Gixxer vs ninja vs cbr
-
Whitebalance
- Kontakt:
Re: Gixxer vs ninja vs cbr
Hehe.. Räägiti, et mida osta ja kas enem mõtekam kohe 1000 osta jne...
Kunagi kuulsin juttu, ning olen isegi sellele pihta saanud..
Enamusel meist veel aega küllaga sõita, et need kes alles mõtlevad, et mis tsiklit osta jne, siis arvestage, et minnes tasapisi ülespoole saate rohkem adrenaliini, kui karmauhti 1000 otsa istudes. Ehk hakkad väiksematest kuubikutest peale ja trügid vaikselt ülesspoole on palju muhedam ja jätkum mitmeteks aastateks, kui kohe 1000 selga ja siis punn põhja ja avastada 3 aasta pärast, et krrr mage värk.. hmmm kuhu edasi ? väike turbo? kallis värk samas? ringrajal ka põlv käib maha nagu vanal mehel ... hmmmm... Läheks krossi sõitma, pähhh kiirendus kehva samas hüpped värgid särgid lahedad mhmhm.. jne.. Kunagi vaatasin võrriga vapseeplää -> naiste jawa ( oi kurja) -> cž (tõesti julm -> nsr (no enam vähem sama mis cž)-> cb600 julm püss -> cbr 900 rr (eeeemmmmm kiirendades 2 käiguga 189 km/h hakkasin mõtlema, et krt asi on kahtlane - möödus 1 kuu, täiesti muhe
) Olen 20ndate alguses ja tõesti mõtlen, et mis ma teen kui ma 28 olen ... Raja peal on veel õppida(põlv ei käi maha nagu vanal mehel), samas võiks krossi hakata sõitma jne, või äkki läheb üldse see tsikli värk üle
don't think so....
Samas nüüd teemast kirjutades..
Minu imelik nägemus.
Honda kvaliteetne vastupidav.
Suzuki võimas
Yamaha lihtsalt lahe masin
Kawasaki vahest need mootorid teevad ikka imelikku häält, aga eks uuemad ole ikka sama muhedad kui teised.
Ducati kunagi oli suur ja võimas, esikohal tsikli tootmises, nüüd kuidagi ära kadunud tagaplaanile.
Ise fännan Hondasid, kes teab miks, aga hea välimus ja kordagi pole mind või mu sõpru siiamaani alt vedanud.
Kõige selle jutu lõpuks ütleks MAITSE ASI, ning SINU ELU... Peaasi, et
nägu naerul ja
![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.