Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 831
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused
pendli Veeliks või ennustaja Esmeralda võivad sulle öelda
mux2hot kirjutas:Kui palju kilomeetreid on tänavasõiduratta mootori eluiga (ilma seda lõhkumata ja tehase nõuetele vastavalt hooldades)?
Mida teha kui mingi kõuts on käinud ja autot seestpoolt märgistanud, kas kellelgi on kogemust: aitab ainult keemiline salongipesu vms?
Hais on mitte kohutavalt tugev, aga piisavalt ebameeldiv...maal olid palavaga autol vahepeal uksed pärani, et ise pärast sisseistudes ära ei sulaks, selge, et keegi kasutas võimalust ja sirtsutas
yanksel kirjutas:Mida teha kui mingi kõuts on käinud ja autot seestpoolt märgistanud, kas kellelgi on kogemust: aitab ainult keemiline salongipesu vms?
![]()
Hais on mitte kohutavalt tugev, aga piisavalt ebameeldiv...maal olid palavaga autol vahepeal uksed pärani, et ise pärast sisseistudes ära ei sulaks, selge, et keegi kasutas võimalust ja sirtsutas
Mmm... mõnna
Iseenesest on kassikuse pesemiseks spetskeemia olemas, ilmselt mõni kassifoorum abiks.
yanksel kirjutas:Mida teha kui mingi kõuts on käinud ja autot seestpoolt märgistanud, kas kellelgi on kogemust: aitab ainult keemiline salongipesu vms?
![]()
+358458693818
-
Teema algataja - Postitusi: 831
- Kontakt:
Kolmandaks variandiks pakuks et , pese piimaga ja kassi kuse haisu ei tunne enam
Aga kui tõsiselt rääkida, siis pesulasse ja korralikku pesulasse ja eeldatavasti tahab mitu korda märga pesu saada.
vilosius kirjutas:yanksel kirjutas:Mida teha kui mingi kõuts on käinud ja autot seestpoolt märgistanud, kas kellelgi on kogemust: aitab ainult keemiline salongipesu vms?
![]()
![]()
Suvalisest Prismast saab mingi 45 krooniga pritsimismehanismiga pudeli, kus spetsiaalne ollus kassikusest tuleneva haisu eemaldamiseks. Müüakse loomatarvete riiulis kaelarihmade jms kõrval.
Pritsid reostatud kohale peale, ootad, pesed suvalise vahendiga üle. Ja nii oma 3x..
Ühest korrast kindlasti ei piisa, kahega võib vedada, kolm on suht kindla peale minek
Enda kassil läksid munad maha pärast seda, kui ta kõige muu hulgas mu Gore täis kuses
Isasel kassil lähevad Tiina Toometi kliinikus munad 700 eest, emastel munasarjas emakaga 1400 eest.
Jõudu küürimisel
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
harimal kirjutas:Suvalisest Prismast saab mingi 45 krooniga pritsimismehanismiga pudeli, kus spetsiaalne ollus kassikusest tuleneva haisu eemaldamiseks. Müüakse loomatarvete riiulis kaelarihmade jms kõrval.
Pritsid reostatud kohale peale, ootad, pesed suvalise vahendiga üle. Ja nii oma 3x..
Ühest korrast kindlasti ei piisa, kahega võib vedada, kolm on suht kindla peale minek
Aitäh
On kuskil teema kuhu kirjutada, et Vabaduse puiestee on üleni kruusaga kaetud?
Täiesti jube oli seal sõita, pidurdada ei saa/tohi ning rattad loobivad sodi üles.
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänatud: 2 korda
Overkilla kirjutas:On kuskil teema kuhu kirjutada, et Vabaduse puiestee on üleni kruusaga kaetud?
Täiesti jube oli seal sõita, pidurdada ei saa/tohi ning rattad loobivad sodi üles.
Mõtlesin just sama täna, eile pilluti killustikku Kadaka teele ka aga see on õnneks ära sõidetud, enam pole nii lahtine. Selline teema kuluks ära küll, siis teab millistest teedest eemale hoida remontide ja pindamiste tõttu.
Eks peab ise tegema kui järgmine kord midagi taolist näha on linnas.
Küsiks ka siis ühe küsimuse. Kui Leedust või Lätist tsikkel tuua siis mis paberid seal korda peab ajama. Kas arki minemiseks piisab ainult tsikli dokumendid + ostumüügi leping, mille võib ka eestis koostada?? Või on mõni konks veel?
cr125-cr250-cr250f-kx250f..jne..cr450f 09`yz450f 11`
0tt kirjutas:Küsiks ka siis ühe küsimuse. Kui Leedust või Lätist tsikkel tuua siis mis paberid seal korda peab ajama. Kas arki minemiseks piisab ainult tsikli dokumendid + ostumüügi leping, mille võib ka eestis koostada?? Või on mõni konks veel?
Inglisekeelsest ja eestikeelsest (kui endine omanik on nõus alla kirjutama) ostu-müügilepingust ning tsikli dokumentidest piisab.
Vaata vaid, et ratas poleks alates 2005 ja värskem USAst toodud pill, muidu jebid end ARKis segaseks.
Sina tõlgendad seaduseid üht moodi, nemad teist.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Pole tegelikult rumal küsimus, a ei oska seda ka kuskilt targemast kohast küsida. Aga kas selle foorumi müügi osakonnas toimub ainult motondusega seotud asjade müük ? Või võin sinna midagi muud ka müüki panna, millel rattad all, kuid ilma mootorita.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=50175
Kas keegi veel peale minu ei näe Motopaksu postituses piiksugi? Kas mul on mingid settingud paigast ära?
+358458693818
vilosius kirjutas:http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=50175
Kas keegi veel peale minu ei näe Motopaksu postituses piiksugi? Kas mul on mingid settingud paigast ära?
Ise näen ilusti. Viga võib olla äkki blokeeritud aadressis. Kui kasutad firefoxi, siis tools -->options-->content--->Load images automatically sealt alt vali exceptions ja otsi ülesse biker.ee ja vali remove site. Kui seda seal ei ole siis on kala muus.
Pole tegelikult rumal küsimus, a ei oska seda ka kuskilt targemast kohast küsida. Aga kas selle foorumi müügi osakonnas toimub ainult motondusega seotud asjade müük ? Või võin sinna midagi muud ka müüki panna, millel rattad all, kuid ilma mootorita.
Noo liikurid leiame juu motors 24-st, aga varuosade alla vast isegi võib postitada. Enamasti on ikka bikeri foorum motondusega seotud, samas ei leidnud reeglit, mis välistaks muude asjade müüki.
PTC kirjutas:vilosius kirjutas:http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=50175
Kas keegi veel peale minu ei näe Motopaksu postituses piiksugi? Kas mul on mingid settingud paigast ära?Ise näen ilusti. Viga võib olla äkki blokeeritud aadressis. Kui kasutad firefoxi, siis tools -->options-->content--->Load images automatically sealt alt vali exceptions ja otsi ülesse biker.ee ja vali remove site. Kui seda seal ei ole siis on kala muus
Kala muus, kõik teised pildid biker.ee saidil on näha.
+358458693818
vilosius kirjutas:PTC kirjutas:vilosius kirjutas:http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=50175
Kas keegi veel peale minu ei näe Motopaksu postituses piiksugi? Kas mul on mingid settingud paigast ära?Ise näen ilusti. Viga võib olla äkki blokeeritud aadressis. Kui kasutad firefoxi, siis tools -->options-->content--->Load images automatically sealt alt vali exceptions ja otsi ülesse biker.ee ja vali remove site. Kui seda seal ei ole siis on kala muus
Kala muus, kõik teised pildid biker.ee saidil on näha.
kui sellele lingile vajutad, siis näed pilti v?
reinz kirjutas:kui sellele lingile vajutad, siis näed pilti v?
http://1.bp.blogspot.com/_6MgDwYL4IAY/S ... -drift.jpg
Vabalt, Motoka postitus on lihtsalt tühi kast..
+358458693818
Tõnis kirjutas:Mõtlesin just sama täna, eile pilluti killustikku Kadaka teele ka aga see on õnneks ära sõidetud, enam pole nii lahtine. Selline teema kuluks ära küll, siis teab millistest teedest eemale hoida remontide ja pindamiste tõttu.
Eks peab ise tegema kui järgmine kord midagi taolist näha on linnas.
Kuradi raisk kuradi, ma ütlen! Täna keset kurvi avastasin, et ohhooo, jälle on kruusa poetatud - vastassuunas tuli Kamaz: kui pidurdan, siis küljeli rataste alla, kui ei pidurda, siis sõidan ette. Kuna ma siin endiselt kirjutan, siis kuidagi riivamisi pääsesin masinast mööda, adrenaliini sain igatahes nädala jagu. Ma ei tea kas see on minu viga, et koguaeg need pindamise kohad tulevad mulle üllatusena. On keegi juba end, ratast ära ka lõhkunud tänavakruusa peal?
Kuradi kuradi ma ütlen.
Overkilla kirjutas:Tõnis kirjutas:Mõtlesin just sama täna, eile pilluti killustikku Kadaka teele ka aga see on õnneks ära sõidetud, enam pole nii lahtine. Selline teema kuluks ära küll, siis teab millistest teedest eemale hoida remontide ja pindamiste tõttu.
Eks peab ise tegema kui järgmine kord midagi taolist näha on linnas.Kuradi raisk kuradi, ma ütlen! Täna keset kurvi avastasin, et ohhooo, jälle on kruusa poetatud - vastassuunas tuli Kamaz: kui pidurdan, siis küljeli rataste alla, kui ei pidurda, siis sõidan ette. Kuna ma siin endiselt kirjutan, siis kuidagi riivamisi pääsesin masinast mööda, adrenaliini sain igatahes nädala jagu. Ma ei tea kas see on minu viga, et koguaeg need pindamise kohad tulevad mulle üllatusena. On keegi juba end, ratast ära ka lõhkunud tänavakruusa peal?
Kuradi kuradi ma ütlen.
Mina olen, kruusa oli loobitud kurvi nii, et seda pole võimalik kuidagi ette ka näha, kui kukkusin ka siis ka veel aru ei saanud, mis oli selle põhjuseks..
edit: Küll aga mina kukkusin linnast väljas.
-
- Tsikkel: Freewind
Aga on ju olemas märk "lahtine killustik". Kas ei osata seda nähtavale kohale paigaldada, või osata seda näha?
õemehe õemees kirjutas:Aga on ju olemas märk "lahtine killustik". Kas ei osata seda nähtavale kohale paigaldada, või osata seda näha?
Selles asi oligi, et märki polnud.
Pöördusin asjaga koheselt ka antud tee hooldaja poole.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Kui pole hoiatavat märki, et lahtine killustik vms ja sa kurvis selle lahtise killu pärast külje maha paned, siis oleks ju põhjus olemas tee valdajalt kahjude sisse nõudmiseks, või mis?
Ma arvan ka nii, olen neile juba kirja saatnud, koha peal käinud. Nad lubasid vastata peale Jaanipäeva, aga siiamaani pole midagi, eks täna helistan neile uuesti.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
boob kirjutas:Kui pole hoiatavat märki, et lahtine killustik vms ja sa kurvis selle lahtise killu pärast külje maha paned, siis oleks ju põhjus olemas tee valdajalt kahjude sisse nõudmiseks, või mis?
Kas sama loogikat võib kasutada ka teel, kus pole remondist aastaid haisugi olnud ning veel vähem killustiku märgist, kuid lihtsalt ristmiku keskele on kogunenud kruusa. Kuigi tee ise on 100% asfalt. Saaremaal on see päris tavaline. Ja keegi selle koristamisega vaeva ei näe. Ning meenus kuna, kord tahtis esiratas sellisel kohal sõites oma teed minna.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
Thesaarlane kirjutas:boob kirjutas:Kui pole hoiatavat märki, et lahtine killustik vms ja sa kurvis selle lahtise killu pärast külje maha paned, siis oleks ju põhjus olemas tee valdajalt kahjude sisse nõudmiseks, või mis?
Kas sama loogikat võib kasutada ka teel, kus pole remondist aastaid haisugi olnud ning veel vähem killustiku märgist, kuid lihtsalt ristmiku keskele on kogunenud kruusa. Kuigi tee ise on 100% asfalt. Saaremaal on see päris tavaline. Ja keegi selle koristamisega vaeva ei näe. Ning meenus kuna, kord tahtis esiratas sellisel kohal sõites oma teed minna.
Juht peab valima kiiruse vastavalt tee ja ilmastiku oludele. Talvel võid 30km/h ka teelt välja libiseda ja oled ikka ise süüdi, et ei valinud õiget kiirust antud oludele.
§ 123. Juht peab kohandama oma sõiduki kiiruse selliseks, mis arvestab tema sõidukogemusi, teeolusid, tee ja sõiduki seisundit, veose iseärasusi, ilmastikutingimusi, liikluse tihedust ning muid liiklusolusid, et ta suudaks peatada sõiduki eespoolse nähtavusulatuse piires ning teel etteaimatava mis tahes takistuse ees. Juht peab vähendama kiirust ning vajaduse korral peatuma, kui tingimused seda nõuavad, eriti siis, kui nähtavus on halb.
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Vidget kirjutas:Juht peab valima kiiruse vastavalt tee ja ilmastiku oludele. Talvel võid 30km/h ka teelt välja libiseda ja oled ikka ise süüdi, et ei valinud õiget kiirust antud oludele.
§ 123. Juht peab kohandama oma sõiduki kiiruse selliseks, mis arvestab tema sõidukogemusi, teeolusid, tee ja sõiduki seisundit, veose iseärasusi, ilmastikutingimusi, liikluse tihedust ning muid liiklusolusid, et ta suudaks peatada sõiduki eespoolse nähtavusulatuse piires ning teel etteaimatava mis tahes takistuse ees. Juht peab vähendama kiirust ning vajaduse korral peatuma, kui tingimused seda nõuavad, eriti siis, kui nähtavus on halb.
See ongi see konks.Ja niivõrd suur konks, et meenutab ankrut juba, raisk. T*ra, tee mida sa teed, ikka oled ise süüdi, et üldse siia ilma sündisid. Rahvas on riigi jaoks siinmail.
Samas minu situatsioonis polnud võimalik seda ette näha, märki üleval polnud, varem oli tee alati puhas olnud ja kruusatati ära just kurvi keskelt.. no ei olnud seda näha.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
Anton kirjutas:Samas minu situatsioonis polnud võimalik seda ette näha, märki üleval polnud, varem oli tee alati puhas olnud ja kruusatati ära just kurvi keskelt.. no ei olnud seda näha.
Let the good times roll.
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Vidget kirjutas:Anton kirjutas:Samas minu situatsioonis polnud võimalik seda ette näha, märki üleval polnud, varem oli tee alati puhas olnud ja kruusatati ära just kurvi keskelt.. no ei olnud seda näha.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Küsin kuna vajaks abi. Nimelt elan võsas kus ainult KÕU kõmab ja krt ei kõma seegi. Signaal kaob aina ja pean päevas mitukümmend restarti modmile tegema. Tehniline tugi ütles, et nemad enne tehnikutasemel ei tegele kui väline antenn on ostetud. See maksab 500 eeku aga ma ei ole kindel kas seegi aitab kuna olen kahe masti vahel. Kas keegi kasutab KÕU seadme antenni ISKRA P-22 ning oleks nõus kasvõi paariks tunniks laenama, et saaksin mingigi kindluse enne kui ostma tõttan. Kui selle entenniga ka ei funka siis lubas tehniline tugi tehniku oma kulude ja kirjadega kohale saata.