Tankimiseks kiiver peast?

Kasutaja avatar

pahadeplaneet
Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
Tänatud: 2 korda

Re: Tankimiseks kiiver peast?

Lugemata postitus Postitas pahadeplaneet »

reimps kirjutas:
pahadeplaneet kirjutas:

KUI TA SÕIDAB BIKEGA SIIS TEEB ENNE 20 KÄTEKÕVERDUST VÕI LÜKKAB KÄEKÕRVAL :bsmile:

Ma oleks su normaalsuuruses tekstiga isegi nõus olnud, aga tillukeses fondis lausega ajasid sita keema ja smiley isegi ei päästa.

Mul on tõsine huvi sinuga võidu tsikleid lükata ja huvi pärast prooviks isegi võidu kätekõverdusi teha. On mul kuskil selline võimalus, tingimusel, et ma sinna oma baigiga ligi pääsen?
Mõnes tanklas ehk? Mulle tundub, et sa oled kuskil sellises pisemas tanklas luugineiu, kellele meeldib lihaselisi baigimehi pumpamas näha 8)

Mul si..aga probleeme pole ei ole nii kuumavereline et ta peaks keema,see selleks.
aga pumpamisest nii palju et need vikarkaarevärvi rattad jätavad küll mulje ühest teatud paraadist,kus tagahoovis mehed omavahel pumpavad,vähe kakkane lugu aga no kui omale meeldib siis küll,minujaoks kuiga paljude teiste meeste jaoks on see hälve,mis mina hälvik hälbest tean.:bsmile:
Ma kirjutasin mis ma teemast arvan,aga ikka on mõni R-i-mees kes ei suuda vait olla sest ego on haiget saanud parane kiiresti. :bsmile:
Häid pühi.
Neid tanklaid statoilis nägin ma juba mais.

1%bad ass REAL BIKER never dies!
www.facebook.com/realbikerid

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”