Lifan LF125-9J
-
Teema algataja - Postitusi: 290
- Tsikkel: on vajaka
- Kontakt:
Re: Lifan LF125-9J
unetu kirjutas:kui asja ei saa katkisest kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] ja tulest, siis on soovi jah..
aga kui sinna saab mõnda ümmargust esituld millega probleeme ei tule siis tekib omal ka küsimus et kellegil midagi pakkuda?![]()
Kuna mul need asjad laiali juba, valgehiinlane, mis sa tule taga olevate juhtme puntraga mõtlesid teha, kuhu kõik need kaotada?
ahjaa, mudidu minu tule gondlil on ühel pool mõned kriimud ja üks mõra sellest ainukesest korrast, millal matsu pannud olen aga neid märgata pole kui mitte just spetsiaalselt otsida kriime.
mõtlesin, et äkki mahuvad tule taha ära, näiteks kõik juhtmed puntrasse kokku koguda, teibiga üksteise lähedale ja siis tule taha peita ega ma ise tuld maha võtnud pole, palju neid juhtmeid seal on muidu?
ja veel, täna kui sadula maha võtsin, siis juhtus siuke lugu, et pärast peale pannes uuesti hakkas loksume paagi juurest, käib sealt nüüd üles-alla nagu oleks sadul kuju muutnud.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.