vastu varsti kaduda. Kindlasti on odavam osta omale sobiv enduurokas ja kastab kauem ka.
ei kao see huiv kuskile, 11-12.a ma sain 2 suve järjest võrriga nuzzida ja siiamaani tegelen kuigi too oli ränk kogemus .
kui nüüd politsei välja jätta siis pms ette ja taha tuli ja aku ka kusagile + lülitid vahele ja sõitma
ma võin sulle müüa gas gas ec 200 2005 aasta. millelon esituli juba küljes.tegemist on siis nn enduro rattaga mis näeb välja nagu krossikas
Roby kirjutas:te kõik teete selle marru keeruliseks
kõige lihtsam oleks ette ja taha tuli ja esi gondli vahele aku ja korras !!
polekis mingit nokitsemist , aint tuleks õli bensuga segada ja iga õhtu akut laadida
pms ma tahan omale nagu krossikat aga millega saaks ka veitsa tee peal sõita
No tänaval saad ilma tuleta ka sõita. politseil pole vahet, kas su regamata ratas on tuledega või ilma. Riigikassat täidad samamoodi.
Kui tahad näitavat tuld, siis pead seda akut tihedalt laadima. Lisaks suurendab aku masina kaalu. Ka krossaril pole seda ka kusagile pista, kui siis teibiga tagaistmele.
Mina sinu asemel ei teeks midagi ringi. Kui, siis ainult kiirema ülekande.
mella kirjutas:Roby kirjutas:te kõik teete selle marru keeruliseks
kõige lihtsam oleks ette ja taha tuli ja esi gondli vahele aku ja korras !!
polekis mingit nokitsemist , aint tuleks õli bensuga segada ja iga õhtu akut laadida
pms ma tahan omale nagu krossikat aga millega saaks ka veitsa tee peal sõita
No tänaval saad ilma tuleta ka sõita. politseil pole vahet, kas su regamata ratas on tuledega või ilma. Riigikassat täidad samamoodi.
Kui tahad näitavat tuld, siis pead seda akut tihedalt laadima. Lisaks suurendab aku masina kaalu. Ka krossaril pole seda ka kusagile pista, kui siis teibiga tagaistmele.Mina sinu asemel ei teeks midagi ringi. Kui, siis ainult kiirema ülekande.
aku mahub esitule gondli [Motobot: õige on "gondli"] taha ära ilusti ( hargi vahele ) kronstein tuleb teha , einooo kui panna elektrooniline piiraja nupuga vahele siis võib seda 50nese pähe ka määrida , ega linna vahel pole vaja kihutada .
Roby kirjutas:einooo kui panna elektrooniline piiraja nupuga vahele siis võib seda 50nese pähe ka määrida , ega linna vahel pole vaja kihutada .
Ennast kavatsed petta või politseid?
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
- Tänatud: 1 kord
Las ma arvan,kollektori juurest/silindri seinalt lihvid "125cm3" märgise maha?
Lõpeta tõesti selline lollus ära,iga ment saab aru,et see ei ole mopeed.Suunad paned ka,või hakkad kätega vehkima ?
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
see teema kisub ikka päris koomiks kätte ära! siin üks mees räägib aiast ja terve baiker meeskond sonib aiaaugust! klge mehed te ei saa keegi aru mida Roby silmas peab! ta ei saa ise ka päris täpselt aru mida ta silmas peab. idee on hiilgav aga siinkohal ei oska ta seda lihtsalt välja tuua. nii keerulisi sõnu ja mõtteid ei ole võimalik kokku panna et inimmõistus sellest aru saaks.
edu leiutamisel!
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.