Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
boob kirjutas:RD kirjutas:Täna Tartu laululava juures otsustas purupurjus Golf 3´ega noormees, et temale liiklusreeglid ei kehti. Oleks ma minut varem all olevast parklast liikuma hakanud, oleks see tore noormees nii mind, mu ratast ja ka mu naise konkreetselt manalateed saatnud. Tema nö. kasutada oli terve tee ja kiiruseületamisega ta sellel kitsal teel ka kitsi polnud. Sain ise pidama ja tema oma trikitamistega ka kuidagi, jäädes seisma minust umb. mõnekümne cm. kaugusele. Lasi akna alla, küsisin, et mis toimub segaseks joonud end (ise olin suht šokis). Tema tõi vabanduseks sellise lausejoru, "Mis teha, kui närvid on läbi ja elu on perses ja et ega mina ja mu naine polegi milleski süüdi, meid ta ei tahtnudki surnuks sõita!" Keris akna üles ja lasi samamoodi edasi. Otsisin kõige lähema ristmiku ja sõitsin antud kandist nii kaugele kui vähegi võimalik. Ilmselt oli mõneti ka süüdi antud kohas toimunud Summerjam 2009.
Ja sa lasid lihtsalt niisama purjus inimese liiklusesse? Ja ise sõitsid antud kandist nii kaugele kui vähegi võimalik?
Vat selliste jobude pärast ongi meil neid roolijoodikuid ja igasugu muid värde niipalju, et kõigil on poogen. Peaasi, et minust mööda läheks ja minusse ei puutuks, et mul ometigi jama ei tuleks...
Jobude?! Kas ma oleks pidanud talle sinna parklasse järgi sõitma v ja mida siis? Või äkki helistama härra politseile, et vaadake seal sõitis üks golf mille roolis oli üks noormees ja tegi nii. Sorri, aga sellised, oli terve see laululava tagune parkla täis ja nii need asjad ei lahene kahjuks kuskile poole. Ja Sinule teadmiseks, et minujaoks on mu pere siiski esmatähtis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.