Hälvik- Mootorratturid

mart211

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Nimegakasutaja kirjutas:

aga kui peaks juhtuma, et sajab vihma või lund siis taat arvab, et eriti ohutu oleks koguni 20-30km aeglasemalt sõita ja siis tekib juba mööda sõiduga probleeme. Ja kui lõpuks peaks auk vastutulevate autode rivisse sattuma ja mööda sõitu alustan siis annab ta mulle selle peale signaali ja vibutab rusikat. Kas ma siis liigitun ka hälviku alla ve, et soovin sõita lubatud suurima kiirusega? ".

Tema silmis kindlasti. Selles asi ongi. Kes kuidas näeb

Siil_udus, õiges teemas oled, ära muretse :D Lihtsalt küsisin, kuidas nad kedagi ohtu seavad, kuidas see hälviklus välja näeb. Kuna oled põhjuseks toonud väikese pikivahe ja autode vahelt sõitmise, siis jääb tõesti mulje kadedusest. Mis on see debiilne ja nahhalne käitumine, millest räägid. Kui sul selle vastu midagi ei ole, et tsiklistidele teed anda, paremale tõmmata, siis mis on see, mida need rollurid teevad? Paugutavad isa jahipüssi, liiga väikese pikivahega? Ülekäigu rajal on ennegi inimesi alla aetud, siiamaani ei tea mina ühtegi juhtust, kui seda oleks tehtud rolleri või tsikliga(see ei tähenda, et seda juhtunud ei ole).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”