ARK sõidueksami ratta nõuded

Kasutaja avatar

Regula

Re: ARK sõidueksami ratta nõuded

Lugemata postitus Postitas Regula »

Kas ARKi sõidueksamitel kehtib oma ratta juures erinevates kategooriates nagu ainult see maksimaalvõimsuse nõue?

Et vahet pole mis ratas, peaasi et poleks võimsam kui mis kategooriat sa parasjagu teed?'

Et siis A1 eksamit võid teha mingi 5 kilowatise suvalise junniga, ja samas kõiki järgnevaid ehk siis A2 ja A võid teha selle sama 5kw junniga? Oletame et mingi suvaline väike 100cc hiinakas näiteks.

Miks PEAKS sõitma võimsamaga, ega sa ju seadust ei riku kui sa nõrgemaga teed. Üleüldse ma ei saa nagu absoluutselt aru miks toimuvad need nn vahe-eksamid :wack:

Asi peaks niimoodi käima, et olenevalt sellest kui vana sa oled, saad teha vastava kategoora rattaga autokoolis koolitust ja siis teed nendest kolmest alamkategooriast oma vanusele vastava eksami ära ja kogu moos, aastatega lihtsalt see alamkategooria ise muutub, nagu miks seda eksamit veeeeel tegema peab siis ma lihtsalt ei mõika, a no õigus jah, ARK tahab ju raha, muiidugi jah. Ise olen see õnnetu kes alustas juba A1-st ja pean nüüd kõik 3 eksamit üle elama.

Aga no debiilne ikkagi see vaheeksami seadus, lihtsalt peavalu ja segaduse tekitamine, Miks? sest esiteks juba ARK ei paku endapoolt ratast ka, peab mingite tuttavatega jändama, siis muidugi raha maksma iga kord ja muidugi leppima ka võimalusega, et mingi asi eksamineerjale sinus või sinu sõidus ei meeldinud ja läbi ka veel kukkuda.

Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”