liiklustrahvid kui maksud 2009

userman

Re: liiklustrahvid kui maksud 2009

Lugemata postitus Postitas userman »

Ma paraku nii väga kui ma seda ka ei tahaks kipun pooldama neid kes ütlevad, et politsei ülesandeks viimasel ajal näib olevat aina enam raha teha ja aina vähem tegelikku korda valvata. Muidugi PR jutt on neil vägev, peabki olema, kui arvestada kui palju "avalike suhete" inimesi neil tööl on. Jutu järgi tehakse kõike seda ju ainult selleks, et "inimestel oleks aina turvalisem" jne jne.

Mida muudmoodi saab suhtuda olukorda kui politsei ainukeseks "rahaallikaks" näib olevat kusagil "lolli" koha peal passimine ja seal inimeste püüdmine kes nö sisse kukuvad mitte jälgimine kohtades kus tõesti see 15km üle lubatu võib väga ohtlikuks osutuda.
Nende lollide kohtade all ma mõtlengi igasugu teelõike kus järsult muudetakse piirkiirust allapoole, on mingi ajuvaba 30 ala kus ümbruskonna järgi pole sellest aru saada või on tegemist niisama keerulise liikluskorraldusega.

Näen seda Pärnu näitel pidevalt...kui palju on patrulle kes valvaks õhtul linna peal korda nii, et julgeks linna vahel liikuda vms. Lausa peksupelinna tiitel kleebiti vahepeal külge. Mitte ei näe neid kusagil õhtuti peale suurürituste. Valvaks need jõud pooltki sama palju linna peal korda kui kusagil autode taga kiirust mõõdaks siis selliseid tiitleid vast ei annaks Pärnule külge kleepida.
Ikka iga päev torkavad silma kusagil "hea koha peal" passimas kus annab mõnel lollikesel radarisse sõita. Ja oleks need kohad siis sellised kus tõesti kiirused on väga suured ja sõidetakes 90 asemel 120ga või enam... ei ikka sellised sõidad 50 asemel 65-ga alad.

Kurb- aga minu nägemuse kohasel on muutunud politsei riigi rahaallikaks kes näib oma põhiklientuurina kasutavat täiesti harilike ja sedusekuulekaid autojuhte, neid kelle käest reaalselt midagi ka võtta on, sest kui juba autoga sõidad siis kõllap ka trahvi ära maksad. Kui keegi omaks arve kui palju trahvirahadest tuleb mujalt kui liiklustrahvidest, st näiteks mingisuguste muude ja reaalselt palju ohtlikemate seaduste rikkumiest siis oleks tore. Kardan muidugi, et need suhtarvud jääksidikka väga masendavasse suhtesse, mingi 95% oletatavalt liiklustrahvid neist miljonitest mis plaanitud trahvidena sisse nõuda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”