Positiivne kogemus motopolitseiga
-
Re: Positiivne kogemus motopolitseiga
Karutapja kirjutas:Everybody hates me because I'm paranoid. Kui sa sõidad "motopatrulli seljataha", "spido järgi natuke üle piirkiiruse", siis vot mina aru ei saa, mismoodi motopolitseiniku seljast saab aru, et too "VÄGA närvi" läheb. Sedasi teise arvamusi, lootusi ja mõtteid analüüsides "tõmbas meie taha lootes, et keegi peeglisse ei vaata", "keeras otsa ringi ja läks vist koju", "otsiti võimalust kellegile ära panna" võiks tõesti soovitada mõnda head arsti. Ning kui Sa vastad sellele kirjale siin midagi muud kui: "ups, jah, selle pilguga vaadates tundub tõesti pisut paranoiline", siis see vaid kinnitab mu sõnu"
.
P.S. Ja olen ise ikka ka saanud trahvi ning kõik on asja eest tehtud (mitte, mulle POL aktsiate ostmine meeldiks)
Ütlen veelkord, sõidan väga palju maanteel ning seetõttu ka rohkem kogemusi mentidega kui tava inimesel ning kordan veelkord, otsiti konkreetselt võimalust trahvimiseks. Ei ole mõtet hakata arste soovitama ise konkreetset olukorda nägemata. Kuna politsei on väga alamakstud, siis on vägagi arusaadav, et nende seltskonnas on ühiskonna peale vihaseid inimesi rohkem kui üks. Loodetavasti kohtan siis kah kunagi "normaalset" menti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.