Tankimiseks kiiver peast?

Kasutaja avatar

Teema algataja
Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 20 korda

Re: Tankimiseks kiiver peast?

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Credo kirjutas:

teema algataja võiks veidi oma bravuuri maha võtta ja saada solvumisest üle, et teda pasunakooriga tervitama ei tuldud ja teenindaja ennast püstolit hoidma ei pakkunud.

:) sellised tunded lugesid kuskilt välja?
Mingit bravuuri ei ole, lihtsalt nii nagu izhijupp ütles - asjad peavad siis üheselt lahti seletatud olema. Ui mina tean mitu rollumeest 24h jooksul bensujooksu teeb. Ja eriti ei koti ka. Minul on ametlik reg.märk küljes.
Aga veidi närvi ajas küll. Just see et mul tegelikult OLI kiire. Ja ma ei viitsi kiivrit isegi siis ära võtta kui mul ei ole. Kaks sõna täpselt ongi vaja vahetada - tankuri nr. ja tänan.
Ja mingi üleliigse higiga mul ka pole veel probleemi olnud. Vist sai piisavalt varustusse investeeritud :roll:
Ühesõnaga - minu jaoks tundub see "süüdi, enne kui pole tõestatud vastupidist" suhtumine.
PS- küsisin ka statoka "kliendiliinilt" kas see on reegel ja kas seda ka kodulehelt leida võib... tuli väga pädev vastus peale natukest ootereziimil istumist - "meil selle kohta andmed puuduvad" :shock: Küsisin siis naljaviluks "mille kohta teil andmed olemas on?" Siis oli eetris vaikus. Neil vist polnud üldse andmeid :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”