liiklustrahvid kui maksud 2009

Kasutaja avatar

spinna

Re: liiklustrahvid kui maksud 2009

Lugemata postitus Postitas spinna »

pyta kirjutas:

jube sujuvalt on trahvi jutt läinud üle auto esiklaasidele :D

Nojaa, ma tegelikult arendasin Mardi mõttekäiku edasi ja lisasin samasuunalise kuid teise sihiga vaatenurga : mingis piiratud kiirusega alas ei ole asi ainult nii, et kabetamine käib liiklejate ja politsei vahel ning kas trahvi saab või mitte. Võid kas teadmatusest ( rumalusest ) või ülbusest suvalisele kaasliiklejale konkreetselt materjaalset kahju tekitada ja seda isegi siis kui kaskod jms OK on. Olukordi on igasuguseid. No ja sealt edasi juba kujunebki seisukoht, et miks mina pean kellegi lõbu läbi kõrgemate kaskomaksete kinni maksma, parem las politsei siis juba taob sellistele sellidele nende oma rahakotiga mõtlemisvõime pähe ;)

Tol ajal oli liikluskultuur veel üsna nirukene kah. Mul käis poeg Warren Safety all seal objektil suveraha teenimas ja rääkis et korra või võib olla ka mitu korda oli WS objektipealik ise radarimehed kohale kutsunud. Muidu ei olevat lihtsalt teemehed tööd enam teha saanud....
Nii et iga hädaladamine ei ole hädaldamist väärt ja iga trahv ei ole trahvi kah väärt. Mulle tundub, et hetkel on üsna hea tasakaal: politsei ei peedista iga hinna eest trahvi tegema ja noh, kui on ikka jäme rikkumine siis vast vahele jäämise korral karistuseta ei jää kah. Ebameeldiv küll, aga reeglina vaba valik.

Suzuki GSX 750 Inazuma

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”