liiklustrahvid kui maksud 2009

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Re: liiklustrahvid kui maksud 2009

Lugemata postitus Postitas creativ »

spinna kirjutas:
Hitchiker kirjutas:

No ma ei saa aru samas sellest klaasiteemast. Ma olen 15 aastat praktiliselt iga päev sõitnud ja no ei ole mul veel ühtegi klaasi teiste autode pärast läinud. Kuda mõnel õnnestub aastaga 5 klaasi vahetada.

Aga proovi mingi 3 kuud mööda 20km remonditavat maanteelõiku iga päev tööle-koju sõita ;)
Iga päev kipub vastu tulema selliseid, kes arvavad, et nad teavad teemeestest paremini mis kiirusega peaks seal sõitma.

teeremont või kruusatee. mis vahet seal on? kruusateed on olnud paljudele inimestele pikka aega tööle koju sõiduks. aastakümneid. mis nemad siis tegema pidid/peavad?
ja siiani ei ole eestis paljudel kruusateedel, mis veel alles, erilisi kiiruspiiranguid. võid täiesti legaaalselt sõita mööda kruusa 90 km/h. ise sõidan seal nii kiirelt kui pidamine ja üldised kiiruspiirangud lubavad. ja ei muretse kui keegi vastusõitja sama kiirelt liigub...ja kui kivi saab siis pole midagi parata. olud sellised.
aga selge see et kui lahtine kild siis vastutuleva auto puhul võtad hoogu tsips maha ja tõmbad teeäärele kui see võimalik...
endal on aastate jooksul neli viis täket saadud ja täitsa normull. põdemiseks põhjust ei näe. loomulik kulu.
tihti oleme oma maailmas niivõrd kinni ja käime ringi klapid peas. tähtsustame ainult enda nina ees olevaid asju. käid maailmas ringi siis näed alles tegelikke olusid, nii häid kui halbu. hakkad mõistma et ei ole kõik nii ühene. et miks küll liiklus araabias on nii hull ja saksamaal või skandinaavias nii mõnus? elavad inimesed igalpool ja asjad toimivad.
meil on liiklus super! ei ole häda midagi, sest on kordades hullemat ja ega me olegi mingi superriik kus inimesed ülirikkad, targad ja osavad. ärgem unustagem kes me oleme ja kust tuleme. omariiklust pole eestis sisuliselt olnudki. ikka kellegi võõrvõimu all. meil läheb isegi hästi praegu.
edu ja rohkem tolerantsust teiste suhtes! :bsmile:

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”