M.Arumäe krossikoolitus algajatele
-
Teema algataja - Postitusi: 1043
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650
- Tänanud: 6 korda
Re: M.Arumäe krossikoolitus algajatele
Nuuh, tagasi kodus! Ihuliikmed kanged ja paras väss peal, aga kogemus oli super! Ma ise kahjuks nii pikalt ei jaksanud füüsilise kurnatuse tõttu (esmakordselt ikkagi) kui kaaslased, kuid sellegipoolest olen väga rahul. Tegin vähe rohkem pause ja oligi kõik. Lõpupoole sai ka kergemat, lauskmaale tekitatud kurvilist rajakest proovida ja see tundus ikka väga hea juba, võrreldes suure raja mudaaukudega. Sai vähe nalja ka lõpus kui metsa vahel kõigil kippus esiratas maasse vajuma ühes teatud kohas. Mina tulin nii väikse hooga, et jäin lihtsalt pidama, ratas piduriketasteni maasse kaevunud, aga hooga tulijad käisid mõnuga üle nipli.
Yanksel klõpsis pilte, loodetavasti saab need mingi aeg laiemale publikule ka üles riputada.
Tahaks tänada kõiki, kes põnnama ei löönud ja kohale tulid vaatamata halvale ilmale! Väga LAHE oli!
Esmaspäevasele grupile soe soovitus kindlasti osaleda! See on omaette kogemus ja kui tossikesed ei ole, siis raudselt jääte rahule.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.