liiklustrahvid kui maksud 2009
-
nolev
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: liiklustrahvid kui maksud 2009
Hitchiker kirjutas:No ma ei saa aru samas sellest klaasiteemast. Ma olen 15 aastat praktiliselt iga päev sõitnud ja no ei ole mul veel ühtegi klaasi teiste autode pärast läinud. Kuda mõnel õnnestub aastaga 5 klaasi vahetada.
Aga teemasse tagasi, politseinikele ON antud kohustus trahve teha. Nimelt sõltub nende palgasuurendus tehtud trahvide summast. Kui sinu palk sõltuks tehtud trahvide arvust, kes jätaksid liikluses trahvid tegemata ja jälitaksid narkomaane?
Kuule sõber, kui sa ei tea kuhu trahviraha laekub, siis ei maksa siin nii kõvasti sõna võtta. Trahvid laekuvad riigi eelarvesse ja trahviteinud politseinik näeb sellest samapalju, kui sina oma kõrvu ilma peeglita. Igal ametnikul on kinnitatud palgaaste ja avalikust teenistusest tulenev palgalisa ning mõnel ka lisatasu täiendavate tööülesannete eest ja see ongi kõik. Samuti ei ole ühelegi politseinikule määratud trahviplaani. Iga mees otsustab ise kas trahvib ja kui suurelt. Enne, kui hakkad võrdlema trahvide tegemist narkomaanide tagaajamisega, siis püüa avaldatud statistikast leida suhet, kus saab rohkem inimesi surma, kas liikluses või narkomaaniaga. Vahe selles, et narkomaan mürgitab ennast aga liiklushuligaan võib suure tõenäosusega ka teised tappa. Kindlasti pingutab mõni politseiametnik iga pisemagi rikkumise trhvimisega natuke üle aga see on üks liikluse rahustamise viise ja kindlasti ei taha sa ise liiklushuligaani ohvriks sattuda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.