Oleks huvitav teada, milline on tavaline kiirus, millega sõidetakse (kas siis absoluutselt või piirkiiruse suhtes)? Mõni vist sõidab linnaski kiiremini kui teine maanteel... või kuidas?
Ega maanteel tohi tsikliga allapoole üldist liiklusvoolu kiirust liigelda.Hästi ebameeldiv tunne on,kui A.Le Coq-i punane rekka hakkab sind kraavi nügima.Enam eelmainit õlu kurgust alla ei lähe vist pikka aega
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Nii ta on et kiirus samas rütmis muu liiklusega või siis veidi kiiremini. Kuid üldises voolus liikumisega kaasneb unisus ja tähelepanu hajumine. Veidi kiiremini sõites oled pidevalt tegevuses ning kogu ümbritsev liiklus tundub kuidagi viisaksm ja soliidsem ... pole eriti möödakihutajaid jms
rahulikemas kohtades +20, üldiselt ikka vooluga kaasa.. | maanteel -10 vastutuulega -20 , tagantuulga +20, aga keskm kiirus jääb 100 ligi maanteel ikka
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
Ikka linnas vooluga kaasa. Maanteel 90..100, mõnikord läheb kogemata 110 ja veel..., piirangutes enam-vähem märgil näidatud numbriga.
Mõnikord läheb nokk rulli
linnas ikka liiklusvooluga või kui vähem liiklust siis sipa kiiremini,+20.Maanteel 100-120 umbes,vahetevahel läheb natukeseks ajaks ka 150 või nii,nagu torust tuleb ühesõnaga
no niivähe kui ma sõitnud olen, pole üle 60 julgenud. Algaja ka!!!.
Siis ära punni kah ( a'la kindlasti pean kõige kiirem olema bla-bla-bla).
See tuleb ise, nagu esimene armastus Aga siis on lenks kindlalt peos ja otsaees hirmuhigi ei ole
No ei tea ju ka, kes neid kirju siin loeb, seega linnas 55 maanteel 100 km/h. Kui 110 lubatud, siis patuga pooleks 120 km/h. Eks ma natuke luiskan ka muidugi...
Linnas 50 või siis vooluga= +20kmh! Või sõidab teist keegi tõesti Järvevanal 70kmh? Rekkad sõidaks kah siis mööda..
Täna sõpakal oli igatahes ühtlane liiklusvool 70kmh.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
aga tegelt ikka nii kuidas tuju ja ilmastikutingimused lubavad ega tõesti ju jama mökitada tee peal 90ga.....oleme me nüüd jah kõik paipoisid ja hirmsad liikluskorra p***!!!!!! Üldjuhus kiirus ikka sinna 150 kanti
Täiesti mõttetu teema on tekitatud. Tegu oleks nagu rullidega, kes mõõdavad kel suurem ja vägevam. Eeskirjad on nende täitmiseks, vähemalt minu arvamus on selline ja ei häbene ka seda välja öelda. Mitte seda, et ma ka mõni kord +10 ei lisa, aga hooplema ma ei kuku sellega.
Ma sõidan vist alati üle kiirusepiirangu Ma ei saa midagi teha...mulle lihtsalt meeldib kiire sõit. Minu meelest pole eriti lõbus kuidagi vaikselt kulgeda...eks igal inimesel ole erinevalt.
Sellepärast et ma nüüd kellegist kiiremini sõidan ei pea ma küll ennast kellegist paremaks, vott.