probleem laadimisega.

hotsepp
Tsikkel: Suzu DL1000

Re: probleem laadimisega.

Lugemata postitus Postitas hotsepp »

Jändan siin ikka oma poolpiduse laadimisega ning täna tegin voolutugevuse mõõtmise. Selgus huvitav tõsiasi, genekas laeb tühikäigul ca 2A ja pööretel kuni 7A, rohkem ei tõusnud ning tegelikult ei ole ju vaja ka. Kui ma tulesid põlema ei pane siis on laadmine kergetel pööretel 14V (14,32 oli lagi) aga nii kui panen tuled peale on laksti 12,kopikad. Võttes pingeregulaatorist tuleva laadmisjuhtme eraldiseisvaks ja mõõtes sealt pinget siis on iga kell 14 hoolimata kas tuled põlevad või ei. Mis krt toimub. Kas võib olla viga akus? Elektrolüüdi tihedused in kõik 1,28. Käisin täna akukeskuses ja pandi elektrooniline seadeldis peale mis näitas aku seisukorra heaks aga laadmine nõrk. Kas tõesti tuleb liinijuhtmed kinni joota? Või võib olla mul viga tulesid käitavas relees(des), pole veel aimu saanud mitu neid seal on sest mul läheb ees kolm tuld põlema mis teeb kokku ca 120-130W (täpselt ei mäleta äärmisi aga keskmine oli tava 55/ ja äärmised oli vist 35) Igatahes releed on olemas ja nendeni ma veel jõudnud ei ole aga peaks vist lähipäevadel selgusele jõudma. Kas võib olla näiteks, et kontakt on halb ja voolu tarbitakse tunduvalt rohkem kui peaks aga tuled siiski põlevad? Huh, krt, ideed hakkavad otsa saama aga pikk reis on silmapiiril ja kuskil võõralmaal küll ei taha sellega jamada.

Selgituseks varasemad tehtud asjad:
uus pingeregulaator ja korrastatud elektriühendused lähiümbruses
staatorilt tuleb igalt ca 75V pööretel
staatori massi lekkimist ei ole mõõtnud (kui vaja siis tuleb seegi mõõta)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”