Tankimiseks kiiver peast?

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Re: Tankimiseks kiiver peast?

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Pihelgas kirjutas:

Kui müüjad päeva lõpuks vahe ise kinni maksavad (kuigi äärmiselt loll tingimus), siis olen ma küll nõus kiivri ära võtma kui seda tahetakse.

Nii ja naa. Ei jõua keegi kogu maailma hirmudele vastavalt oma käitumist muuta. Marketitest on kaubakadu vahemikus 1-1,5% (arvestage ise miljoniliste päevakäivete juures summa), aga kui nimetet müüjad hakkaksid nõudma külmajooksu vältimiseks jalaahelate kandmist või igakordset kehaõõnsuste ülevaatust, siis vahetaks marketid joonelt keldripoodide vastu. Sama Statikaga. Minu jaoks on tankimispeatus necessary evil, mitte sotsiaalne üritus, seepärast tahan tankida ja startida ilma burksisabas seismata ning kiivrit eemaldamata. Seepärast olengi automaattanklate austaja ja külastan Statikaid ainult valiku puudumisel või kõhumurede leevendamiseks.
EDIT: Kasutan avatava lõuaosaga kiivrit, täiskinnise kiivri katkuks vast oma mugavuse mõttes peast ära küll.

Viimati muutis ishijupp, 21 Juun 2009, 12:35, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”