liiklustrahvid kui maksud 2009

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Re: liiklustrahvid kui maksud 2009

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Toon halva näite enda najal. Ise saanud kaks trahvi, kus ma olen sõitnud 30 km/h alas ca 55-ga. 30 ala märgid olid täiesti ebareaalsetes kohtades, kus tee oli sirge ning nähtavus ka piisav (kuid mitte piisav, et põõsas passivat fööni näha). See kevad on mõlemas kohas tehtud liikluskorralduse muudatus ning nüüd on need mõlemad 50 km/h alad (Vahi tänav raadi krossiraja juurest ning Anne tänava algus). Nendele tänavatele kadus mu rahakotist 5 tuhhi. Kolmas kord sõitsin pärisuunas kaherealisel teel 50 alas 73-ga, tõbras passis plankaia nurga peal nii hästi, et ainult föön jäi aianurgast välja, samuti ei tunne ma ka selles olukorras mingi liiklushuligaanina - miks ? Toon näite reaalsusest, millele kasutaja allan viitas. Sõitsin täna mööda sõpruse silda ning teised autod hakkasid mööda kimama, et mitte jalgu jääda andsin untu juurde ning liikudes ühtlases liiklusvoolus oli mu kiirus 70 km/h, isegi linnaliini bussid liikusid sellise kiirusega. teoreetiliselt olen ma sõpruse sillal sõites samasugune tõbras nagu ma narva mnt-l 73-ga sõites olin :ner: Ainuke vahe oli selles, et üks kord läks see mulle maksma 2000 kr ja kuuks ajaks load. Praegusel hetkel tunnen ma ennast tõelise riigikassa täitjana kuna Vasjakene saab vanglas tasuta praadi ning mina saan üldharidusgümnaasiumis roppu raha makstes vaid makarone ja salatit (w)

Ma ei imestaks, kui eelarvedefitsiidiga ajal muudetakse need igati loogilised 50 alad tagasi 30 aladeks ning pannakse terveks päevaks patrull põõsasse passima, et aga rohkem raha saaks. Tekib tõesti selline tunne, et lihtsam on riskeerida asjaoluga, et ma sõidan eest ning võtan riski, et panen tsikli külili, kui sellega, et istun patrulli tagaistmel mcdonaldsi topside ja -pakkide kõrval ning toetan Vasjat. Teoreetiliselt tehakse eestärasõidul vähem trahvi kah, load võtavad nii või naa ära, siis rahatrahvi teevad vähem.
Jutt võib kõlada naiivselt, kuid paraku meie igapäevane liiklus ongi selline. "Rikume" me liiklust kõik, lihtsalt vahele ei tohi jääda :bsmile:
Kui maanteel ikka 115-ga sõidad ja põõsas menti näed, siis on läbi, rattad blokki ja masin külili, lappad oma gondlid paari tuhhi eest ära, vähemalt jääb Vasjake nälga.

Ja väga olen ma päri sellega, et politsei võiks mõõta oma kiirust avalikult. Nõndaviisi tehakse vahet paadunud huligaanil ning lihtsalt kiirust ületav eksijal.
Pikk jutt, s**t jutt, loodan, et kellelgi on vähemalt viitsimist läbi lugeda. :lol:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”