Positiivne kogemus motopolitseiga
Re: Positiivne kogemus motopolitseiga
Krt mitmeid kordi seda teemat lugedes mõelnud, et milleks seda vaja on. Ei leia et postitustest a la "kihutasin 160km/h otse radarisse ja pääsesin hoiatusega" vms eriti kasu oleks nii postitajale, kui ka politseinikule kes piirdus ainult hoiatusega, pigem pakun, et kui vale inimene seda lugema satub, tekib mõlemale probleeme. Veel vähem saan ma aru postitustest, mis kiruvad, et politseinik alati just neid tahab kiusata, hoolimata sellest, et all on 1000+1 kehtivat rikkumist, rattal pole ülevaatust, kiirus oli kogemata 200+ jne. Ei tea kas ma kuidagi omamoodi, aga ma pole kunagi põhjuseta karistada saanud, vaid ikka asja eest ja mõnedki korrad olen rumaluste eest mis muidu paneks päris korralikult kukrut kergitama, või load hoiule andma pääsenud hoiatusega. Ei leia, et peaksin peale igat liigutust sellest foorumisse kirjutama tulema. Kui on tahtmine politseinikku tänada saab seda teha ka kohapeal talle aitäh öeldes. Ja pole mina veel kohanud nn menti, kes tahab kohe väänata ükskõik mille eest, kõik oleneb sellest, kuidas ise politseinikesse suhtud. Mul võibolla selline rumal põhimõte, et täiskasvanud inimene võiks ka oma tegude eest vastutada ja kui on teinud valesti, siis seda ka tunnistada, mitte ajada kogu süü maailma/politseinike/halva ilma/sita päeva kaela.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.