Testisõit: Aprilia Mana
Moderaator: Moded
-
Laisaar
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Testisõit: Aprilia Mana
http://tv.motors24.ee/Default.aspx?page ... le_id=8135
Väike kala jäi ka sisse. Istma kõrgus on ikka 810 mm mitte cm ![]()
parimat
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Vidget
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
Re: Testisõit: Aprilia Mana
Võrdlus Honda automaatkastiga? Mis on ühe eelised ja miinused teise ees?
Let the good times roll.
-
Laisaar
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
hondal olid siiski väikesed jõnksud käiguvahetuse vahel. Neid Manal polnud. Mitte et see häirind oleks- tehnoloogia ongi erinev. Ma arvan, et kõige suurem vahe oligi särtsakuses. Mana mootor on küll ainult 170 cc-d ja 11kW suurem, aga mineku poolest tundus pea poole kangem olevat.
Manuaalreziim(Mana'l -7 ja DN-01'l -6 käiku) on mõlemal suht mõtetu lahendus. Kui mingit vahet otsida, siis ehk see, et Hondal käiku alla vahetades muutsid hääled ja pöörded, aga Mana muutustest ei saanud hääle ja vibra järgi mitte midagi aru. Muutus ainult number displeil ja erksus.
Kui ise valima peaks, kas variaator või automaat... siis jään vastuse võlgu. Ma ei ole siiani aru saanud, kas selle Honda särtsakuse sõid ära automaat ja kardaan või ongi 170cc'd ja 11kW nii suur vahe.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
variaator on tulevik minu arvates, olen ise ka managa sõitnud kui shiver teeninduses oli. tegelt linnas on ilgelt mõnus liikuda. Variaatori suur võlu on see, et kogu aeg on kiirendamisel täis laks peal ja pole käiguvahetuse tühja kohta...
Tulevik on see võibolla nende jaoks, kes tahavad lõpuks auto sarnase mootorrattaga sõita...
Saab-saab, ja kuidas veel, st. lihtsalt keerad peale ja kõik ... MENTE ET MANA ![]()
pidasin silmas seda, et kas võistlus rattal ei võiks selline äge asi peal olla?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.