Tankimiseks kiiver peast?
-
Vapsik
Teema algataja - Postitusi: 515
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 20 korda
Re: Tankimiseks kiiver peast?
Primo kirjutas:Mis kuradi pilte ja tekste kõik tahavad?Mitte kuskil pole üleval keelavaid silte ja tekste peeretamise kohta, aga üldiselt ei situta ju järjekorras seistes või mis?
EDIT: Miks meie ühiskond peab ka minema lollidemaa radapidi, kus on kõik pildis/kirjas lubatud/keelatud ning iseseisev mõtlemine absoluutselt puudub
Ei absoluutselt mitte. Olen isegi sellise s..a vastu. Suudan üsna vabalt järgida ka kirjutamata reegleid. Aga minu jaoks ei ole küll midagi ebaloomulikku et ma EI võta kiivrit peast. Mis see on mingi mõisahärra juurde jutule minek või? Et ilusti müts näppu ja selg looka ja alandlik nägu pähe?
See ei ole minu probleem et kõik ei ole tsiviliseeritud inimesed ja pätsavad mingit s..st 10 liitrit. Aga miks mind selle eest peetima peab?
Ja mis edasi? Eemaldage prillid ja mütsid? Ja sealt edasi? Näpujälje lugejad püstoli kõrval? Ja siis? Avauste kontroll enne lahkumist?
Ok, nüüd läks huumoriks aga... nahh, pange väike kleps välja kui olete mingid erireeglid kellegile kehtestanud ja mul ei ole probleemi. Mängin nende järgi või lähen mujale. Peace ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.