Biker.ee foorumist - teata vigadest
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest
tsekkasin. ei ava Motoexotica reklaami. tühjad ruudud ainult selle asemel. häda ehk siin?
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
creativ kirjutas:tsekkasin. ei ava Motoexotica reklaami. tühjad ruudud ainult selle asemel. häda ehk siin?
Antud reklaam jookseb Adobe flash plyeriga äkki selles probleem? Motoexotika all olev aknake sama flashi tahab.
http://www.krracing.ee/
creativ kirjutas:tervitus tegijatele!
vot aru ei saa milles või kelles viga!?kontori arvutis Exploreris konkreetselt kiilub Biker avalehe kinni. jääb mõttesse mingiks viieks sekundiks. Firefox funkab täiega. Ja seda ainult avalehel. Koduses arvutis töötab superlux. Nii Explorer kui foxiga. Seal mul Windows XP. Tööarvuti on Vista põhine. Äkki siin mingi kala? Kas mõni flash või miskit paneb arvuti mõtlema? Pole üldse it valdkonnateadlik ja oskan heal juhul ainult probleemi enamvähem kirjeldada. Muust tsekkamisest ja sättimisest pole minust asja.
Oskab keegi kommida?
Creativ, mul kodus Vista ja tööl XP ja reaktsioon on mõlemas samasugune nagu sul Vistaga, st aeglane, jääb miskiks ajaks mõtlema ja see "mõttepaus" tekkis kummalisel kombel umbes 1 nädal tagasi, enne ronis käbedalt nagu orav lehelt lehele. Teiste veebilehtedega sellist aeglust pole esinenud, seega ikkagi www.biker.ee`le iseloomulik eripära. Vist on nii?
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Mul töötab küll ladusalt nii Macis (Safari/Mozilla/Operaga) kui Windowsis (Operaga).
XP ja Mozilla ning probleeme pole. Kõik töötab korralikult.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
yanksel kirjutas:creativ kirjutas:tervitus tegijatele!
vot aru ei saa milles või kelles viga!?kontori arvutis Exploreris konkreetselt kiilub Biker avalehe kinni. jääb mõttesse mingiks viieks sekundiks. Firefox funkab täiega. Ja seda ainult avalehel. Koduses arvutis töötab superlux. Nii Explorer kui foxiga. Seal mul Windows XP. Tööarvuti on Vista põhine. Äkki siin mingi kala? Kas mõni flash või miskit paneb arvuti mõtlema? Pole üldse it valdkonnateadlik ja oskan heal juhul ainult probleemi enamvähem kirjeldada. Muust tsekkamisest ja sättimisest pole minust asja.
Oskab keegi kommida?Creativ, mul kodus Vista ja tööl XP ja reaktsioon on mõlemas samasugune nagu sul Vistaga, st aeglane, jääb miskiks ajaks mõtlema ja see "mõttepaus" tekkis kummalisel kombel umbes 1 nädal tagasi, enne ronis käbedalt nagu orav lehelt lehele. Teiste veebilehtedega sellist aeglust pole esinenud, seega ikkagi http://www.biker.ee`le iseloomulik eripära. Vist on nii?
just!
samad sümptomid! uhh! õnneks pole ma ainuke! juba mõtlesin et pean riistvara kaenlasse võtma ja itimeest tüütama
Sama jutt oli siin juba kaks lehekülge tagasi. Aga teema arenes kahjuks aruteluks reklaami üle üldse. Kui enne midagi ei muutu, siis ehk uuel nädalal kui motoexotika saab ajalooks ja vastav reklaam foorumi stardilehelt kaob.
creativ kirjutas:vot aru ei saa milles või kelles viga!?
kontori arvutis Exploreris konkreetselt kiilub Biker avalehe kinni. jääb mõttesse mingiks viieks sekundiks.
IE6 ja IE7 ütlevad:
Line: 6
Char 1913
J.parentNode is null or not an object
Viga avaldub http://biker.ee/swfobject.js koodis
Aga mul on koguaeg postkastis uus kiri, mida ma reaalselt seal ei näe(üleval nurgas on 1new message, aga postkastis mitte). Vahepeal sai sada täis, kustutasin küll mõned kirjad ära, kuid ikka mitte midagi. Mind ei häiri väga, aga mõtlesin et teatan.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
mart211 kirjutas:Aga mul on koguaeg postkastis uus kiri, mida ma reaalselt seal ei näe(üleval nurgas on 1new message, aga postkastis mitte). Vahepeal sai sada täis, kustutasin küll mõned kirjad ära, kuid ikka mitte midagi. Mind ei häiri väga, aga mõtlesin et teatan.
postkastis üleval on kirjas "toimeta kirjad kohale" vajuta sinna ja saad oma kirja kätte. Kui vahepeal postkast täis saab siis jäävad ülejäänud kirjad ootele.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
kas avaleht läks nüüd kiiremaks?
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
janis kirjutas:mart211 kirjutas:Aga mul on koguaeg postkastis uus kiri, mida ma reaalselt seal ei näe(üleval nurgas on 1new message, aga postkastis mitte). Vahepeal sai sada täis, kustutasin küll mõned kirjad ära, kuid ikka mitte midagi. Mind ei häiri väga, aga mõtlesin et teatan.
postkastis üleval on kirjas "toimeta kirjad kohale" vajuta sinna ja saad oma kirja kätte. Kui vahepeal postkast täis saab siis jäävad ülejäänud kirjad ootele.
Tänks
-
Motopaks kirjutas:kas avaleht läks nüüd kiiremaks?
väinz
korras nagu norras!
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Motopaks kirjutas:kas avaleht läks nüüd kiiremaks?
väinz
Nüüd on vist tõesti korras, imelik kohe üle pika aja nii kiiresti liikuda foorumis
Tundub, et koos uue reklaamiga ja vana probleem on tagasi...
-
Mix kirjutas:Tundub, et koos uue reklaamiga ja vana probleem on tagasi...
njah! kombinatsioon Vista ja Explorer ja uus reklaam (motoexoticaga oli sama jama) vasakus ülanurgas toob kaasa kinnikiilumise päris mitmeks sekundiks.
XP-ga probleeme pole. samuti firefoxiga. ja reklaam ei avane isegi siis kui leht ise toimima hakkab
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 185 korda
Üks väike tähelepanek: vahetasin Firfoxi tagasi vana hea 2.0 peale ja tundvalt kiirem lehitsemine võrreldes 3.0... (mis iganes se oligi ) Eelmine munes kõikjal Biker.ee' s, Postimehega jne.
-
- Kontakt:
catweesi reklaamid vist mõjuvad niimoodi... Uurin kas saab lasta ümber teha.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Hetkel annab esileht veateate:
Kood: Vali kõik
Parse error: syntax error, unexpected $end in /data01/virt5069/domeenid/www.biker.ee/htdocs/index.php on line 24
-
maas jah esileht.
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
boob kirjutas:Hetkel annab esileht veateate:
Kood: Vali kõik
Parse error: syntax error, unexpected $end in /data01/virt5069/domeenid/www.biker.ee/htdocs/index.php on line 24
Sama siin. Sisse sain läbi huumorilehekülje. Paraku niipea kui üritan avada esilehte, viskab sama errori ette.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Minu arust üks "viga" vajaks parandamist.
Asi järgmine: Kas oleks võimalik varustuse müük teha miski tabeli vormis, kus on täitmiseks kohustuslikud väljad nagu "uus/kasutatud"; "suurus", jne.
Stabiilselt visatakse miski kuulutus a'la:"Müüa sinised saapad." ja siis läheb lahti 2 lk järelpärimisi kauba täpsemaks iseloomustamiseks.
edu
-
ants01 kirjutas:Minu arust üks "viga" vajaks parandamist.
Asi järgmine: Kas oleks võimalik varustuse müük teha miski tabeli vormis, kus on täitmiseks kohustuslikud väljad nagu "uus/kasutatud"; "suurus", jne.
Stabiilselt visatakse miski kuulutus a'la:"Müüa sinised saapad." ja siis läheb lahti 2 lk järelpärimisi kauba täpsemaks iseloomustamiseks.edu
täitsa nõus! ja ma ei saa aru kuidas need inimesed suudavad üldse elus midagi maha müüa. ei pilte, ei hinda. a äkki see just mõjubki ja tekitab huvi...? ma mingi ületurundatud mõttemaailmaga
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Esilehe paremas servas on Motomaania Racingu blogi. Mina seda ei näe, ka sisselogituna mitte. "Teil puuduvad õigused..." Peabki nii olema või?
-
- Kontakt:
ei, nii küll ei pea olema. Uurin.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
bitter kirjutas:Esilehe paremas servas on Motomaania Racingu blogi. Mina seda ei näe, ka sisselogituna mitte. "Teil puuduvad õigused..." Peabki nii olema või?
seda saad siis lugeda kui logid ennast välja.
Ma ei tea mis üüratuid summasi see VELT maksab teile aga see VASTIK reklaam on no nii häiriv kui üldse olla saab.
Midagi ette ei anna võtta sellega?
Ma kaotasin ta endal Adblock-iga ära (firefoxi üks lisasid), raam jäi ikka, nüüd selline valge kast liigub esilehega kaasa, aga vähemalt ei riiva silma enam nii palju kui eelmine.
mis sellel Veldi reklaamil muidu viga on? nagu iga teinegi reklaam ju???
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.