Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
siil_udus kirjutas:Ei vingu absoluutselt ja padjaklubist on asi kaugel. Neid hälvikuid on palju, kelle kohta siia halame ei tule. Praegune näide puudutas aga otseselt minu kodukanti. Kui lugeda kasvõi minu viidatud rollerimeeste korrale kutsumise teemat, siis kajab läbi see, et "näe ta kihutas juba ammu, a mis teie (kihutamise tunnistajad) ette võtsite, et koledat õnnetust ära hoida?". Mina ei tea kahjuks ei teda ennast ega tema vanemaid ega tema sõpru. Kui teaks läheks räägiks nendega, sest reeglina vestlus sellise hälviku endaga (olen ka korduvalt tulemusteta proovinud) midagi peale "mine vi__u!" ei anna. Kui selline postitus tuleks siia minu kohta, siis oleks mul ennekõike omna sõprade ees häbi. Saan aru, et väga paljud inimesed ei tea selle sõna tähendustki, aga mis parata - olen kord juba sellise naiivse iseloomuga. Milleks üldse need hälvikute teemad siin? Ilmselt selleks, et hälvik vähemalt oma sõpruskonna ees häbiposti panna ja ehk mõtleb vähemalt hetkekski tehtu üle järele.
No kindlasti ei muutu yxki nn hälvik paremaks peale seda kui foorumis keegi sellest räägib.
nii naiivne ei tasu olla ometigi.
Kirjuta siia et suitetamine tapab ja loobuge suitsust. Mis Sa arvad mitu inimest teeb seda Sinu postituse peale?
See on lihtsalt vastu tuult kusemine. mõttetu tegevus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.