Hälvik- Mootorratturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

pahadeplaneet
Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
Tänatud: 2 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas pahadeplaneet »

Primo kirjutas:

Paistab, et p*** on õigluse ja pühaduse kehastus.Oma eksistentsi jooksul Ta ei ole rikkunud absoluutselt mitte ühtegi ühiskonna ja riigi poolt sätestatud reeglit ning seadust.Tema on kõikide võimude tervik.Tema ongi JUMAL.

Demagoogiaga jätkates - mis vahet seal on, palju nad ületasid kiirust või mis kiirusega nad radarisse lendasid.Kärbsed võeti kinni ning neile määratakse ka karistus.Spekuleerida teemal, mis oleks võinud juhtuda ja et kutid on täistrossid, on ka täiesti tühi töö ja vaimu närimine.

PRIMO Minu lugupidamine ja suurim kummardus Sinu ees(mis sest et mul selg haige on) (w)
Nii see paraku ongi 12aasta jooksul mis mul load on olnud pole need veel märki külge saanud ja ka muus osan on valge leht,ja teda kui kuradi uhke ma selle üle veel olen.
Iga igaüks nii öelda ei saa.
Mul on nagu ükskõik kihutaga aga,sõitke siis nii et midagi ei juhtu ja kui juhtub siis ärge korisege ja nõutke et kiirabi 2sekundiga kohal oleks,kui päästeamet ja muud sarnased päästega tegelevad inimesed teie abipalvele pohuilt suhtuks kas siis oleks hea,kihvt oleks helistada 112 ja sulle öeldakse vastu mine mu.. meil on pohui sure ära raisk,põle maha.
see on nagu kõik mis mul öelda on.

1%bad ass REAL BIKER never dies!
www.facebook.com/realbikerid
Kasutaja avatar

Nimegakasutaja
Tsikkel: Suzuki BK1300

Lugemata postitus Postitas Nimegakasutaja »

Tore on lugeda jälle neid näpuga vibutajate kommentaare. Lausa hämmastav kui eeskujulikud te kõik olete ei riku mitte üht liiklusseadust. Ei imestaks kui mõni siinne tegelane ka usin Delfi kommentaator on, sest tase on küll sama. Küll on teemaks eestlane, venelane või biker või kroomimees. Kiirust armastame me kõik ja eksime ka kõik. Ja need kes meil olemasolevaid radasid ringradadeks nimetavad siis tekib küsimus kas nad üldse mõne tõesti ringraja ääres käinud on. Kunagi andis Pärnu rada tõesti rinka mõõdu välja, ärgake üless, aeg on edasi läinud. Rataste võimsused ja lõppkiirused on kasvanud. Ja kui keegi võtab vaevaks miskit organiseerida siis läheb üks nutt ja hala jälle lahti nii nagu seda oli Rae valda planeeritud rajaga ja Pirita ringiga. Küll on ATV-dega metsas sõitjad pahad, küll on jet-idega rannas sõitjad pahad, siis on bikerid pahad, kes mõnel sirgel maantelõigul mootori tahmast tühjaks lasevad köhida. Mina omalt poolt soovin küll kiiret paranemist. Et nüüd on tsipa aega mõelda ja analüüsida kus valesti läks, et järgmine kord mitte enam neid vigu korrata.

Ja Pahadeplaneet, igal oinal on oma mihklipäev, usun et sinu oma pole enam kaugel.

Sõida ja ära mölise
Kasutaja avatar

Artemide
Tsikkel: 09 KTM 530 EXC-R

Lugemata postitus Postitas Artemide »

StreetMoto kirjutas:

Suht vähe on neid biker'eid, kes poleks vähemalt paar korda elus vaadanud, mis nende pill välja võtab

Niikuinii suht fleim teema - nüüd jäin kohe laksult vähemusse. Mul on aegade jooksul olnud no miski kümmekond erinevat tsiklit aga pean kurvastusega tõdema, et ainus, millel olen lõppkiirust proovinud oli Delta ja vanust oli siis 14-15. No läks spido järgi miski 60 kanti välja. Ülejäänutest pole mul õrna aimugi palju nad välja lähevad - järelikult minu jaoks liikluses kulgedes piisavalt. Pole veel ühegagi ei jõuetus ega piiraja vastu tulnud...

Minu Deltal küll spido polnud :shock:
Sul oli vist mingi karmim variant, jooksis 50 asemel 60 välja ja igast muud tilulilud küljes.

Hajabuusa

Lugemata postitus Postitas Hajabuusa »

Mina arvan, et 80 km/h maanteel on lagi, kõik kes üle 3 km/h kiirust ületavad tuleks vähemalt 1 kuuks trellide taha panna, rataste võimsus peab olema piiratud 20 kW ja 80 km/h. Linnaliikluses peab igal tsiklil olema kohustuslik taadeldud ratta ja isikuga identifitseeritav GPS seade, mis fikseerib 3 km/h kiiruse ületamise ja mille korral kohaldatakse sundtoomist kartserisse.

Samuti kohaldada ratturitele ühene ette antud vormiriietus ja helid summutist, tähendab minu laps kardab neid musta riietatud kolle ja lärisevaid rattaid. Kõik rattad peaksid vaikselt surisema ja riietus võiks olla midagi ülikonna sarnast.

Kasutaja avatar

Sebastian
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sebastian »

ulme vend :mrgreen:

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Hajabuusa kirjutas:

Mina arvan, et 80 km/h maanteel on lagi, kõik kes üle 3 km/h kiirust ületavad tuleks vähemalt 1 kuuks trellide taha panna, rataste võimsus peab olema piiratud 20 kW ja 80 km/h. Linnaliikluses peab igal tsiklil olema kohustuslik taadeldud ratta ja isikuga identifitseeritav GPS seade, mis fikseerib 3 km/h kiiruse ületamise ja mille korral kohaldatakse sundtoomist kartserisse.

Samuti kohaldada ratturitele ühene ette antud vormiriietus ja helid summutist, tähendab minu laps kardab neid musta riietatud kolle ja lärisevaid rattaid. Kõik rattad peaksid vaikselt surisema ja riietus võiks olla midagi ülikonna sarnast.

Sinult tuleb sundkorras mootorratas ära võtta!!!! :twisted:

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Ei ole mina ka ühegi oma masina lõppkiirust teada saanud.
No jalgrattal kunagi sain, allamäge pärituules ca 70 km/h (no ei jõudnud kiiremini vändata).

Suurt kiiruseületust avalikul teel pean sigaduseks.
Aga Pahadeplaneedi nihilistlikkus on samasugune sigadus. Õieti egoistlik piiratus ja hoolimatus. Meenutab jehhoviste - tohutu enesekindlus, et vaid nemad teavad tõde ja on äravalitud, samas kõik teisitiarvajad põlevad põrgus. Selline jätab auto alla jooksnud lapse ka vedelema - ise süüdi, oli vaja joosta?

Üldiselt, "maina".
Ja ei maksa hüpata oma puhaste paberitega - minu omad seisid oma 20 aastat puhtad, no ja siis?

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Existence

Lugemata postitus Postitas Existence »

Hajabuusa kirjutas:

OU MY GOD !
Kas sinu hayabusa on juba piiratud 20 kw ja 80 km/h ? :mrgreen:

Kasutaja avatar

mythbuster
Tsikkel: Suzuki TL1000S-R

Lugemata postitus Postitas mythbuster »

Hajabuusa kirjutas:

Ja kõik teisitimõtlejad tuleks seinaäärde panna ja maha lasta!!!
IRW mida juttu... see tuleks huumori teemase ümber tõsta:D:D

Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas margus014 »

Hajabuusa kirjutas:

Kuppli all kõik ikka korras? :wack:

Makz
Tsikkel: VFR 750F

Lugemata postitus Postitas Makz »

Natuke sarkasmi ei tee paha ju :bsmile:

Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

Hajabuusa kirjutas:

Pilt

SYLB
Kasutaja avatar

2ndalpha
Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 2ndalpha »

Teil on täna sarkasmi soolikas umbe läinud? :D

Kopamees

Lugemata postitus Postitas Kopamees »

Paar päeva tegi mootorrattapolitsei pärnu mnt-l sigadust. Sõitsime teises reas just ühest kaubikust mööda, mõne aja pärast hakkas kaubik meeletult järgi pressima, samal ajal möödus meist vasakult poolt autost pollar oma tsikliga kuskil 180 lennuga. Helisignaal ei töötanud, tagaotsa peal oli sinine vilkur olemas tsiklil ja seda selleks, et kontrollida täiesti seaduse piires sõitva tsikli dokumente :wack: Pani meist möödudes veel tolmu/kruusa peale ära, mõtlesin veel, et seal on minek ka. Sõitsime siis veidi edasi(meil oli kiirus 90 aga oli 110 ala), sõidab meist siis teine tsikkel mööda(tal kiirus kuskil 100-110), tegime veel sõpradega nalja, et nüüd tuleb peale passida, millal võssa keerata ja ennäe imet- pollar tõmbas jälle suure lennuga mööda, et JÄLLE dokumente kontrollida. Mis toimub? Kas on mõtet riskida teiste inimeste eludega, et mingiks faking dokumendi kontrolliks peab ghost ride tegema?

Kasutaja avatar

VincentX

Lugemata postitus Postitas VincentX »

Nimegakasutaja kirjutas:

Mina omalt poolt soovin küll kiiret paranemist. Et nüüd on tsipa aega mõelda ja analüüsida kus valesti läks, et järgmine kord mitte enam neid vigu korrata.

Jah las paraneb saab jalad uuesti alla, proovib uuesti, aint seekord ei pane matsu ja saab mentide eest pagema =). (crash)

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Nimegakasutaja kirjutas:

Tore on lugeda jälle neid näpuga vibutajate kommentaare. Lausa hämmastav kui eeskujulikud te kõik olete ei riku mitte üht liiklusseadust. Ei imestaks kui mõni siinne tegelane ka usin Delfi kommentaator on, sest tase on küll sama. Küll on teemaks eestlane, venelane või biker või kroomimees. Kiirust armastame me kõik ja eksime ka kõik. Ja need kes meil olemasolevaid radasid ringradadeks nimetavad siis tekib küsimus kas nad üldse mõne tõesti ringraja ääres käinud on. Kunagi andis Pärnu rada tõesti rinka mõõdu välja, ärgake üless, aeg on edasi läinud. Rataste võimsused ja lõppkiirused on kasvanud. Ja kui keegi võtab vaevaks miskit organiseerida siis läheb üks nutt ja hala jälle lahti nii nagu seda oli Rae valda planeeritud rajaga ja Pirita ringiga. Küll on ATV-dega metsas sõitjad pahad, küll on jet-idega rannas sõitjad pahad, siis on bikerid pahad, kes mõnel sirgel maantelõigul mootori tahmast tühjaks lasevad köhida. Mina omalt poolt soovin küll kiiret paranemist. Et nüüd on tsipa aega mõelda ja analüüsida kus valesti läks, et järgmine kord mitte enam neid vigu korrata.

Valele uksematile situd. Keegi meist ei ole valgete udusulgedega kaetud ingel. Aga on oluline vahe, kas kihutad 290km/h politsei eest ära või sõidad 90 alas 110. Esimene neist on selge ja teadlik nihilism, teine aga kerge reeglite painutamine. 290kmh poltsei eest ära ja seejärel matsupanek ei ole kerge mootori tahmast lahtiköhimine. Mis siis oleks juhtunud, kui oleks sitasti läinud ja autos oleks näiteks laps surma saanud? Kas sa siis kah õigustaksid tsiklisõitjat? On ju selge, et see tüüp ei suutnud seda olukorda kontrollida, tsikkel juhtis teda mitte vastupidi ning oli vaid juhus, et mats nii väheste kahjudega päädis.

Küsimus ei ole ringraja olemasolus või selle kvaliteedis, küsimus on peakolus: kas teadlikult eirata seadusi ja seada ohtu süütuid kõrvalseisjaid või suuta enda loomalikke kirgi vähemalt avalikus ruumis taltsutada.

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Läks aga jälle sinna laste kaitsetuse peale....
No mida asja, mulle ei meeldiks ka see kui keegi mu auto lihtsalt mõlki sõidab ja ma pean kindlustuse ja remondiga kabetama.
Igatahes tegelasele kena paranemist ja küllap ta juba ise mõtleb kas kogu see jant kõike seda väärt oli või mitte.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Ma olen juba ammu rääkinud - lahendus paljudele probleemidele liikluses oleks lubade saamiseks IQ testi kohustus. Kui ikka ei vea kolmekohalist numbrit välja, ei saa ka liiklusvahendit kätte lubada.
Kuivalt LE pähe tuupimisega saab hakkama iga teine nürmik. Aga liikluses on kahjuks natuke enamat vaja.

Ja teemasse mittepuutuvalt - samuti pooldan teatud eas (vanemas eas) uut kontrolli kas tegelane on enam pädev avalikuks liiklemiseks :wack:

V.S

Lugemata postitus Postitas V.S »

Hajabuusa kirjutas:

Sa oleks pidanud mõttetalgul käima!! Utoopiline vend

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Vapsik kirjutas:

samuti pooldan teatud eas (vanemas eas) uut kontrolli kas tegelane on enam pädev avalikuks liiklemiseks :wack:

Vice versa- vanuse alumine ots vajaks adekvaatsusteste ja vajadusel lubade ära korjamist. Pole küll kuulnud, et ükski pealt 60 päss oleks 280-ga paugutades politsei eest pagenud ja selle tegevuse käigus külje maha saanud :wack:

Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

ishijupp kirjutas:

pealt 60 päss oleks 280-ga paugutades politsei eest pagenud ja selle tegevuse käigus külje maha saanud :wack:

:D ega vist niipea ei kuule ka. Jama on nendega just teises äärmuses - nad paugutavad 28-ga seal kus sa seda just kõige vähem ootad. Ja need žhiguli peeglid... ja nende kaela painduvus... ja reageerimiskiirus.. ja see mida neil "omal ajal" koolis õpetati jne. Ühesõnaga võivad moodustada avalikul teel mitte vähem ohtliku kombinatsiooni. Aga see on juba hoopis teine teema ja siin teemas ma seda rohkem ei arutaks. Ja see on ju kõigest minu arvamus :wack:

Kasutaja avatar

Nimegakasutaja

sang kirjutas:

[Valele uksematile situd. Keegi meist ei ole valgete udusulgedega kaetud ingel. Aga on oluline vahe, kas kihutad 290km/h politsei eest ära või sõidad 90 alas 110. Esimene neist on selge ja teadlik nihilism, teine aga kerge reeglite painutamine. 290kmh poltsei eest ära ja seejärel matsupanek ei ole kerge mootori tahmast lahtiköhimine. Mis siis oleks juhtunud, kui oleks sitasti läinud ja autos oleks näiteks laps surma saanud? Kas sa siis kah õigustaksid tsiklisõitjat? On ju selge, et see tüüp ei suutnud seda olukorda kontrollida, tsikkel juhtis teda mitte vastupidi ning oli vaid juhus, et mats nii väheste kahjudega päädis.

Küsimus ei ole ringraja olemasolus või selle kvaliteedis, küsimus on peakolus: kas teadlikult eirata seadusi ja seada ohtu süütuid kõrvalseisjaid või suuta enda loomalikke kirgi vähemalt avalikus ruumis taltsutada.

Kuulge lõpetage ära see laste teema ükskord. Miks need lapsed kogu aeg peavad surma saama. Sõidetakse loomadestki nii üle, et silm ei pilgu. Aga rõõm kuulda, et oled igati eeskujulik liikleja. Võid endale ühke märgi rinda panna ja kulge edasi tubli oled. Sinu teooria järgi peaksin ma roppu moodi kõikide veoautojuhtide peale kauna kandma ja neid räigelt sõimama ja mahalaskmisele saatma, kuna üks nende ametivendadest otsustas maanteel tuttu jääda ja minu autoga laupkokkupõrke sooritada. Juhtub, kõigiga juhtub. Ja ma tahaks loota, et suudad nii eeskujulik elulõpuni olla. Aga lõpetage see laste teema ükskord ära, et kogu aeg on lapsed need kes surma saavad. Statistika siiski näitab, et liikluses hukkub ja saab kannatad siiski rohkem täiskasvanuid. Ja minu meelest on nedest inimestest sama moodi kahju nagu igast teisestki.

Sõida ja ära mölise

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Nimegakasutaja kirjutas:

Kuulge lõpetage ära see laste teema ükskord. Miks need lapsed kogu aeg peavad surma saama.

Sry, et su teksti ära kasutan ja OT'd teen, aga siia sobib kuratlikult hästi järgnev klipp alates 1:40.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Nimegakasutaja kirjutas:

liikluses hukkub ja saab kannatad siiski rohkem täiskasvanuid. Ja minu meelest on nedest inimestest sama moodi kahju nagu igast teisestki.

Mina olen sinuga nõus. Lisaks lastele, ei tohiks ka teisi alla ajada.
PS: Loomi ka ei tohiks

Nation

Lugemata postitus Postitas Nation »

jajah ja loomadest ärgem siis Siile unustagem... Siilid on kaitsetud meie vastu.... :cry:

Sinujaoks on see karneval ... neeger!
Kasutaja avatar

sang

Nimegakasutaja kirjutas:
sang kirjutas:

[Valele uksematile situd. Keegi meist ei ole valgete udusulgedega kaetud ingel. Aga on oluline vahe, kas kihutad 290km/h politsei eest ära või sõidad 90 alas 110. Esimene neist on selge ja teadlik nihilism, teine aga kerge reeglite painutamine. 290kmh poltsei eest ära ja seejärel matsupanek ei ole kerge mootori tahmast lahtiköhimine. Mis siis oleks juhtunud, kui oleks sitasti läinud ja autos oleks näiteks laps surma saanud? Kas sa siis kah õigustaksid tsiklisõitjat? On ju selge, et see tüüp ei suutnud seda olukorda kontrollida, tsikkel juhtis teda mitte vastupidi ning oli vaid juhus, et mats nii väheste kahjudega päädis.

Kuulge lõpetage ära see laste teema ükskord. Miks need lapsed kogu aeg peavad surma saama. Sõidetakse loomadestki nii üle, et silm ei pilgu. Aga rõõm kuulda, et oled igati eeskujulik liikleja. Võid endale ühke märgi rinda panna ja kulge edasi tubli oled. Sinu teooria järgi peaksin ma roppu moodi kõikide veoautojuhtide peale kauna kandma ja neid räigelt sõimama ja mahalaskmisele saatma, kuna üks nende ametivendadest otsustas maanteel tuttu jääda ja minu autoga laupkokkupõrke sooritada. Juhtub, kõigiga juhtub. Ja ma tahaks loota, et suudad nii eeskujulik elulõpuni olla. Aga lõpetage see laste teema ükskord ära, et kogu aeg on lapsed need kes surma saavad. Statistika siiski näitab, et liikluses hukkub ja saab kannatad siiski rohkem täiskasvanuid. Ja minu meelest on nedest inimestest sama moodi kahju nagu igast teisestki.

Ära vääna mu mõtet. Ma pole väitnud, et oleksin eeskujulik liikleja. Ja ma ei nõua kellegi mahalaskmisele saatmist grupikuuluvuse järgi. Ja ma ei vaja ka mingit märki rinda. Ära bravuuritse.

Minu mõte oli, et kui väikene, "kogemata" rikkumine või kerge ülenurga laskmine on liikluses aktsepteeritav, vähemalt seni, kuni see oluliselt ei häiri teisi, siis teadlik reeglite peale kõrge kaarega kusemine on õigustamatu. "ilus soe suvepäev", "kevade esimene hea sõiduilm", "täiesti tühi maantee" jne jms ei ole mingid õigustused 290kmh sõitmiseks avalikul teel. NB! Ma ei räägi kiirusest 110-120-130 vaid veel rohkem kui poole kiiremini sõidust koos kõige sellega kaasnevaga.

Statistikaga võib igasuguseid asju tõestada ja sellele tuginedes kõike väita. Statistika varju ei saa siiski peita probleemi sügavamat olemust: mingid suvalised idioodid võtavad endale õiguse otsustada, kes elab ja kes sureb või kes on elu lõpuni ratastoolis.

"Seda laste teemat" ei kavatsegi ma ära lõpetada. Lapsevanemana on mul eelkõige mure oma lapse pärast, sest tema ei suuda end kaitsta niivõrd kui täiskasvanu. Kui sa ei saa sellest aru, siis shut the fuck up, sa lihtsalt ei saa aru, millest sa räägid. Näiteks on mu maja ees õueala, aga "kuna tee on tühi", "ilus suveilm" jne jms, sõidavad paljud autod seal 50-60kmh. Alles möödunud nädalal sõitis mingi Vova oma autoga surnuks või vigaseks oma kodu ees kõnniteel olnud lapse. Miks ma ei peaks kartma, et seesama võib juhtuda minu maja ees minu lapsega, kui paljudel on lihtsalt pohhui reeglitest? Lapsega juhtunud raske õnnetus ei ole lapsevanemale "juhtub, kõigiga juhtub" värk, see on ikka midagi hoopis koledamat.

Ja kuna ma ei taha mitte mingil juhul, et minu lapsega minu maja ees (või kuskil mujal) juhtuks ülbe liikleja süül liiklusõnnetus, ei saa ma mitte kuidagi aktsepteerida ükskõik millist teist räiget liikluseeskirjade rikkumist. Ma ei saa neil põhimõtteliselt vahet teha, sest võib-olla oleks seesama Vladimir oma tsikliga järgmisena tulnud paugutama minu maja ette.

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Velled, ärge rihma üle pingutage.
Sangal on selles suhtes õigus küll, et väljendid "liiklustühi sirge tee" ja "Tallinna ringtee" vist ühte komplekti ikka ei kuulu küll. Või siis on asi lihtsalt selles, et ma eksin nimetatud teele päris harva. Aga vähemalt sedakorda lõppes asi veel enam vähem mõistlikult, kui rattur ise ka ikka tervise juurde tagasi saab. Küllap ta teeb järeldused. See sell, kelle auto segi sõideti loobib tsiklimeestele tõenäoliselt elu lõpuni kaikaid kodaratesse ja pole mingi ime kah.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Nimegakasutaja

sang kirjutas:

Ära vääna mu mõtet. Ma pole väitnud, et oleksin eeskujulik liikleja. Ja ma ei nõua kellegi mahalaskmisele saatmist grupikuuluvuse järgi. Ja ma ei vaja ka mingit märki rinda. Ära bravuuritse.

Kui pole eeskujulik siis pole põhjust ka käkutada ja näppu vibutada. Mõne jaoks võib sinu 90 alas 130-ga sõitmine ka oina moodi kihutamine tunduda.

sang kirjutas:

Minu mõte oli, et kui väikene, "kogemata" rikkumine või kerge ülenurga laskmine on liikluses aktsepteeritav, vähemalt seni, kuni see oluliselt ei häiri teisi, siis teadlik reeglite peale kõrge kaarega kusemine on õigustamatu.

Huvitav millest need kogemata rikkumised tekivad. Et kui kipud kogemata liiklus eeskirju juba rikkuma siis mõtle järgi ehk oled liiga seniilseks muutunud, et liigelda.

sang kirjutas:

"Seda laste teemat" ei kavatsegi ma ära lõpetada. Lapsevanemana on mul eelkõige mure oma lapse pärast, sest tema ei suuda end kaitsta niivõrd kui täiskasvanu. Kui sa ei saa sellest aru, siis shut the fuck up, sa lihtsalt ei saa aru, millest sa räägid. Näiteks on mu maja ees õueala, aga "kuna tee on tühi", "ilus suveilm" jne jms, sõidavad paljud autod seal 50-60kmh. Alles möödunud nädalal sõitis mingi Vova oma autoga surnuks või vigaseks oma kodu ees kõnniteel olnud lapse. Miks ma ei peaks kartma, et seesama võib juhtuda minu maja ees minu lapsega, kui paljudel on lihtsalt pohhui reeglitest? Lapsega juhtunud raske õnnetus ei ole lapsevanemale "juhtub, kõigiga juhtub" värk, see on ikka midagi hoopis koledamat.
Ja kuna ma ei taha mitte mingil juhul, et minu lapsega minu maja ees (või kuskil mujal) juhtuks ülbe liikleja süül liiklusõnnetus, ei saa ma mitte kuidagi aktsepteerida ükskõik millist teist räiget liikluseeskirjade rikkumist. Ma ei saa neil põhimõtteliselt vahet teha, sest võib-olla oleks seesama Vladimir oma tsikliga järgmisena tulnud paugutama minu maja ette.

Väike soovitus võibolla oleks siis viimane aeg sul lastele selgeks teha, et sõidu teel ei mängita. Selleks on mänguväljakud ja liivakastid ja kui teed ületavad siis vaadaku ikka vasakule ja paremale.

Ei tegelt ma saan su pointist aru küll, et muretsed jne. Aga tõesti inglid ei ole meist keegi ja sellist parastamist teiste õnnetuse peale ma lihtsalt ei salli. Mille poolest need parastajad paremad on. Kiidavad kui tublid ja eeskujulikud nad on ja siis lähevad välja ja keeravad ennast täpiks. Ma arvan, et elu õpetab ja tõesti oli õnnelik õnnetus ja usun, et tüüp õpib sellest olukorrast nii mõndagi.

Ja muidugi see rahvuse järgi lahterdamine ei kõlba ka kuhugi. Ma ei ole nüüd suur vene rahvuse kummardaja, aga on igasuguseid inimesi nii eesti rahvusest kui vene rahvusest, et vahest võiks need Vasjad ja Mashad Jüride ja Maride vastu vahetada.

Sõida ja ära mölise
Kasutaja avatar

sang

Sa ei saa ikka veel millestki aru. Või ei oska lugeda

Kui pole eeskujulik siis pole põhjust ka käkutada ja näppu vibutada. Mõne jaoks võib sinu 90 alas 130-ga sõitmine ka oina moodi kihutamine tunduda.

Aga mis annab õiguse käkutada ja näppu vibutada? Liikluses hullupanek? Selgelt sai öeldud, et mõõdukas kiiruseületamine on talutav. Aga 290 on väga kaugel 130st, väga kaugel mõistetavusest.

Huvitav millest need kogemata rikkumised tekivad. Et kui kipud kogemata liiklus eeskirju juba rikkuma siis mõtle järgi ehk oled liiga seniilseks muutunud, et liigelda.

Noor ja vihane mees, kel mõte kogu aeg selge, reaktsioonikiirus kui neegersportlasel ja pilk terav kui kullil ei riku ju üldjuhul liikluseeskirju? Ja kui sa tähelepanelikult loed, siis sõnal "kogemata" olid jutumärgid ümber. Huvitav, mida need küll tähendada võisid?

Väike soovitus võibolla oleks siis viimane aeg sul lastele selgeks teha, et sõidu teel ei mängita. Selleks on mänguväljakud ja liivakastid ja kui teed ületavad siis vaadaku ikka vasakule ja paremale.

Väike soovitus sulle endale: õpi lugema. Jutt käis õuealast, mitte teest. Ja teel, k.a. õueala teel mängimisest pole juttu olnud. "Juht ei tohi õuealal jalakäijat ohustada ega takistada, vajaduse korral tuleb sõiduk peatada." jne, vt LE ptk 20.

Ja üldse, enne kui hakkad järjekordset vihast postitust vorpima, loe tekst kaks, pigem isegi kolm korda läbi ja võib-olla kaob ära vajadus vastata, sest vastused on juba olemas.

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

soe soovitus teile mõlemale
äkki aitab
:bsmile:

minge sõitke parem ja proovige LE -st kinni pidada nii palju kui võimalik

uskuge mind saab sõita ka rattaga ilama et peaks kartma trahvi saamist :)

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”