Hälvik- Mootorratturid

siil_udus

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas siil_udus »

sepp kirjutas:

esimene postitus ja kohe kaebama ja vinguma...
hakkas nyyd parem enesetunne? nonahhui milleks vaja hädaldada koguaeg. kas peale selle postituse tegemist hakkab see rattur sõitma 50ga ? vaevalt.
padjaklubi ruudus!
Äkki seletad selle hädaldamise eesmärgi ära,mida Sa loodad sellega saavutada :?:

Ei vingu absoluutselt ja padjaklubist on asi kaugel. Neid hälvikuid on palju, kelle kohta siia halame ei tule. Praegune näide puudutas aga otseselt minu kodukanti. Kui lugeda kasvõi minu viidatud rollerimeeste korrale kutsumise teemat, siis kajab läbi see, et "näe ta kihutas juba ammu, a mis teie (kihutamise tunnistajad) ette võtsite, et koledat õnnetust ära hoida?". Mina ei tea kahjuks ei teda ennast ega tema vanemaid ega tema sõpru. Kui teaks läheks räägiks nendega, sest reeglina vestlus sellise hälviku endaga (olen ka korduvalt tulemusteta proovinud) midagi peale "mine vi__u!" ei anna. Kui selline postitus tuleks siia minu kohta, siis oleks mul ennekõike omna sõprade ees häbi. Saan aru, et väga paljud inimesed ei tea selle sõna tähendustki, aga mis parata - olen kord juba sellise naiivse iseloomuga. Milleks üldse need hälvikute teemad siin? Ilmselt selleks, et hälvik vähemalt oma sõpruskonna ees häbiposti panna ja ehk mõtleb vähemalt hetkekski tehtu üle järele.

Nimegakasutaja kirjutas:

Sulle soovitaks küll liikluspolitseiga liituda üsna snaiper tundud olevat, et silmaga nii täpselt kiirust hindad kes 100-ga ja kes 60-ga sõidab. Eitede hala on nii lahe kuulata. Ise oled raudselt üks nendest kes turvalise liiklemise huvides sõidad -10 lubadust. Ja arvad, et pälvid "ohutu liikleja nr.1" tiitli. Mõtle uuesti ehk oled vale foorumiga liitunud. Usun, et kuskil peaks ka eksisteerima nutu ja hala foorum.

Nagu kirjutasin siis oli juba minu kiirus lubatust suurem ja kui minust kusemise post tehakse, siis on sada veel tagasihoidlikult pakutud. Ei jälgi ma ka ise näpuga rida ajades liikluseeskirja ja pole mingi pühak, aga kuskilt jookseb mõistlikkuse piir. Ajal mil teed on lasteaeda suunduvaid lapsi täis (nii autodes kui jala) oli selle ratturi käitumine hälviklik ja loodan, et see rattur ei tule siis siia halama, kui tema pisipõnnist keegi kaherattaline sarnase käitumise pärast üle sõidab. Ei pea ennast ka mingiks tsiklivihkajaks, sest loodan peagi ka ise sellise liiklusvahendi endale soetada ja praegu autoga liigeldes arvestan igati kaherattalise eelistega ning mõistan nende pisut kiiremat tempot. Nagu ütlesin, siis kuskilt jookseb piir.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”