liiklustrahvid kui maksud 2009

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Re: liiklustrahvid kui maksud 2009

Lugemata postitus Postitas creativ »

mart211 kirjutas:
spinna kirjutas:
mart211 kirjutas:

Kui on absurdne koht(nt peterburi mnt tee ehitus 110 alas 30) ei tähenda et võid seal reegleid eirata. Sõitsid 30 alas 60'ga, jäid vahele, maksad. Sest kui keegi sinu kihutamise pealt kivitäkke klaasile saab, ei koti see kedagi, ...

Mis tähendab et ei koti? Kui Kuressaare-Kuivastu mnt pikk remont oli ja mul oli uue auto aastaseks saamisel ees koos originaaltuuleklaasiga lugedes juba VIIES klaas, siis tookord kaskofirmat kottis ikka küll. Järgmisest kindlustusperioodist maksin iga kuu eest 300.- rohkem ja seda kõike lihtsalt selle pärast et igasugu tegelased arvasid, et kiirusepiirang on põhjendmatu ja ei koti. Mind täitsa kottis ja mitu aastat järjest :twisted:

Asja mõte oligi see, et inimene kes sulle kivi esiklaasi tekitas, teda ei kottinud ju. Või said ta kätte ka korvas kahjud? ´
Mul peterburi mnt juhtuski kivi esiklaasi ühe kiirustava mazda 6 pärast. Täke sees, kaskot pole, mazda meest ei kottinud ka niipalju et seisma jääda.
Kuna mul klaas on suht hästi mõraga vastu pidanud ja täkkeid juurde saanud, on tekkinud suur viha/hirm just selliste kihutajate vastu. Lihtsalt julmalt ei lase neid mööda või kihutan nendega võidu, et ma klaasi uut muretsema ei peaks. Siiamaani on vedanud.

mis hädaldate oma klaaside pärast!? paned tsikliga külje maha on paar kolm tonni kohe taskust lännu. maksad ja sõidad ja üldse ei irise.. kus nüüd leidsid asja!? esiklaas saab täkkeid....ma olen enamus täkkeid täitsa siledal maanteel saanud. ei mingi kiiruspiirangut ega teetööd. auto on ju sõitmiseks mitte mingi iluasi. ja bensu peale kulutad aastas 5-10 korda rohkem kui selle esiklaasi peale.... MIks bensuhinna peale ei irise?
kui kivi klaasi saan mis ma pean siis sellele vastusõitjale molli andma vä???

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”