Tankimiseks kiiver peast?
-
reimps
Re: Tankimiseks kiiver peast?
pahadeplaneet kirjutas:Ma kirjutasin mis ma teemast arvan,aga ikka on mõni R-i-mees kes ei suuda vait olla sest ego on haiget saanud parane kiiresti.
Teemaks pole teps mitte baigimehed, nende suutlikkus pumbata või midagi muud ainult baikidega seotut. Muide. Aga seda sa vist mu nime all oleva tähekombinatsiooni GSX-R silmatorkavuse tõttu ei näinud..
Lisainfoks sulle, et mu ratas on aastast 1990 ja mattmust. Värve nagu rohkem polegi, peale valgete velgede. Go figure, ma vist polegi paraadiks sobilik, liiga hetero, liiga retro ja liiga anti-vikerkaarelik..
Muidu on selline reegel elus, et kui keegi nii paaniliselt midagi maha teeb, siis on tegu millegagi, mida ta kas a) kardab või b) armastab.
Ma ütlesin ka, et ma oleks su seisukohaga (mis sa kiivriga tankimise kohta ütlesid) nõus, aga see, et sa leidsid jälle võimaluse baigimeestele üpris hambutult susata, nullib su sellise haruldase normaalse mõtteavalduse täiesti ära.
Ära palun vasta mulle, mul on rumal komme viimane sõna ise öelda. Ja sa risustaksid käesolevat teemat ![]()
Sõnumi võid saata küll.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.