Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas sepp »

siil_udus kirjutas:

Esiteks tere siinsele rahvale. Olen seda foorumit juba juba mõnda aega vaikselt jälginud, kuid tänu sõbrale on see hooaeg tsikli teemal minu jaoks pisut tõsiemaks muutunud (positiivses mõttes). Ei tahaks küll oma postituste kontot selles teemas avada, aga siiski ei saa vaiki olla tänahommikuse vaatepildi kohapealt Sakus.

Kui eile jäin lugema siinset teemat http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=13&t=12108, kus "pahadest" rollerijuhtidest loodetakse korralikke tsikliste kasvatada, siis täna oli olukord vastupidine. Lendas nimelt madallennul Saku vahel rattur (7_NY) ja sooritas hälvikule kohaseid manöövreid. Kiirust oli alevivahel kohati 100 lähedale kindlasti, sest minu mõõdukast +X km/h oli see veel oluliselt kiirem. Rääkmata muudest "missiisetvastutulebauto" möödasõitudest ei pidanud ta paljuks ka instituudi tõusul möödasõitu teha. Jõudis siis lõpuks minu vaatevälja kõrvuti kahe rolleri ekipaaziga. Viimased jätsid erinevalt suureks kasvanud tsiklistist igati korraliku mulje. Lõpuks selgus ka see, miks hälvikul nii kiire oli - Tammemäe tanklasse oli vaja tankima minna tehes veel viimasel sirgel 1 "korraliku" möödasõidu :wack:

Kokkuvõteks soovitaks sellel ratturil vähemalt särgi oma lotendavatesse dressipükstesse toppida, sest niimoodi võid veel mõne koleda haiguse saada.Ka poolapljas mehe pe_se ei ole just kõige ilusam vaatepilt kõigi jaoks.

esimene postitus ja kohe kaebama ja vinguma...
hakkas nyyd parem enesetunne? nonahhui milleks vaja hädaldada koguaeg. kas peale selle postituse tegemist hakkab see rattur sõitma 50ga ? vaevalt.
padjaklubi ruudus!
Äkki seletad selle hädaldamise eesmärgi ära,mida Sa loodad sellega saavutada :?:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”