Tankimiseks kiiver peast?


hotsepp
Postitusi: 260
Liitunud: 01 Mai 2009, 22:32
Tsikkel: Suzu DL1000
Asukoht: Saku külje all

Re: Tankimiseks kiiver peast?

Lugemata postitus Postitas hotsepp »

Kõik postitused on õiged, igal oma arvamus ja ka põhjendatud. Kuid tegelikult on antud juhtub diskrimineerimine ja kui asi oleks kohtusse antud siis tõenäoliselt oleks ka võidetud. Miks?. Selle et tanklaketi tegutsemismaneerid (mis olid sobilikud kliendile ja selle pärast ka antud jaam valiti) on tavapärselt kõigile kodanikele (antud tanklas) "enne tangi siis maksa".
Kaetud näokatte tõttu ei teenindatud tavapärastel tingimustel ning sellega tekitati kliendile ebamugavusi (kõvem väide oleks isegi alavääristati) ning samuti rahalist väljaminekut (seda küll vaid teise tanklasse sõitmise võrra). Tanklas puuduvad selle kohased hoiatussildid ning klient ei saanud olla teadlik tankimistavapärade muutmisest eelkõige teatud isikugrupile kitsendustest. Võrdustan kiivri kandmist kauboi stiilis riietatud kliendiga kelle peakatte ääred varjavad näo tavapäraste ülalt jälgivate kaamerate puhul võrdväärselt kiivriga. Samas antud isikuid ei diskrimineerita ning nendele kehtivad tavapärased tegutsemismaneerid. Seega toimub antud juhul mootorratturite diskrimineerimine. Isiklikud vaatenurgad mugavusest ja millegi otstarbekusest antud teema puhul ei saa arvesse võtta, sest näitena võiks tuua ka siis pükste mahaajamise tanklas, sest kuumal suveilmal ka jalad ju natukene higistavad.
PS! Ise kasutan avatava lõuaga kiivrit ning automaattanklaid, klienditeenintajaga tanklas võtan kiivri ära, sest reeglina viibin seal kauem ning muudel otstarvetel kui tankimine.
Kuid antud teema puhul on siiski asi põhimõttes.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”